TEU11 Compact Pt100 4 ... 20 mA USB


Compacte Pt100 uitgangssignaal 4..20 mA of 0..10 V is programmeerbaar via USB Het meetbereik kan worden geprogrammeerd volgens de eisen van klanten met speciaal ontwikkelde software. De communicatie tussen de thermometer en een PC gebeurt via een USB-verbinding. Programmering-Kits zijn niet nodig.

Toon alle productspecificaties

Er zijn twee modellen van de PT Compact USB. Het standaard model voor temperaturen van -50 ° C tot +200 ° C en een hoge temperatuur model voor temperaturen tot +600 ° C, welke een 100 mm hals bevatten. Het uitgangssignaal van de PT Compact USB is een analoge 4 ... 20 mA of 0..10V -signaal. Voor het programmeren van het temperatuurbereik waarover het 4..20 mA uitgangssignaal moet vallen dient de sensor uit de interne zakbuis te worden genomen. Dit kan dus onder procesdruk plaatsvinden. Verschillende proces-verbindingen, verstelbare klemkoppelingen, verschillende diameters en lengtes zijn leverbaar. Voor snelle responstijden , bieden we een versie met een verjongde tip. De behuizing en natte delen zijn gemaakt van roestvast staal. De elektrische verbinding wordt gemaakt door een stekker volgens DIN EN 175301-803. Optioneel is een M12 stekerverbinding beschikbaar.

Specificaties

Principe Temperatuursensor
Behuizing
Meetelement
Procesaansluiting draad G"
Uitgang
Afmeting
Merk Tecsis
materiaal RVS
Manometer diameter
Manometer vulling
Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

PDU programmeerbaar display

PDU programmeerbaar display

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl