Flow


Foto-tabel  Lijst 


 1. ABB Thermische massaflowmeter SensyMaster FMT200

  ABB Thermische massaflowmeter SensyMaster FMT200

  De SensyMaster FMT230 biedt een hoogwaardige en kosteneffectieve oplossing voor nauwkeurige en dynamische directe massastromingsmetingen van gassen in lage en medium drukomstandigheden. Het model is voorgeconfigureerd voor de toepassing en kan door OEM-klanten worden geïnstalleerd. De FMT250 voegt een hoge nauwkeurigheid en uitgebreide functionaliteit toe voor geavanceerde toepassingen. SensyMaster's concept bestaat uit hoogwaardige thermische sensorelementen met superieure stabiliteit op lange termijn, de ABB-platformgebaseerde elektronica met uitgebreide signaalevaluatiemogelijkheden voor een hoge mate van prestaties en betrouwbaarheid. De software biedt de ApplicationSelector waarmee de applicatieparameters kunnen worden gewijzigd en ter plaatse nieuwe applicaties kunnen worden gemaakt en VeriMass de verificatie op basis van de sensorfunctie voor thermische sensorelementen. Beide modellen communiceren via MODBUS-interface en volgen het SmartSensor-concept. De SensyMaster FMT230 is bij uitstek geschikt voor alle OEM-toepassingen, de FMT250 voor geavanceerde OEM-toepassingen. Nauwkeurige en dynamische directe massastromingsmeting van gassen voor OEM-toepassingen.

  Hoogwaardige thermische sensorelementen
  - superieure stabiliteit op lange termijn
  - effectief beschermingsframe voor sensorelementen met eigenschappen voor vloerverwarming

  SmartSensor-oplossing
  - Meterintelligentie bij de sensor
  - alle digitale oplossing
  - lagere bedradingskosten met industriestandaard verbindingskabels
  - lange kabelafstanden zijn mogelijk

  SensorApplicationMemory
  - Plug en play elektronica vervanging
  - Redundante gegevensopslag voor maximale gegevensbeveiliging

  ABB gemeenschappelijk elektronisch concept
  - MODBUS-communicatie-interface
  - Meerdere 32-bits processorstructuur
  - volledig digitale verwarmingskringregeling
  - dynamische temperatuurcompensatie

  ApplicationSelector
  - Aanpassing van de karakteristieke toepassingsparameters ter plaatse
  - keuze tussen maximaal twee toepassingen (FMT230)
  - keuze tussen maximaal acht applicaties (FMT250)
  - stel nieuwe applicaties in zonder de noodzaak voor herkalibratie (FMT250)

  VeriMass onboard verificatie en diagnose
  - Op vingerafdruk gebaseerde SensorCheck om de integriteit van de thermische sensorelementen te verifiëren
  - continue gezondheidscontrole van de meter
  - parameter plausibiliteitscontrole

  € 0,00
 2. ABB In situ validatie en verificatie CalMaster2

  ABB In situ validatie en verificatie CalMaster2


  De CalMaster2-suite bestaat uit 2 elementen (CalMaster IRIS en CheckMaster). CalMaster IRIS (Intelligent Herkenningsinformatiesysteem) wordt gebruikt om in-sitornetwerken en batterijgevoede stroommetersystemen te verifiëren. CheckMaster is een veldvalideringsapparaat dat controleert of een meetsysteem correct is geïnstalleerd en naar behoren functioneert. Beide apparaten zijn stand-alone, batterijgevoed met IP65-bescherming en kunnen worden gebruikt waar een pc of laptop niet beschikbaar of geschikt is. Er kunnen maximaal 100 tests worden opgeslagen voordat gegevens moeten worden gedownload.

  € 0,00
 3. ABB Inbreng elektromagnetische flowmeter AquaProbe

  ABB Inbreng elektromagnetische flowmeter AquaProbe


  AquaProbe FEA200 is een economisch alternatief voor flowmeters met volle doorlaat. Het bestaat uit een elektromagnetische detectiekop op het uiteinde van een steunstang. AquaProbe wordt toegepast in bestaande waterdistributiesystemen waar niet oorspronkelijk een debietmeting was uitgevoerd en waarbij een debietmeter met volledige boring oneconomisch zou zijn. Het samenstel kan worden geïnstalleerd in bestaande pijpleidingen zonder de noodzaak voor grote uitgravingen of wijzigingen aan pijpleidingen die normaal worden geassocieerd met de installatie met volle boormaten.

  € 0,00
 4. ABB Elektromagnetische flowmeter AquaMasterInzet elektromagnetische flowmeter AquaProbe

  ABB Elektromagnetische flowmeter AquaMasterInzet elektromagnetische flowmeter AquaProbe

  FEA100 inbreng flowmeters zijn een economisch alternatief voor flowmeters met volle doorlaat. Ze bestaan ​​uit een elektromagnetische detectiekop op het uiteinde van een steunstang. FEA100 wordt toegepast in bestaande waterdistributiesystemen waar niet oorspronkelijk een voorziening voor debietmeting was getroffen en waarbij een debietmeter met volledige boring oneconomisch zou zijn. Het samenstel kan worden geïnstalleerd in bestaande pijpleidingen zonder de noodzaak voor grote uitgravingen of wijzigingen aan pijpleidingen die normaal worden geassocieerd met de installatie met volle boormaten.

  € 0,00
 5. ABB Elektromagnetische flowmeter AquaMaster

  ABB Elektromagnetische flowmeter AquaMaster

  AquaMaster voldoet aan de nieuwste internationale normen om te voldoen aan de toenemende wettelijke eisen voor nauwkeurige flowmeting. Het brede meetbereik zorgt ervoor dat piekstromen overdag nauwkeurig worden geregistreerd en dat de uitzonderlijke prestaties bij lage stroomsnelheid de netwerklekdetectie ondersteunen. Fit en flow voor een waterdichte installatie, alle gegevens worden opgeslagen in de sensor om de installatie op locatie te verminderen. Het unieke sensorontwerp van AquaMaster conditioneert het stroomprofiel, wat resulteert in uitstekende prestaties van de meter in slechte hydraulische installatieomstandigheden.

  € 0,00
 6. ABB Elektromagnetische debietmeter WaterMaster

  ABB Elektromagnetische debietmeter WaterMaster


  De prestaties van WaterMaster voldoen aan de strengste wereldwijde industriestandaarden en zijn gecertificeerd voor belangrijke internationale goedkeuringen. Bewezen in de zwaarste toepassingen, zijn robuuste, robuuste en buriable sensoren elimineren de noodzaak van dure meter kamers. Daarbij bieden de FlowMeters van WaterMaster een lange, productieve en onderhoudsvrije levensduur van de activa. Profiteer van zijn innovatieve en veelzijdige kenmerken om interoperabiliteit te bereiken binnen een breed scala aan asset management systemen.

  € 0,00
 7. ABB Diagnostische en verificatiesoftware ScanMaster FZC500

  ABB Diagnostische en verificatiesoftware ScanMaster FZC500

  Verificatie van de prestaties van de ProcessMaster en HygienicMaster elektromagnetische flowmeters van ABB kan worden uitgevoerd met de ScanMaster diagnostische en verificatiesoftwaretool. De software voert een in-situ controle uit van zowel de flowsensor als de transmitter, waarbij de huidige prestaties vergeleken worden met de oorspronkelijke fingerprintcalibratiewaarden. Testresultaten worden opgeslagen in een database die gereed is om te worden afgedrukt wanneer dat nodig is. ScanMaster is gebaseerd op DTM-technologie en kan worden uitgevoerd op Asset Vision Basic of andere frame-applicaties.

  € 0,00
 8. ABB Elektromagnetische debietmeter FSM4000

  ABB Elektromagnetische debietmeter FSM4000

  Het ontwerp van de flowmeter biedt een breed scala van industriespecifieke voeringen, elektroden en afmetingen om aan de behoeften te voldoen. De krachtige zender is gemakkelijk te gebruiken en biedt een uiterst stabiele signaaluitvoer. De meetprestaties zijn onovertroffen in toepassingen met een hoog gehalte aan vaste stoffen, hoog pulpaantal, pulserende stromingen of andere ruis.

  € 0,00
 9. ABB Elektromagnetische debietmeter HygienicMaster FEH610

  ABB Elektromagnetische debietmeter HygienicMaster FEH610

  HygienicMaster FEH610 is bij uitstek geschikt voor hygiënische standaardtoepassingen met alle vereiste functies - niet meer en niet minder. Het perfecte apparaat voor dagelijkse toepassingen. Eenvoudig en economisch.

  In de praktijk bewezen krachtige en flexibele transmittertechnologie
  - ABB gemeenschappelijk HMI-concept
  - Eenvoudige set-up functie voor eenvoudige en intuïtieve configuratie
  - Door het hele glas heen Eén enkele zender voor alle ontwerptypes
  - Geïntegreerd montageontwerp of montage op afstand
  - Met of zonder lokaal LCD-scherm
  - Universele breed bereik voeding
  - 1 analoge uitgang, 2 digitale uitgangen Robuuste constructie voor ruwe omgevingscondities
  - Hermetisch afgesloten flowsensor
  - Bescherming van de interne componenten tegen     

    Condensatie, trillingen en corrosie       Schade tijdens transport en montage

  € 0,00
 10. ABB Elektromagnetische flowmeter ProcessMaster FEP610

  ABB Elektromagnetische flowmeter ProcessMaster FEP610

  • ProcessMaster FEP610 is bij uitstek geschikt voor industriële standaardtoepassingen met alle vereiste functies - niet meer en niet minder. Het perfecte apparaat voor dagelijkse toepassingen. Eenvoudig en economisch. In de praktijk bewezen krachtige en flexibele transmittertechnologie - ABB gemeenschappelijk HMI-concept - Eenvoudige set-up functie voor eenvoudige en intuïtieve configuratie - Door het hele glas heen Eén enkele zender voor alle ontwerptypes - Geïntegreerd montageontwerp of montage op afstand - Met of zonder lokaal LCD-scherm - Universele breed bereik voeding - 1 analoge uitgang, 2 digitale uitgangen Robuuste constructie voor ruwe omgevingscondities - Hermetisch afgesloten flowsensor - Bescherming van de interne componenten tegen       Condensatie, trillingen en corrosie       Schade tijdens transport en montage

   

  € 0,00
 11. ABB Elektromagnetische debietmeter HygienicMaster FEH500

  ABB Elektromagnetische debietmeter HygienicMaster FEH500

  De roestvrijstalen buitenkant, de variabele procesaansluiting, de geavanceerde signaalverwerking en de state-of-the-art gegevensopslag bieden een complete en kosteneffectieve flow-oplossing. HygienicMaster FEH500 is een veelzijdige, voordelig geprijsde, meest nauwkeurige flowmeter op maat gemaakt voor alle procesindustrie-applicaties. Een flowmeter met uitgebreide functionaliteit en opties, korte levering en een eenvoudige en duidelijk begrijpelijke documentatie. Intuïtieve en eenvoudige configuratie - Door de glasconfiguratie is het niet meer nodig om de kap te verwijderen en de inbedrijfstellingstijd te verkorten - Softkey gebaseerde functionaliteit - "Easy Set-up" -functie State-of-the-art geheugentechnologie - Gegevensopslag maakt zenderuitwisseling mogelijk zonder herconfiguratie Diagnostiek voor real-life-situaties - Statusberichten in overeenstemming met NAMEN - Help-teksten op het LCD-scherm Uitgebreide diagnostische en bewakingsfuncties - Detectie van elektrodecoating - Gasbeldetectie - Geleidbaarheid en sensortemperatuurmonitoring - Aardingsverificatie ScanMaster in situ verificatiesoftware optie - Laat de klant ter plaatse verificatie van de flowmeter en de installatie uitvoeren Op zoek naar in situ verificatiesoftware? Meer informatie over de ScanMaster FZC500.

  € 0,00
 12. ABB Elektromagnetische debietmeter HygienicMaster FEH300

  ABB Elektromagnetische debietmeter HygienicMaster FEH300

  De roestvrijstalen buitenkant, de variabele procesaansluiting, de geavanceerde signaalverwerking en de state-of-the-art gegevensopslag bieden een complete en kosteneffectieve flow-oplossing.


  HygienicMaster FEH300 is een veelzijdige, voordelig geprijsde, meest nauwkeurige flowmeter die is afgestemd op alle toepassingen in de procesindustrie. Een flowmeter met basisfunctionaliteit, korte levering en een eenvoudige en duidelijk begrijpelijke documentatie.

  Intuïtieve en eenvoudige configuratie
  - Door de glasconfiguratie is het niet meer nodig om de kap te verwijderen en de inbedrijfstellingstijd te verkorten
  - Softkey gebaseerde functionaliteit
  - "Easy Set-up" -functie
  State-of-the-art geheugentechnologie
  - Gegevensopslag maakt zenderuitwisseling mogelijk zonder herconfiguratie
  Diagnostiek voor real-life-situaties
  - Statusberichten in overeenstemming met NAMEN
  - Help-teksten op het LCD-scherm
  ScanMaster in situ verificatiesoftware optie
  - Laat de klant ter plaatse verificatie van de flowmeter en de installatie uitvoeren

  Op zoek naar in situ verificatiesoftware? Meer informatie over de ScanMaster FZC500.

  € 0,00
 13. ABB Elektromagnetische debietmeter HygienicMaster FEH630

  ABB Elektromagnetische debietmeter HygienicMaster FEH630

   

  • HygienicMaster FEH630 - De eerste keuze voor alle hygiënische toepassingen.Geavanceerde functies en functies waarmee u efficiënter kunt werken, kosten kunt besparen en winstgevend kunt groeien.

  • Realtime diagnose houdt uw proces actief
   - Het vroegtijdig detecteren van kritieke procescondities vermindert ongeplande downtime en onderhoud
   - Heldere tekstberichten vereenvoudigen het oplossen van problemen
  • Ingebouwde geluids- / aardingscontrole
   - Controleer of de installatie vanaf de eerste dag correct is
   - Controleert op juiste aarding die van fundamenteel belang is voor een nauwkeurige stroommeting
  • Ingebouwde verificatie voor het hoogste vertrouwen in uw flowmeting
   - Controle van sensor en transmitter Integriteit
   - Het is niet nodig om de flowmeter uit het proces te verwijderen
  • Beste in zijn klasse filtertechnologie
   - Voor een meest stabiel flowsignaal
   - Helpt uw ​​proces op topprestaties te bedienen
  • Eenvoud van bediening
   - Automatische volgorde van zelfconfiguratie
   - Ongelooflijk eenvoudig om mee te werken
  • Backwards compatibiliteit
   - Bespaart uw investering in ABB Flowmetering
  € 0,00
 14. ABB Elektromagnetische stroommeter MagMaster

  ABB Elektromagnetische stroommeter MagMaster


  Meer dan driekwart miljoen van de enorm succesvolle MagMaster flowmeter van ABB is wereldwijd verkocht. MagMaster werd eind 2012 vervangen door de veelzijdige WaterMaster- en AquaMaster-reeksen.

  € 0,00
 15. ABB Metalen kegel variabele flowmeter VA Master FAM540

  ABB Metalen kegel variabele flowmeter VA Master FAM540

  De debietmeters zijn onmisbaar waar hoge druk en / of hoge temperaturen bestaan. De primaries uit roestvrij staal en de primes van de PTFE-voering zijn in veel toepassingen bewezen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

  Primaire instrumentontwerpen
  - Type FAM541: standaardlijn met flensverbindingen
  - Type FAM544: Hygiënisch ontwerp
  - Type FAM545: met PTFE-voering voor agressieve vloeistoffen
  - Type FAM546: met stoommantel voor temperatuurgevoelige vloeistoffen
  Eenvoudig instelbaar voor nieuwe bedrijfsomstandigheden Magnetische stick-bediening
  - Configuraties ook mogelijk met gesloten behuizing

  Alle apparaten zijn beschikbaar als analoge indicator met of zonder alarmen, evenals elektronische zenders met 4 tot 20 mA, HART-communicatie en NAMUR-contactuitgangen en optioneel met een grafisch display. Ze kunnen in alle gevaarlijke gebieden worden gebruikt.

  € 0,00
 16. ABB Wedge meter stroomelement FPD470P

  ABB Wedge meter stroomelement FPD470P


  De FPD470P is een wigmeter met DP-aansluitingen met schroefdraad voor aansluiting op conventionele zenders. Het stroomelement bestaat uit een lichaams- en wigstroombeperking. Deze beperking creëert een drukverschil in verhouding tot het kwadraat van de volumestroomsnelheid. De FPD470P-wigbeperking heeft geen kritische oppervlakafmetingen of scherpe randen die de meetnauwkeurigheid beïnvloeden als gevolg van normaal verwachte slijtage.

  € 0,00
 17. ABB Multivariabele zender 266CSH

  ABB Multivariabele zender 266CSH

  De multivariabele zenders in de 266CSH berekenen de massastroom voor gassen, dampen en vloeistoffen met dynamische stroomcompensatie direct uit de drie procesvariabelen van drukverschil, absolute druk en temperatuur.
   
  De multivariabele zenders in de 266CSH worden gebruikt voor differentiële drukstroommetingen. Afgezien van druk- en / of temperatuurafhankelijke veranderingen in de dichtheid van de vloeistof, worden de parameters zoals de ontladingcoëfficiënt, thermische uitzetting van pijpleidingen en primaire inrichting en het Reynolds-getal ook gecorrigeerd. Het kan ook worden gebruikt voor DP-niveaumeting als dichtheidscompensatie noodzakelijk is vanwege procestemperatuurveranderingen. Dit zou elke niveaumeting veel betrouwbaarder kunnen maken. Naast de hoge precisie biedt de multivariabele 266 ook het voordeel dat slechts één apparaat moet worden gebruikt voor het meetpunt in plaats van meerdere zenders en een flowcalculator. 
  € 0,00
 18. ABB Multivariabele zender 266CRT

  ABB Multivariabele zender 266CRT

  De multivariabele zenders in de 266CRT met externe membraanafdichtingen berekenen de massastroom voor gassen, dampen en vloeistoffen met dynamische stroomcompensatie direct uit de drie procesvariabelen van drukverschil, absolute druk en temperatuur. De multivariabele zenders in de 266CRT worden gebruikt voor differentiële drukstroommetingen. Afgezien van druk- en / of temperatuurafhankelijke veranderingen in de dichtheid van de vloeistof, worden de parameters zoals de ontladingcoëfficiënt, thermische uitzetting van pijpleidingen en primaire inrichting en het Reynolds-nummer ook gecorrigeerd. Het kan ook worden gebruikt voor DP-niveaumeting als dichtheidscompensatie noodzakelijk is vanwege procestemperatuurveranderingen. Dit zou elke niveaumeting veel betrouwbaarder kunnen maken. Naast de hoge precisie biedt de multivariabele 266 ook het voordeel dat slechts één apparaat moet worden gebruikt voor het meetpunt in plaats van meerdere zenders en een flowcalculator.

  € 0,00
 19. ABB Multivariable transmitter 266CRH

  ABB Multivariable transmitter 266CRH

  De multivariabele zenders in de 266CRH met externe membraanafdichtingen berekenen de massastroom voor gassen, dampen en vloeistoffen met dynamische stroomcompensatie direct van de drie procesvariabelen van drukverschil, absolute druk en temperatuur. De multivariabele zenders in de 266CRH worden gebruikt voor differentiële drukstroommetingen. Afgezien van druk- en / of temperatuurafhankelijke veranderingen in de dichtheid van de vloeistof, worden de parameters zoals de ontladingcoëfficiënt, thermische uitzetting van pijpleidingen en primaire inrichting en het Reynolds-nummer ook gecorrigeerd. Het kan ook worden gebruikt voor DP-niveaumeting als dichtheidscompensatie noodzakelijk is vanwege procestemperatuurveranderingen. Dit zou elke niveaumeting veel betrouwbaarder kunnen maken. Naast de hoge precisie biedt de multivariabele 266 ook het voordeel dat slechts één apparaat moet worden gebruikt voor het meetpunt in plaats van meerdere zenders en een flowcalculator.
  € 0,00
 20. ABB Swirl-debietmeter SwirlMaster FSS450

  ABB Swirl-debietmeter SwirlMaster FSS450

  Swirl-debietmeters kunnen worden gebruikt voor zeer nauwkeurige metingen van de stroom van gassen, vloeistoffen en stoom over een breed temperatuurbereik in bijna elke toepassing. Swirl-meters zijn ideaal voor gebruik op petrochemische grondstoffen, gedemineraliseerd water en voor directe, kosteneffectieve stoommassastromen door gebruik te maken van integrale temperatuurmeting. De SwirlMaster FSS450 is de geavanceerde versie met extra analoge ingang voor massa- of energiestromingsmeting. Beschikbaar met geïntegreerde of externe zender met kabellengte tot 30 m (98 ft.). Met behulp van optionele ingangen zijn discrete flowcomputers in veel applicaties niet langer nodig.

  € 0,00
 21. ABB Swirl-debietmeter SwirlMaster FSS430

  ABB Swirl-debietmeter SwirlMaster FSS430

  Swirl-debietmeters kunnen worden gebruikt voor zeer nauwkeurige metingen van de stroom van gassen, vloeistoffen en stoom over een breed temperatuurbereik in bijna elke toepassing. Swirl-meters zijn ideaal voor gebruik op petrochemische grondstoffen, gedemineraliseerd water en voor directe, kosteneffectieve stoommassastromen door gebruik te maken van integrale temperatuurmeting. SwirlMaster FSS430 is het standaardontwerp met uitstekende trillingonderdrukking en analoge uitvoer met HART-communicatie. Optioneel verkrijgbaar met HMI en digitale uitgangen. Beschikbaar met geïntegreerde of externe zender met kabellengte tot 30 m (98 ft.).

  € 0,00
 22. ABB Vortex flowmeter VortexMaster FSV450

  ABB Vortex flowmeter VortexMaster FSV450

  VortexMaster flowmeters worden gebruikt voor het nauwkeurig meten van de stroom van gas, vloeistof en stoom over een breed temperatuurbereik. Vortexmeters zijn ideaal voor het meten van petrochemische grondstoffen, gedemineraliseerd water en directe stoommassastromen, kosteneffectief door gebruik te maken van integrale temperatuurmeting. De VortexMaster FSV450 is de geavanceerde versie met extra analoge ingang voor massa- of energiestromingsmeting. Beschikbaar met geïntegreerde of externe zender met kabellengte tot 30 m (98 ft.). Met behulp van optionele ingangen zijn discrete flowcomputers in veel applicaties niet langer nodig.

  € 0,00
 23. ABB Vortex flowmeter VortexMaster FSV430

  ABB Vortex flowmeter VortexMaster FSV430

  VortexMaster flowmeters kunnen worden gebruikt voor het nauwkeurig meten van de stroom van gassen, vloeistoffen en stoom over een breed temperatuurbereik. Vortexmeters zijn ideaal voor gebruik op petrochemische grondstoffen, gedemineraliseerd water en voor directe, kosteneffectieve stoommassastromen door gebruik te maken van integrale temperatuurmetingen. VortexMaster FSV430 is het standaardontwerp met optionele digitale uitgangen, grafische weergave en uitstekende trillingsimmuniteit voor een breed toepassingsgebied. Beschikbaar met geïntegreerde of externe zender met maximaal 30 m (98 ft.) Signaalkabel.

  € 0,00
 24. ABB Glazen buis variabele stroommeter RatoSight FGM2235

  ABB Glazen buis variabele stroommeter RatoSight FGM2235

  De Flowosight-debietmeter met variabel oppervlak is de best beschikbare oplossing met een lage stroomsnelheid voor alakalivloeistoffen zoals zeewater. Het is zeer geschikt voor maritieme toepassingen, RO-systemen en geforceerde pompsmering en -koeling, evenals afdichtwatersystemen.

  € 0,00
 25. ABB Glazen buis met variabele oppervlakte flowmeter Purgemaster FGM6100

  ABB Glazen buis met variabele oppervlakte flowmeter Purgemaster FGM6100

  Purgemasters zijn ideaal voor toepassingen zoals het zuiveren van bedieningsleidingen en instrumentbehuizingen. Het gebruik ervan kan gemakkelijk worden uitgebreid tot vloeistofbemonstering, vloeibaar soortelijk gewicht, niveaumeting en soortgelijke diensten.

  € 0,00
 26. ABB Glass tube variable area flowmeter FGM4500 V/A Master

  ABB Glass tube variable area flowmeter FGM4500 V/A Master

  Designed for flowrate measurements in many industries including system manufacture, food, water treatment plants and chemical. Aggressive fluid applications are possible because the fluid wetted parts can be made from a variety of metals and

  • Design type FGM4500 (10A4500)– O-Ring Seals Design 
   – With Horizontal/vertical threaded or flanged connections
  • Design type FGM4650(10A4650)- Packing Gland Design 
   – Flanged connections 
   – With Horizontal/vertical threaded or flanged connections
  • Easy range change and cleaning-no removal from the line required.
  • Excellent wide angle visibility of flow rate over a linear scale.
  € 0,00
 27. ABB Glazen buis met variabele oppervlakte flowmeter FGM1190

  ABB Glazen buis met variabele oppervlakte flowmeter FGM1190

  Ontworpen voor debietmetingen in vele industrieën, waaronder systeemfabricage, voedsel, waterzuiveringsinstallaties en chemicaliën. Agressieve vloeistoftoepassingen zijn mogelijk omdat de vloeistofbevochtigde delen uit een grote verscheidenheid aan verschillende materialen kunnen worden vervaardigd. Ontwerptype FGM1190-87 - Met schroefdraadaansluiting volgens DIN 2950. Ontwerptype FGM1190-97 - Met verticale draadaansluiting of schroefconnector conform    DIN 11851, DIN 405 part1 voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Ontwerptype FGM1190-98 - Met flensverbinding volgens DIN en ASME. Gemakkelijk bereik veranderen en reinigen - geen verwijdering uit de lijn vereist. Uitstekende zichtbaarheid van het debiet over een lineaire schaal.

  € 0,00
 28. ABB Elektromagnetische stroommeter ProcessMaster FEP500

  ABB Elektromagnetische stroommeter ProcessMaster FEP500

  De krachtige zender is gemakkelijk te gebruiken en biedt het uitgangssignaal dat aan de behoeften voldoet. ProcessMaster FEP500 is een veelzijdige, voordelig geprijsde, meest nauwkeurige flowmeter die op maat is gemaakt voor alle procesindustrie-applicaties. Een flowmeter met uitgebreide functionaliteit en opties, korte levering en een eenvoudige en duidelijk begrijpelijke documentatie.

  Veelzijdige en eenvoudige configuratie
  - Door de glasconfiguratie is het niet meer nodig om de kap te verwijderen en de inbedrijfstellingstijd te verkorten
  - Softkey gebaseerde functionaliteit
  - "Easy Set-up"
  -functie State-of-the-art geheugentechnologie
  - Gegevensopslag maakt zenderuitwisseling mogelijk zonder herconfiguratie

  Diagnostiek voor real-life-situaties
  - Vereenvoudigde problemen met plantenproblemen
  - Statusberichten in overeenstemming met NAMEN
  - Help-teksten op het LCD-scherm Uitgebreide diagnostische functies
  - Detectie van elektrodecoating
  - Detectie gasbel en gedeeltelijke vulling
  - Geleidbaarheid en sensortemperatuurmonitoring
  - Trendanalyse ScanMaster in situ verificatiesoftware optie
  - Laat de klant ter plaatse verificatie van de flowmeter en de installatie uitvoeren

  Op zoek naar in situ verificatiesoftware? Meer informatie over de ScanMaster FZC500.

  € 0,00
 29. Flowschakelaar voor water met 1,5 m kabel

  EBPS Flowschakelaar

  Materiaal: messing Procesaansluiting 1/4".. 1 1/2" 1 x contact, NO/NC Bereik: 1,6..57 l/min
  € 0,00
 30. GF type 525 METALEX peddelwielsensor

  GF type 525 METALEX peddelwielsensor

  • te installaren in buis: DN15 tot en met DN300, 0.5 tot en met 12 inch
  • meetbereik: 1.6 tot en met 20 ft/s, 0.5 tot en met 6 m/s
  • maximale werkdruk: moflas- of weld-on fittingen 103 bar, 1500 psi (met veiligheidsfactor 1.5)
  • geen externe voeding nodig
  • compatibel met: 8150, 8900, 9900, 9900-1BC, 9950
  • Voor een druk tot 103 bar (1500 psi @ safty factor 1,5).
  • DN15 tot DN300 (½ tot 12 inch) leidingbereik
  • Hardmetalen wolfraamcarbide of roestvrij staal
  • Eenvoudige installatie
  € 0,00
 31. GF type 2537 rotor-X

