P1580 Kapselveer manometer voor zware mechanische trillingen


Heavy Duty manometers, met membraan systeem, Nominale diameter 80 mm, speciaal daar waar zware mechanische trillingen worden verwacht.

Toon alle productspecificaties

De Heavy Duty manometers met membraan-systeem zijn bijzonder geschikt voor het meten waar sterke mechanische trillingen of drukpulsen kunnen ontstaan. Zij voldoen aan de "preventie van ongevallen verordening" inzake compressoren (VBG 16) en veiligheidseisen van EN 837-3. Het ringvormige meetelement (membraan) is aanzienlijk minder gevoelig voor drukpulsen, trillingen en schokken dan de andere meet-elementen. Bovendien hebben membraan systemen een relatief groot druk oppervlak. De meters zijn ontworpen en vervaardigd op basis van een modulair bouwsysteem, geassocieerd met een verhoogde betrouwbaarheid en langere levensduur. Heavy Duty manometers met membraan systemen zijn dus producten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in zware omstandigheden. Veelal toegepast bij de brandweer.

Specificaties

Principe Manometer
Procesaansluiting draad G"
Afmeting 1/4", 1/2"
Behuizing Roestvaststaal
Meetelement Koper
Uitgang Visueel
Drukbereik -1..15 bar, 0..10 bar, 0..25 bar
Manometer diameter 80 mm
Aansluitpositie Onder (6 uur)
Manometer vulling Niet gevuld
Merk Tecsis
Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl