Kabel of slang doorvoerplaten


Verschillende systemen maken het mogelijk kabel, voorgemonteerde kabels en pneumatische leidingen snel en goedkoop en ruimte besparend in te voeren en vast te zetten in schakelkasten. Specials vanaf 5 stuks snel en eenvoudig!!! Specials: Materialen: RVS V2A of kunststof PE 300 Plaatgrootte: Min.10x10 mm, Max. 3000x1500 mm Vorm: Naar keuze Leidingdiameters: Min.1 mm, max. 50 mm IP klasse: max IP69K Extra: Met hogere trekontlasting

Toon alle productspecificaties

Kabelinvoer systemen voor voorgemonteerde kabels

De kabelinvoer paneel systeem is een split systeem dat problemen zoals het invoeren van voorgemonteerde kabels in behuizingen. Grotere stekers kunnen ook in behuizingen worden ingevoerd zonder moeite. Verschillende systemen zijn beschikbaar. Alle systemen zijn ontworpen om te werken met een 16 of 24-polige connector voor de standaard uitsparing voor Harting en Wieland.

Kabelinvoer systemen voor kabels zonder stekers.

Dit kabelinvoerplaat systeem is een echt alternatief voor de kabel fittingen. Kabels kunnen in enkele seconden worden geïnstalleerd plat met behulp van dit systeem. Dat betekent een enorme besparing, zowel tijdens paneel installatie als bij het inbrengen en doorvoeren van de kabels. Versies zijn verkrijgbaar in kunststof, aluminium of roestvrij staal.

Accessoires voor kabelinvoer systemen en platen

Blindplaat met verschillende eigenschappen voor het afsluiten van niet-gebruikte uitsparingen. Adapterplaat gereduceerde 24-pins uitsparing tot 16-pins uitsparing. Adapterplaten en vloer platen voor schakelkasten van verschillende fabrikanten. Makkelijk te hanteren EMC ontlading platen voor kabelinvoer systemen.

Trekontlasting / kabel bevestigingsplaat

Trekontlasting opties in verschillende variaties en modellen. Te schroeven op, snap in of opdruk. In plastic of metaal. Kabelbinders worden gebruikt voor eenvoudige trekontlasting om de kabels.

Kabel fittingen

Kabelwartels in verschillende uitvoeringen. In plastic en metaal. Voor EMC toepassingen en voor explosieve gebieden. Multi-inserts maken de armaturen nog veelzijdiger. Met metrische, Pg en NPT.

Accessoires

In de accessoires vindt u borgmoeren, dummy stekkers, draad verloopstukken, draad expanders, O-ringen, hoekijzer, leiding klemmen, spiraalvormige stroken, kabelbinders, schroeven en zelfklevende houders en kabelbinders.

Gereedschappen

In deze rubriek vindt u gereedschap voor een veilige, gestroomlijnde elektrische installatie inclusief kabelstrippmessen, draad stripper en kabelbinder gereedschap.

Ponsgereedschappen

Ponsen gereedschappen voor stalen platen en roestvrij stalen platen. Om precies te cut-outs te produceren. Ronde uitsparingen voor metrische of Pg discussies. Rechthoekige uitsparingen of uitsparingen voor SUB-MIN-D stekkers.

Indien u de door Burkert geleverde doorvoerplaten CH3653 en CH3654 zoekt heeft u een goede bron bij ons gevonden.

Specificaties

Materiaal
Merk Festo
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl