Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Erik's blog | 02-02-2020 20 jaar Ebora Process Automation

Erik's blog | 02-02-2020 20 jaar Ebora Process Automation
Geplaatst op 2-2-2020 door Frank Schiere


Bedankt!

Ik wil graag het hele team van Ebora bedanken voor het fantastische bedrijf in pneumatiek, Instrumentatie en Appendages welke we samen in 20 jaar hebben neergezet.

20 jaar geleden zag ik dat de technische diensten bij eindklanten steeds kleiner werden en dat er daarmee van de toeleveranciers steeds meer technisch toegevoegde waarde gevraagd werd.

Als pure techneut met de wil de processen van onze klanten te automatiseren en verbeteren alsof het onze eigen processen zijn heb ik destijds de stap gewaagd naar het ondernemerschap.

20 jaar later is er voor Ebora nog een factor bijgekomen om niet alleen een leverancier te zijn van technische componenten maar ook uw technische sparringpartner.

Door de veranderende markt en toeleveranciers als Amazon, Bol.com en andere grootmachten in distributie wordt onze technisch toegevoegde waarde van een nog groter belang.

Gisteren heeft Ebora de sleutel gekregen van haar nieuwe pand waar wij de komende maanden intrek zullen nemen. Naast veel meer magazijnruimte, een kantine en veel kantoorruimte hebben we ook plannen voor het inrichten van een innovatiecentrum.

Het doel van het innovatiecentrum is om een ruimte te creëren waar ons personeel en scholieren zich verder kunnen ontwikkelen in de nieuwste technieken op het gebied van Pneumatiek, Instrumentatie en Appendages. Hiermee blijft Ebora een voorloper in de markt, kunnen wij studenten interesseren voor techniek en hopen wij dat deze studenten ook geïnteresseerd raken in het bedrijf Ebora als toekomstig medewerker.

De groeiambitie van Ebora is om in omzet 5 keer zo groot te worden binnen 5 jaar met een verdubbeling van het personeel. Het nieuw aangekochte pand is zeven keer zo groot als het huidige pand, dus voorlopig ruimte genoeg!

Tot die tijd hebben wij nog vele ruimten te huur op Rood 8, 6666 LT te Heteren. Dit betreft zowel kantoorruimte, magazijnruimte als omheind en verharde buitenruimte. Onze voorkeur gaat uit naar vooruitstrevende bedrijven met een groei spirit!

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen