KERAMESS 050 Druksensor


Bondige keramische druksensor of niveausensor voor hygienische toepassing Robuust en compact voor proces-druk en niveau metingen, in een RVS behuizing met beschermingsklasse IP67. robuuste, olie-vrije keramische meetcel, bestand tegen over- en wisselende belasting. optioneel met display Niet programmeerbaar !

Toon alle productspecificaties

Beschrijving Het ontwerp van de hygienisch bondige KERAMESS 050 druk- en/of niveautransmitter met O-ring afdichtingste en zonder dode ruimten, maakt hem zeer geschikt voor gebruik onder strenge hygiëne-gecontroleerde omstandigheden, alsmede voor kristalliserende of visceuze media. De robuuste roestvrijstalen IP 67 behuizing betekent dat het geschikt is voor alle extreme reinigingsprocessen, zoals die welke vereist zijn voor de voedings-en farmaceutische industrie. Het ontwerp van de behuizing van de meetwaardeomvormers beschermt hen tegen water, vocht en andere interne ongunstige atmosferische invloeden. Het meetelement is gemaakt van een robuust en corrosiebestendig keramisch membraan van 96% of 99,9% aluminiumoxide (check met uw toepassing). De druk van het medium resulteert in een lichte mechanische verplaatsing van het keramische sensor membraan. De capacitieve meting en de toepassing van het membraan welke al een verplaatseing meet van slechts 25 micrometer resulteert in een extreme bestendigheid tegen overbelasting van maximaal 40 keer het meetbereik.

Specificaties

Principe Druksensor
Procesaansluiting Bondig, Hygienisch
Afmeting
Behuizing Roestvaststaal
Meetelement Roestvaststaal
Uitgang 4..20 mA
Drukbereik
Manometer diameter
Aansluitpositie
Manometer vulling
Merk Hengesbach
Hygienisch Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

Verwante producten

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl