P3291 Bondig precisie druk opnemer


Precisie druksensor met front-flush membraan, voor overdruk en absolute druk. Met een standaard nauwkeurigheid van 0,1% en een optionele nauwkeurigheid van 0,05%, maken deze druksensoren bijzonder geschikt voor gebruik in test of ijk systemen.

Toon alle productspecificaties

Het bondendige membraan voorkomt dode ruimten, in welk medium zou kunnen uitkristalliseren of residuen zouden kunnen vormen, waardoor een storingsvrije drukmeting en hygiënische reiniging van de druksensor mogelijk is. De temperatuur compensatie elimineert vrijwel alle temperatuur meetfouten in het bereik 0 ° C tot 50 ° C. Hun lange-termijn stabiliteit, goede weerstand tegen corrosie, hoge bescherming tot max. IP 67 en mechanische belasting zijn de basis voor het gebruik in zware industriële omgevingen. Voor speciale meetbereiken, kan het nulpunt en het meetbereik worden verzet met een IBM-compatibele pc. De software voor de inzameling, opslag en uitvoer van de gemeten waarden is beschikbaar als extra optie. De precisie druksensoren voldoen aan de elektromagnetische compatibiliteit (EMC) volgens EN 61326.

Specificaties

Principe Druksensor
Procesaansluiting Bondig
Afmeting
Behuizing
Meetelement
Uitgang 4..20 mA
Drukbereik
Manometer diameter
Aansluitpositie
Manometer vulling
Merk Tecsis
Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl