Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Veer terugslagklep / Drukreduceer combinatie brons met schroefdraad Series ECO 3T

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Stuur mij een offerteZet in favorieten

De aangegeven levertijden zijn de werkdagen of werkweken die de fabrikant opgeeft.

Indien de levertijd voor u kritisch is verzoeken wij u contact op te nemen zodat wij de levertijd voor u kunnen checken.

Klik op dit item om de artikelen te zien.
Toevoegen aan favorieten

Waarom Ebora:

 

  • Denkt met u mee
  • Duidelijke aanbiedingen
  • Flexibel en pro-actief
  • Kennis van zaken
  • Snelle levering
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Artikelomschrijving

Veer terugslag / Drukreduceer combinatie met schroefdraad Series ECO 3TDe terugstroombeveiligingen met schroefdraad ECO 3T, met regelbare lagedrukzone type BA EN1717 zijn goedgekeurd conform EN12729 en worden vervaardigd volgens de strengste productnormen en conform de kwaliteitseisen van EN ISO 9001. Het huis met afmeting DN 15 is gemaakt van messing en het huis met afmetingen DN 20-50 is gemaakt van brons. Ze bestaan ??uit 2 veerterugslagkleppen en een kamer tussen de veerterugslagkleppen met daarin een veiligheidsklep, die in geval van “terugstroming” het primaire netwerk isoleert van het gebruikersnetwerk.

De terugstroming kan worden veroorzaakt door overheveling (de ingangsdruk neemt af door scheuren in de leiding stroomopwaarts, de watertoevoer wordt onderbroken, delen van de leiding worden afgevoerd door gebeurtenissen stroomopwaarts) of de opbouw van tegendruk (de druk van de gebruiker netwerk hoger is dan de druk in het primaire netwerk door overdruk veroorzaakt door bijvoorbeeld inkomend water dat uit een eigen waterput wordt gepompt). Terugstroombeveiligingen zijn onmisbaar om vervuiling van het distributienetwerk van het drinkwater van aangesloten gebruikerseenheden (bijvoorbeeld wasmachines, boilers, industriële installaties, ziekenhuizen, laboratoria, brandblusinstallaties) te voorkomen. Terugstroombeveiligers type BA garanderen bescherming, in geval van terugstroming, tegen het risico van vervuiling voor soorten water tot categorie 4, volgens referentienorm EN1717.
Ze zijn niet geschikt voor water van categorie 5 (vloeistof die een gevaar vormt voor de menselijke gezondheid door de aanwezigheid van microbiologische of virale elementen); in dit geval moet een luchtspleetscheiding worden gebruikt.

Voor een correcte installatie is het noodzakelijk om een ??filter stroomopwaarts te installeren ten opzichte van de terugstroombeveiliger, om problemen veroorzaakt door vuil en in de leidingen aanwezige restdelen, zoals afsluiters stroomopwaarts en stroomafwaarts ten opzichte van de terugstroombeveiliger . Serie ECO3T terugstroombeveiliger, zelfs indien gemarkeerd als PN10 in overeenstemming met referentienorm EN12729, is vanwege zijn ontwerp en testeigenschappen geschikt voor installatie in brandbestrijdingsnetwerken met een werkdruk van 12 bar.

Accessoires
  • ECO3 TEST: controle-instrument Speciale versie
  • Voorgemonteerde eenheid

Documenten

Specificaties

Soort artikelTerugslagkleppen
GewichtNiet bekend gram
MerkBrandoni Valves
CategorieTerugslagkleppen
Artikelcode3365
VerpakkingStuk(s)

Stel een vraag over dit artikel

         

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen