P1651 P1653 P1661 P1663 Kapselveer manometer met contacten


Membraan manometers met elektrische alarmcontacten in roestvrij stalen kast, met of zonder demping, met magnetische snap-action contacten of inductieve alarmcontacten, Nominale diameter 100 of 160 mm.

Toon alle productspecificaties

Het principe en de materiaal keuze van het membraan maken deze manometers geschikt voor toepassing waar corrosiebestendige materialen en chemisch agressieve media worden toegepast. De open procesaansluiting zorgt ervoor dat de meters eenvoudig te reinigen zijn, zelfs met hoog visceus of kristalliserde media. Als gevolg van de hoge bedieningskrachten zijn de manometers met membranen bijzonder geschikt voor het aansluiten van elektrische alarm contacten. Welke vorm van contacten dient te worden gekozen, hangt af van de omstandigheden van de toepassing en eisen aan de precisie. Het magnetische contact is geschikt voor industriële omstandigheden die een hogere tolerantie toestaan en is een kosteneffectieve oplossing met relatief hoge schakelstromen. De contactloze inductieve contacten wordt gebruikt in combinatie met een transistor relais. Inductieve elektrische alarmcontacten hebben een bijna onbeperkte levensduur, omdat het signaal wordt ingeschakeld zonder fysiek contact. Sluiten of opening vindt plaats zonder enig effect op het meetsysteem. Een bijbehorende besturing is altijd vereist voor gebruik. De contactloze inductieve contacten wordt gebruikt in combinatie met een transistor relais. Ze hebben een betere precisie en zijn ook geschikt voor gebruik in explosiegevaarlijke ruimtes met inachtneming van de toepasselijke richtlijnen.

Specificaties

Principe Manometer, Drukschakelaar
Procesaansluiting
Afmeting
Behuizing
Meetelement
Uitgang Visueel, Contacten
Drukbereik
Manometer diameter
Aansluitpositie
Manometer vulling
Merk Tecsis
Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl