TPF/TCF 100 Druktransmitter


Hygiënische metaal op metaal procesaansluiting Roestvrij stalen behuizing met glad oppervlak, gemakkelijk te reinigen, hoge beschermingsklasse Alle gebruikte materialen geschikt voor voeding en farmaceutische industrie Meetbereiken tussen 100 mbar en 100 bar met temperatuur display Programmeerbaar !

Toon alle productspecificaties

Beschrijving De digitale TCF / TPF 100 Serie voor druk en niveau meting in een roestvrij stalen behuizing met piëzo-resistieve of dunne-film DMS meetcel kan geprogrammeerd worden via drie drukknoppen en een display / bedieningspaneel zonder procesdruk. De snelle kalibratie van het nulpunt en het maximale bereik via twee knoppen heeft bewezen een echte voordeel zijn, vooral voor toepassingen op het gebied van niveaumeting. De sesnoren zijn geschikt voor druk-en niveau metingen zonder dode ruimten, alsmede voor viskeuze en kristalliserende media. Een extra temperatuur sensor als een secundair meetelement geeft de temperatuur gemeten op de sensor beschikbaar op de display als aanvullende informatie. Het display kan tijdens bedrijf worden ingesteld op een van de druk-eenheden. Tevens kan het display de temperatuur als secundaire waarde weergeven. Het display/bedienmodule is ofwel geïntegreerd in het apparaat of kan tijdelijk worden aangesloten via een steker op de sensor. Het ingebouwde display is 360 ° draaibaar. Indien uw sensor onder de tank zit spaart een separaat display/bedieneenheid natuurlijk kosten uit, omdat u voor al deze sensoren maar een display/bedieneenheid nodig heeft. De druksensoren van de serie TPF werken volgens het piëzo-resistieve meetprincipe en zijn gescheiden van het medium door een roestvrij stalen membraan. De druk wordt doorgegeven via een olie-vulling die veilig is voor gebruik met levensmiddelen. Alle onderdelen die in contact komen met het medium zijn gelast.

Specificaties

Principe Druksensor
Procesaansluiting Bondig, Hygienisch
Afmeting
Behuizing Roestvaststaal
Meetelement Roestvaststaal
Uitgang 4..20 mA
Drukbereik
Manometer diameter
Aansluitpositie
Manometer vulling
Merk Hengesbach
Hygienisch Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

Verwante producten

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl