TEC11 temperatuursensor met stekeraansluiting


Pt100, Pt1000 of thermokoppel Geschikt voor toepassingen met vibraties Verschillende elektrische aansluitingen 2-draads techniek IP66/67

Toon alle productspecificaties

Dit model is ontworpen voor ruwe industriële toepassingen. Vanwege het lage gewicht en de speciale montage van de RTD sensor is deze geschikt voor toepassingen waar veel trillingen voorkomen.

Voor ruwe omgevingscondities zijn de elektrische contacten verguld. Dit zorgt voor een hoge betrouwbaarheid van de gemeten temperatuur waarden.

Tecsis biedt modellen gemaakt van messing en van roestvrij staal (316Ti). De standaard sensoren zijn platina sensoren met een nominale weerstand van 100 of 1000 Ohm (PT100 of PT1000). Ook NTC's, KTY's of nikkel sensoren kunnen worden ingebouwd.

De standaard connector maakt een snelle installatie van de sensor mogelijk. Klant specifieke oplossingen met betrekking tot de sensor of de geometrie zijn beschikbaar op aanvraag.

Typische toepassingen zijn temperatuur metingen in motoren, compressoren of versnellingsbakken.

Specificaties

Principe Temperatuursensor
Behuizing
Meetelement
Procesaansluiting draad G"
Uitgang
Afmeting
Merk Tecsis
materiaal
Manometer diameter
Manometer vulling
Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl