Leveltec S Capacitieve niveaschakelaar


Voor de detectie van vloeistoffen toe te passen als pompbeveiliging tegen drooglopen, leeg / vol-indicatie Door middel van het hygienische adaptersysteem ook uit te voeren als VARIVENT, melkkoppeling, lassok etc.

Toon alle productspecificaties

Beschrijving De capacitieve meetmethode maakt een breed toepassingsgebied zelfs met veranderende media mogelijk. Een elektromagnetische golf doordringt de media en schakelt afhankelijk van de diëlektrische constante ε en de voortplantingstijd van de elektromagnetische golf. Korsten, schuim en condensaat worden niet gedetecteerd. Het uitgangssignaal kan direct worden aangesloten op een PLC. De sensor is bestand tegen hogere temperaturen en maakt reiniging door sterilisatie en CIP mogelijk. Voor zeer oxiderende media, bijvoorbeeld H2O2 als schoonmaakmiddel, wordt deLeveltec R aanbevolen. Leveltec P is vooral geschikt voor de detectie in buizen en vaten. De bijzonderheid is de uitlijning (optioneel) van het schakelpunt van het uitgangssignaal naar de extra controle-input, die wordt gecontroleerd door de PLC. De schakeltoestand van het uitgangssignaal wordt aangegeven door een LED (continu, tweekleurig) op de printplaat.

Specificaties

Principe Capacitief
Behuizing
Meetelement
Procesaansluiting
Uitgang Contacten
Afmeting
Merk Hengesbach
materiaal RVS
Manometer diameter
Manometer vulling
Hygienisch Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl