Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Burkert

Burkert

Burkert meet- en regelsystemen voor vloeistoffen en gassen

Bürkert is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van meet- en regelsystemen voor vloeistoffen en gassen. Al 70 jaar besteden we bij Bürkert veel tijd en energie aan vloeistoffen en gassen.

 

En toch gaat er nauwelijks een dag voorbij zonder nieuwe en opwindende uitdagingen die Bürkert graag omarmt . Of het nu gaat om meten of sturen, Burkert is gefascineerd door alles wat stroomt. En zonder twijfel heeft deze fascinatie ze in staat gesteld een wereldleider te worden op het gebied van Fluid Control Systems. Het drijft ook om zichzelf voortdurend opnieuw uit te vinden zonder haar sterke waarden uit het oog te verliezen.

De gehele catalogus van Burkert is te vinden op de website www.burkert.nl

Voorraad
Categorieën
Filter
Pagina 1 van 6 (135 resultaten)
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
Weergave:
Sorteren:
Weergave:
Sorteren:
Pagina 1 van 6 (135 resultaten)
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
Filter

Burkert

Procesorganisatie


De inspanningen van Burkert hebben geleid tot een flexibele organisatie die elke dag evolueert dankzij de nabijheid van haar klanten. Het is een verbondenheid ze als middelgroot bedrijf een tweede natuur is. Het groeiende wereldwijde netwerk van Bürkert, gecombineerd met de constante optimalisatie van haar processen in alle segmenten, stelt ze in staat om direct ervaringen uit te wisselen en gezamenlijke oplossingen sneller en effectiever te ontwikkelen. 


Systeemoplossingen


Deze fascinatie van Burkert motiveert haar ook om zich verder te wagen dan de grenzen van specifieke marktsectoren en om uitzonderlijke oplossingen te zoeken voor onconventionele problemen. De segmentering van markten is een voorbeeld van de specifieke moed bij Bürkert om af te wijken van normen. Dit stelt ze in staat om maximaal klantvoordeel te leveren, vooral als het gaat om toepassingsgerichte systeemoplossingen, zonder de productgebaseerde oplossingen uit het oog te verliezen. 


Burkert, Van pionier tot marktleider


Bürkert werd in 1946 in Duitsland opgericht door Christian Bürkert, die begon met het ontwikkelen en vervaardigen van innovatieve producten zoals voetwarmers, ovenbedieningen en thermische controlesystemen voor couveuses. Hoewel deze producten voldeden aan de behoeften van die tijd, richtte het bedrijf zich in de loop der jaren steeds meer op kleptechnologie en werd al snel een internationale maatstaf voor industriële magneetventielen. 


Het succesverhaal van Burkert neemt zijn beloop


Met zijn combinatie van visie, innovatie en enorme energie is Christian Bürkert erin geslaagd een onderneming op te bouwen die vandaag de dag een wereldleider is op het gebied van vloeistofregelsystemen, die alles aanbiedt, van enkele kleppen tot hightech sensoren, allemaal vervaardigd volgens de hoogste kwaliteit en met de nieuwste ultramoderne technologie. 


De pioniersgeest van Burkert leeft voort


Helaas kwam Christian Bürkert om het leven bij een vliegtuigongeluk in 1971 en kon hij de volledige realisatie van zijn visie niet meemaken. Zijn pioniersgeest leeft echter voort in het familiebedrijf, en dat blijkt uit de zeer gemotiveerde medewerkers die hun vaardigheden, kennis en ideeën inbrengen om Bürkerts positie als onafhankelijk marktleider dag na dag te behouden. 


De sectoren waar Burkert zich op richt:


industriële meet- en regeltechniek, vloeistoftechnologie: Systemen voor het meten en regelen van gassen en vloeistoffen van individuele kleppen, sensoren of besturingen tot complete automatiseringsoplossingen en vloeistofsystemen. 


Assortiment producten en diensten:


Onderzoek en ontwikkeling, productie, engineering en advies, levering, inbedrijfstelling, training, after-sales service. 


Toepassingen:Burkert producten:


Magneetventielen, proces- en regelkleppen, pneumatiek en procesinterfaces, sensoren, transmitters & controllers, MicroFluidics, MFC / MFM, magneetregelventielen 


Industrie voorbeelden voor de Burkert oplossingen:


Analysetechnologie, auto-industrie, biotechnologie, chemische industrie, elektronica, energie, genetische manipulatie, halfgeleiderindustrie, cosmetica, voedingsmiddelen- en drankenindustrie en farmaceutische industrie, engineering, medisch, sanitair, textielindustrie, verpakking en waterbehandeling

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen