Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

HELS RVS Axiaal Compensator voor pompen met losse stalen flenzen om trillingen op te vangen HLS-30 LRTY

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Stuur mij een offerteZet in favorieten

De aangegeven levertijden zijn de werkdagen of werkweken die de fabrikant opgeeft.

Indien de levertijd voor u kritisch is verzoeken wij u contact op te nemen zodat wij de levertijd voor u kunnen checken.

Klik op dit item om de artikelen te zien.
Toevoegen aan favorieten

Waarom Ebora:

 

  • Denkt met u mee
  • Duidelijke aanbiedingen
  • Flexibel en pro-actief
  • Kennis van zaken
  • Snelle levering
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Trilabsorberende metalen pomp-compensatoren zijn de elementen die de in- en uitgangen van trillingsgenererende apparaten (pomp, hydrofoor, compressor ..) met elkaar verbinden, die trillingen en geluiden opvangen, ze niet naar het leidingsysteem overbrengen en het systeem ontspannen.

Balg: AISI 321
Draadeinden: St37,2
Flens: St37,2
Procesaansluiting: 2 losse flenzen DN25..DN300
Bewegingsopname axiaal: -20/+10 mm Axiaal
Druktrap balg PN 16
Temperatuur: -80...+427 graden Celcius

De basisfunctie van de balg flexibele pompconnector compensator is om het leidingsysteem te voorzien van de vereiste flexibiliteit en pomptrillingsisolatie om trillingen en geluid op te vangen door mechanische apparatuur te absorberen, thermische uitzetting te compenseren en te werken als stressvrije pompconnectors naar de aangesloten apparatuur zoals pompen en compressoren.

Flexibele pomp-compensatoren met balg zijn compacte, uiterst flexibele assemblages die zijn ontworpen om kritieke mechanische apparatuur zoals pomp en compressoren te beschermen en het geluid dat wordt veroorzaakt door trillingen en pulsaties van vloeistoffen te verminderen. De flexibele balg van de compensator zijn volledig van staal en hebben een flexibel balgelement van roestvrij staal, waardoor hoge druk en temperatuur mogelijk zijn en axiale bewegingen en trillingen worden geabsorbeerd voor een perfecte isolatie van de pomptrilling.

Minimale belastingen en trillingen worden overgebracht tussen apparatuur en leidingen. Pomp-compensatoren bieden ook compensatie voor verkeerde uitlijning, wat spanningen elimineert en arbeid tijdens de installatie bespaart. Ze kunnen worden gebruikt als demontageverbinding voor tand- en groefverbindingen voor een snellere demontage. Het ingewikkelde balgelement is vervaardigd uit gelamineerd of uit meerdere lagen dun roestvrij staal. De gelamineerde meervoudige constructie biedt de ultieme flexibiliteit in combinatie met een lage veerconstante en interne demping van trillingen, wat resulteert in trillingsisolatie en een hoge levensduur zonder afbreuk te doen aan de drukweerstand.


Documenten

Specificaties

Mat. aansluitingRvs
Staal
Soort artikelCompensatoren
MerkHELS
CategorieCompensatoren
Tags HELS Appendages Compensatoren HLS-30 LRTY
Artikelcode1883
VerpakkingStuk(s)

Veel gestelde vragen

Wat is Compensator in het Engels?

Een Compensator wordt in het Engels meestal expansion Joint genoemd

Wat is Compensator in het Duits?

Een Compensator wordt in het Duits meestal Kompensator genoemd

Wat is een compensator?

Een compensator of expansiestuk is een samenstel dat is ontworpen om onderdelen bij elkaar te houden terwijl het door temperatuur veroorzaakte uitzetting en samentrekking van materialen en trillingen veilig wordt geabsorbeerd, of om beweging toe te staan als gevolg van grondafzetting of seismische activiteit. Ze worden vaak aangetroffen tussen secties van gebouwen, bruggen, trottoirs, spoorlijnen, leidingsystemen, schepen en andere constructies.

Bouwvlakken, betonplaten en pijpleidingen zetten uit en krimpen in door verwarming en koeling door seizoensvariaties of door andere warmtebronnen.
Indien er in deze constructies geen compensatoren zouden worden ingebouwd zouden ze barsten of spanningen veroorzaaken.

Welke woorden worden vaak gerelateerd aan compensator?

compensator aansluiten, compensator bellow, compensator dn150, compensator dn100, compensator dn65, compensator dn80, compensator dn50, compensator dn250, compensator dn200, compensator flens, compensator function,compensator inox, compensator in piping, compensator joint, compensator leiding, compensator leidingwerk, compensator pomp, compensator piping, compensator ptfe, compensator p&id, compensator p&id symbol, compensator phantom forces, compensator rubber, compensator rvs, compensator stoomleiding, compensator types, compensator translate, compensator use, compensator wikipedia, compensator wiki

Andere vraag stellen

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen