Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Mid-West Instrument

MidWest Instrument

Mid-West Instrument

Mid-West Instrument werd in 1958 opgericht op basis van innovatie.

Mid-West Instrument is de specialist op het gebied van drukverschil manometers, drukverschil schakelaars en drukverschil transmitters.
Ideaal voor toepassing als niveau meting voor cryogene tanks, filterbewaking, pompbeveiliging.

Voorraad
Categorieën
Filter
Pagina 1 van 2 (38 resultaten)
  • 1
  • 2
Weergave:
Sorteren:
Weergave:
Sorteren:
Pagina 1 van 2 (38 resultaten)
  • 1
  • 2
Filter

Mid-West Instrument

Mid-West Instrument werd in 1958 opgericht op basis van innovatie.


Destijds benaderde een klant Mid-West® Instrument met de noodzaak om de drukval over een filter te bewaken. De oprichters, een groep ingenieurs, ontwikkelde het model 120 verschildrukmeter. Het was toen een erfenis van het werken met klanten om hun applicatiebehoeften op te lossen. Een tweede klant benaderde Mid-West® Instrument met de behoefte aan een lekdetectiemeter, de oprichters ontwikkelden opnieuw een oplossing met het model 109 die gebaseerd was op verschildruk. Op dit punt ging Mid-West Instrument op zoek naar meer klanten met toepassingen waarvoor oplossingen nodig waren.


In de loop der jaren is de productlijn van  Mid-West® uitgebreid en naarmate de toepassingen dit rechtvaardigden, breidden de constructiematerialen zich uit. Toepassingen omvatten allerlei soorten bewaking van de drukval over filters van perslucht, water, smeerolie, stookolie tot aardgas. Toepassingen voor eenvoudige indicatoren in plaats van verschildrukmeters leidden tot een reeks verschildrukindicatoren voor directe montage op filters in plaats van door instrumentbuizen. Ingewikkelde toepassingen zoals het aangeven van stroming van drukval over openingenplaten, venturi's en middeling van pitotbuizen, evenals vloeistofniveau-indicatie werden aangepakt en oplossingen werden gecreëerd door Mid-West®. Hydronische balanceringstoepassingen en het testen van terugstroompreventie-assemblages leidden tot het ontwerp en de ontwikkeling van draagbare testkits voor differentiële drukinstrumenten.


De Mid-West® toevoeging van alarmschakelaars en zenders aan de productlijn leidde tot de ontwikkeling van schakelaar- en zenderontwerpen om te voldoen aan de behoeften van gevaarlijke locaties en explosiegevaarlijke gebieden die nationaal en internationale certificeringsmerken van CSA, UL, ATEX, IECEx en/of KOSHA.


Het Mid-West® Instrument-team staat klaar om u te helpen met elke toepassing die u heeft.
Mid-West® Instrument ontwikkelt eigen ontwerpen die exclusief voor Original Equipment Manufacturers worden vervaardigd. De verschildrukmeter, schakelaar of zender van Mid-West® Instrument kan worden aangepast aan de exacte specificaties van de klant.


Naarmate Mid-West® is gegroeid, is ook zijn wereldwijde aanwezigheid gegroeid. U vindt Mid-West® Instrument verschildrukmeters, schakelaars en zenders in gebruik op elk continent!


De Mid-West®-faciliteiten zijn een geklimatiseerde, ultramoderne fabriek, compleet met de nieuwste CNC-machinegereedschapstechnologie, testapparatuur, kalibratienormen, zuurstof-cleanroom en een door derden gecertificeerd kwaliteitssysteem. Hierdoor kan Mid-West® nauwkeurige toleranties en productkwaliteit handhaven.


Het team van Mid-West® Instrument wordt ondersteund in het erfgoed van innovatie door niet alleen creatief applicatieproblemen voor klanten op te lossen, ze innoveren voortdurend binnen het bedrijf om de kwaliteit, processen en efficiëntie te verbeteren. Dit heeft geleid tot de beste doorlooptijden in de branche voor zowel standaard- als klantspecifieke producten.


Het hele team van Mid-West® Instrument is gericht op klantenservice. Mid-West® is gericht op het verkrijgen van het juiste product, op tijd verzonden, wanneer beloofd en zoals besteld. Hun kernwaarden voor zowel klanten als medewerkers zijn om u de waarheid te vertellen, niet alleen wat u wilt horen.”


De medewerkers van Mid-West® begrijpen en passen dagelijks “The Core Values” toe, wat leidt tot superieure klantenservice.


Het Mid-West® Instrument-team staat klaar om u te helpen met elke toepassing die u heeft.

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen