Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Dinel Capacitieve niveaumeters DLM-35

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Stuur mij een offerteZet in favorieten

De aangegeven levertijden zijn de werkdagen of werkweken die de fabrikant opgeeft.

Indien de levertijd voor u kritisch is verzoeken wij u contact op te nemen zodat wij de levertijd voor u kunnen checken.

Klik op dit item om de artikelen te zien.
Toevoegen aan favorieten

Waarom Ebora:

 

 • Denkt met u mee
 • Duidelijke aanbiedingen
 • Flexibel en pro-actief
 • Kennis van zaken
 • Snelle levering
 • Artikelomschrijving & specificaties
 • Documenten
 • Veel gestelde vragen
 • Gerelateerde artikelen

Artikelomschrijving

Capacitieve niveaumeter DLM-35

De capacitieve niveaumeters DLM® zijn bedoeld voor continue niveaumeting van vloeistoffen en stortgoederen in tanks, vaten, putten of silo's, trechters etc. Ze bestaan uit een behuizing met elektronische module en meetelektroden. Het elektronische deel van de niveaumeter zet de grootte van de capaciteit om in het stroomsignaal (4 ... 20 mA) of spanningssignaal (0 ... 10 V). Niveaumeters worden gemaakt in diverse modificaties van meetelektroden (staaf en touw). De elektroden kunnen voor het geval worden afgedekt met een isolerende coating niveaumeting van klevende, agressieve of elektrisch geleidende media. Staafelektroden zijn ook verkrijgbaar in een uitvoering met referentie (coaxiale) buis voor niveaumeting van vloeistoffen in tanks gemaakt van niet-geleidend materiaal Niveaumeters worden geproduceerd in de volgende uitvoeringen: N - voor niet-explosieve gebieden, NT - hoge temperatuur voor niet-explosieve gebieden, Xi - Explosieveilig - intrinsiek veilig voor gevaarlijke (explosieve) gebieden en XiM - Explosieveilig - intrinsiek veilig voor gebruik in mijnen met gevaar voor methaan of brandbaar stof (zie technische specificaties). Er zijn NT, XiT, XiMT-prestaties op hoge temperatuur beschikbaar. DLM niveausensoren worden aangeboden in varianten met verschillende soorten procesaansluitingen (metrisch en pijpschroefdraad, drukdraad NPT).

Voor continue niveaumeting van vloeistoffen, stortgoederen en poeders in tanks, hoppers etc.

 • Directe montage in containers, vaten, bassins, reservoirs, etc.
 • Mogelijkheid tot lineaire niveaumetingen zelfs in niet-geleidende en verschillend gevormde tanks.
 • Eenvoudige gevoeligheidsinstelling door middel van magnetische pen.
 • LED-status- en functie-indicatie.
 • Ruime keuze aan elektrische aansluiting via connectoren of kabelwartels..
 • Materiaal behuizing en elektroden van roestvaststaal.


VARIANTEN VAN NIVEAUMETERS

DLM – 35–20
Niveausensor met ongecoate staafelektrode voor niveaumeting van niet geleidende vloeistoffen (oliën, diesel, benzine) en stortgoederen (meel, zand, cement, kunststofgranulaten, etc.). Maximale elektrodelengte tot 2 meter.

DLM-35-21
Niveaumeter met geïsoleerde staafelektrode (FEP Teflon®), voor niveaumeting van water en andere elektrisch geleidende vloeistoffen. Kan ook te gebruiken voor afvalwater in metalen tanks, betonnen reservoirs, etc. Maximale elektrodenlengte tot 2 meter.

DLM-35-22
Geïsoleerde niveau staafelektrode (PFA Teflon®), voor niveaumeting van water en andere elektrisch geleidende vloeistoffen in de voedings-, farmaceutische en chemische industrie. Het kan tijdelijk worden gebruikt voor toepassingen bij hoge temperaturen (bijv. ontsmetting met hete stoom) of voor vluchtige agressieve vloeistoffen, enz. Maximale elektrodelengte tot 2 meter.

DLM-35-25
Zoals DLM-35-22, maar hogere druk en mechanische weerstand bij hoge temperaturen. Geschikt voor niveaumeet toepassingen op hoge temperatuur (hete stoom), etc.

DLM – 35–30
Niveausensor met ongecoate staafelektrode voor het meten van het niveau van stortgoederen (cement, meel, zand, kunststofgranulaat) en elektrisch niet-geleidende vloeistoffen (plantaardige olie, dieselbrandstof, benzine). Maximale niveau elektrodenlengte 3 meter.

DLM-35-31
Gecoate staafelektrode (FEP) voor niveaumeting van water en andere elektrisch geleidende vloeistoffen. Deze niveausensor kan ook worden gebruikt voor vervuilde vloeistoffen in metalen tanks, betonnen putten, enz. Maximale elektrodelengte 2 meter.

DLM-35-40
Niveaumeter met ongecoate staafelektrode en referentiebuis (coaxiale elektrode) voor nauwkeurige niveaumeting van niet-vervuilde, elektrisch niet-geleidende vloeistoffen (oliën, dieselbrandstof, benzine). Meting is niet afhankelijk van de tank vorm en aanwezigheid van objecten in de directe nabijheid van de referentiebuis. Maximale elektrodenlengte 1 meter.

DLM-35-41
Volledig gecoate niveausensor staafelektrode met referentiebuis (coaxiale elektrode) voor nauwkeurige niveaumeting van niet-vervuilde, elektrisch geleidende vloeistoffen in plastic en glazen tanks. De niveaumeting is niet afhankelijk van de tank vorm en aanwezigheid van objecten in de directe nabijheid van de referentiebuis. Maximale elektrodenlengte 1 meter.

DLM-35-50
Met ongecoate roestvaststalen niveausensor kabelelektrode en ongecoat gewicht voor niveaumeting van stortgoederen (granen, zand, bloem, cement enz.). Maximale elektrodelengte tot 6 meter.


Documenten

Specificaties

AtexZone 0
Zone 20
Zone 1
Zone 21
PrincipeCapacitief
Uitgang4..20 mA
0...10 V
Soort artikelNiveau meting
MerkDinel
CategorieNiveaumeting
Artikelcode3223
VerpakkingStuk(s)

Gerelateerde artikelen

Stel een vraag over dit artikel

         

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen