Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Pneumatiekkasten paneelbouw

Pneumatiekkasten paneelbouw
Geplaatst op 9-11-2022 door Frank Schiere
  • Te veel werk, te weinig handjes?
  • Ieder zijn specialisme, 
  • Onze| Pneumatiekkasten

Het efficiënt bouwen van een pneumatiekkast is een specialisme waarvoor een goede kennis van de markt, gedegen pneumatische kennis en een ruime eigen voorraad pneumatiek vereist is.

Vaak zijn er tijdens de bouw extra koppelingetjes nodig om de luchtslangen mooi in de pneumatisch besturingspaneel te verleggen. Als deze koppelingen niet uit de eigen voorraad pneumatiek gehaald kunnen worden kan het bouwen van de schakelkast langer duren en veel meer gaan kosten.

Ebora, bekend als betrouwbare leverancier van Pneumatiek Instrumentatie en Appendages is een paneelbouw afdeling gestart speciaal voor Pneumatiekkasten. We zijn hiermee zeker geen concurrent voor de elektrisch georiënteerde paneelbouwers, maar eerder de toeleverancier van de pneumatische panelen om totaalprojecten op tijd te kunnen uitleveren.

Vanwege de schaarste aan technische mensen hebben wij eerder al het Pneumapole concept bedacht om paneelbouwafdelingen te ontlasten. Het Pneumapole concept bestaat uit standaard schakelkasten met uitsparingen, ventieleilanden met Pneumapole, elektrische doorvoerplaten voor kabels en blindplaten.  Mede doordat Ebora de meeste ventieleilanden met Pneumapole uit voorraad kan leveren kunnen we een ventielenkast leveren met een zeer korte levertijd.

We zien dat steeds meer pneumatische kasten uitbesteed worden naar het buitenland. Niet vanwege de prijs of het gemak, maar omdat er niet genoeg technisch personeel beschikbaar is.

Laat ons u helpen uw pneumatische panelen of pneumatiekkasten op tijd klaar te krijgen.

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen