Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Appendages

Appendages

Wat zijn Appendages?

 

Wat de preciese Appendage betekenis is is niet altijd voor iedereen gelijk. Meestal is het een component welke een machine of leidingsysteem kompleet kan maken.

 

Over het algemeen zijn afsluiters en appendages dus componenten in een leiding welke de doorstroming van gas of vloeistofstromen beïnvloeden. Daarom wordt er ook wel gesproken over leiding appendages. 

 

Appendages en afsluiters hebben de volgende hoofdfuncties:

 

Appendage assortiment

 

Het appendage productassortiment op het gebied van 'Afsluiters en appendages voor de scheepsbouw en de industrie' omvat:

 

Waar worden onze appendages toegepast?

 

De door ons bedrijf geleverde afsluiters en appendages en systeemoplossingen worden gebruikt in de scheepsbouw, machine- en installatiebouw, maar ook voor industriële toepassingen in de (petro)chemie, energievoorziening, kerncentrale, hydrotechniek, waterbehandeling, stoomopwekking, ziekenhuizen en brouwerijen.

 

De kwaliteit van de toegepaste appendages bepaald in grote mate de betrouwbaarheid en de veiligheid van de installatie.

 

Appendage selectie

De juiste keuze voor de appendage kan het verschil maken tussen een installatie die werkt en een installatie die goed werkt. Een afsluiter of appendage is vaak een obstructie in de leiding heeft daarmee dan ook invloed op het energieverbruik van de installatie.

 

De techneuten van Ebora kunnen u helpen bij het maken van de meest gunstige oplossing voor uw appendage.

 

Daarom willen wij u vragen bij twijfel contact met ons op te nemen over de toe te passen afsluiters en appendages. Onze medewerkers zullen u dan een aantal vragen stellen over de applicatie alvorens u een voorstel te doen voor de appendages.

 

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen