Login
Angebotsliste

Ebora, Pneumatiek, Instrumentatie en Appendages

Sprechen Sie uns an +31(0)26 370 6830
Ein zuverlässiger Lieferant
Mit Kenntnis der Pneumatik, Mess- und Regeltechnik und Armaturen. Spezielle Produkten und Totallösungen
DE -  Voorpag - Big Slider 1

Spezialist für Pneumatik, Mess- und Regeltechnik und Armaturen

Mess- und Regeltechnik
Produkte anzeigen
Procesinstrumentatie is een integraal onderdeel van de procesindustrie omdat het real-time meting en controle van procesvariabelen zoals niveaus, flow, druk, temperatuur, pH en geleidbaarheid mogelijk maakt. Met de juiste instrumentatie kunnen procesinstallaties effectief, efficiënt, economisch en veilig werken.
Festo is een toonaangevende wereldwijde leverancier van automatiseringstechnologie en de leider op het gebied van industriële trainings- en opleidingsprogramma's. Het doel: maximale productiviteit en concurrentiekracht voor onze klanten.

Ebora is Festo Partner voor de procestechnology
Goetze Armaturen
Veerveiligheden, drukhoudventielen en reduceerventielen in RVS, messing en gietijzer met korte levertijden.
WIKA is wereldwijd marktleider op het gebied van druksensoren, temperatuursensoren, niveausensoren, kracht- en debietmeting.
Tevens is WIKA marktleider op het gebied van kalibratie
Camozzi biedt een compleet assortiment actuatoren met minicilinders en ISO-profielcilinders. Innovatieve opties omvatten compacte cilinders, roestvrijstalen constructie geleide cilinders, staafloze cilinders, roterende aandrijvingen, producten geïntegreerd met positietransducers en producten voor hantering.
Het assortiment wordt gecompleteerd met sensoren, geleiders, remmen, stangsloten, schokdempers, bevestigingsaccessoires en alle tools die u nodig hebt
Bürkert is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van meet- en regelapparatuur.
Het bedrijf Dinel, s.r.o. werd opgericht in 1995, na transformatie van het kleine particuliere bedrijf, dat sinds 1991 capacitieve sensoren produceerde. Tegenwoordig is Dinel, s.r.o. een van de meest invloedrijke producenten van niveaumetingsystemen in Tsjechië met grote jaarlijkse omzetstijgingen en een sterk innovatief potentieel.
GL Ludemann Armaturen GmbH, Bergisch Gladbach | fabrikant en marktleider op het gebied van filters voor industriële en bedrijfsmatige installaties.
Georg Fischer
Compleet productprogramma kunststof leidingsystemen
Om welk materiaal het ook gaat (PVC-U, ABS, PVC-C, PE 100, PP-H, PB, PVDF, RVS, messing, koper of gietijzer), Georg Fischer produceert het voor u. Om welke verbindingstechniek het ook gaat (lijmen, elektrolassen, moflassen, spiegellassen, infraroodlassen, rillooslassen, klemmen, knellen, schroefdraad of flenzen), Georg Fischer heeft het voor u beschikbaar.
DE -  Voorpag - Merk 009 - J+J
FIP kunstof appendages
Hengesbach Prozessmesstechnik
Roestvaststalen hygienische druk, temperatuur flow, geleidbaarheid en niveausensoren. o.a. geschikt voor levensmiddelen- en papierindustrie.
HELS Slangen, Compensatoren, Niveau metingen en Condenspotten
John Guest
The Push-fit People
John Guest is very proud to be a UK manufacturer and every John Guest connector and coil of tubing is manufactured in the United Kingdom.
AVENTICS Cilinders en aandrijvingen. Deze pneumatische cilinders zijn zeer robuust en weinig storingsgevoelig met hoge standaards.
DE -  Voorpag - Merk 016 - Emerson
Tecsis is producent van krachtsensoren en een dochter van WIKA. De Druk en temperatur sensoren zijn tegenwoordig leverbaar via WIKA.
Parker Legris. Marktleider in pneumatische koppelingen en slangen. Legris maakt sinds 2008 deel uit van Parker Hannifin onder de naam Parker Legris.
Akatherm
Akatherm heeft een compleet pakket producten voor de industrie: leidingsystemen, flow- en afsluitertechnologie.
De basis voor het huidige aanbod voor industrie is de in het verleden opgedane kennis en ervaring op het gebied van apparatenbouw. Alle artikelen zijn direct uit voorraad Akatherm leverbaar vanuit het logistieke centrum in Nederland. 
Akatherm kunststof leidingsystemen
Akatherm ontwikkelt, produceert en verkoopt haar gespecialiseerde afvoersystemen wereldwijd en is v
Aliaxis
Jonas

Über Ebora

Ebora ist in Pneumatik, Instrumentation und Armaturen spezialisiert. Es ist ein technischer Großhandel, aber wir bieten noch vieles mehr. Diese Firma ist das Mekka für neugierige und ehrgeizige Techniker, die kreativ und problemlösend arbeiten wollen. Wir beschäftigen uns mit Konzept-Engineering und Lösungen entwickeln, die bisher nicht gezeigt wurden. Warum? Weil es manchmal effizienter, billiger und intelligenter geht. Und weil wir so sind: es ist eine Arbeitweise, die Teil von unserer DNA ist.

Read more

DE -  Voorpag - Welkom banner

Treten Sie in Kontakt!

+31(0)26 370 6830

Fordern Sie einen Account an!

info@ebora.nl

Treten Sie in Kontakt!

info@ebora.nl

Fordern Sie einen Account an!

+31(0)26 370 6830

Warenkorb

Angebotsliste

Filter löschen

Filter

Stornieren
Bestätigen