  GF type 2537 rotor-X

  • te installeren in buis: DN15 tot en met DN900, 0.5 tot en met 36 inch
  • meetbereik: 0.1 tot en met 6 m/s, 0.3 tot en met 20 ft/s
  • type 2537 rotor-X
  • max. werkdruk: PP 12.5 bar @ 20 °C, 180 psi @ 68 °F PVDF 14 bar @ 20 °C, 200 psi @ 68 °F
  • stroomvoorziening: digitaal - 5 VDC nominaal, Relay & 4-20 mA - 24 VDC nominaal
  • compatibel met: 8550, 8900, 9900, 9900-1BC
  • rotor: PVDF
  • Lage stroomcapaciteiten tot 0,1 m / s (0,3 ft / s)
  • Maakt maximaal zes verbindingen met Signet 8900 Controller
  • mogelijk Opties voor laag vermogen en hoge resolutie
  • Verkrijgbaar met Polypropyleen en PVDF
  • Digitale (S3L) en 4 tot 20 mA uitgangen
  • Testcertificaat inbegrepen voor -X0, -X1
  • Kan worden geïnstalleerd in DN15 tot DN200 (½ tot 8 in.)
  € 0,00
 32. GF type 2536 Rotor-X peddelwielsensor standaard montage paddelwiel

  GF type 2536 Rotor-X peddelwielsensor standaard montage paddelwiel

  • meetbereik: 0.1 tot en met 6 m/s, 0.3 tot en met 20 ft/s
  • open collector output
  • te installeren in buis: DN15 tot en met DN900, 0.5 tot en met 36 inch
  • max. werkdruk: PP 12.5 bar @ 20 °C, 180 psi @ 68 °F PVDF 14 bar @ 20 °C, 200 psi @ 68 °F
  • rotor: PVDF
  • compatibel met: 8550, 8900, 9900, 9900-1BC
  • stroomvoorziening: <_20mA to="to" li="li" vdc="vdc" _3.3="_3.3" _24="_24">
  • *alleen Signet installatiefittingen
  • PVC 2536 versie DN15-DN100 (½" - 4") voor geconcentreerd natriumhypochloriet 12.5% doseerapplicatie in de waterbehandeling
  • 7,6 m (25 ft) kabel voor standaard van Wet-Tap sensoren
  • Eenvoudig te vervangen rotor
  • Kan worden geïnstalleerd in buisdiameters DN15 tot DN900 (½ tot 36 inch)
  • Bereik van 0,1 tot 6 m / s (0,3 tot 20 ft / s)
  • Brede turndown-ratio van 66: 1
  • Hoge resolutie en ruisimmuniteit
  • Open-collector uitgang
  • Chemisch resistente materialen
  € 0,00
 33. GF type 515 peddelwielsensor standaard montage peddelwiel

  GF type 515 peddelwielsensor standaard montage peddelwiel

  • meetbereik: 0.3 tot en met 6 m/s, 1 tot en met 20 ft/s
  • te installeren in buis: DN15 tot en met DN900, 0.5 tot en met 36 inch
  • max. werkdruk: PP 12.5 bar @ 20 °C, 180 psi @ 68 °F PVDF 14 bar @ 20 °C, 200 psi @ 68 °F
  • geen externe voeding nodig
  • rotor: PVDF
  • compatibel met: 5075, 5090, 5500, 5600, 8150, 8550, 8900
  • *alleen Signet installatiefittingen
  • Eenvoudig te vervangen rotor
  • Kan worden geïnstalleerd in buisdiameters DN15 tot DN900 (½ tot 36 inch)
  • Zeer herhaalbare uitvoer
  • Self-powered
  • Eenvoudig, economisch ontwerp
  • Bedrijfsbereik 0,3 tot 6 m / s (1 tot 20 ft / s)
  • Brede turndown-ratio van 20: 1
  • Chemisch resistente materialen
  € 0,00
 34. GF Signet Flow Integral Systems met 9900 Transmitter

  GF Signet Flow Integral Systems met 9900 Transmitter

  • waarschuwing LED-indicatie
  • PC COMM configuratietool optioneel
  • instelbare foutmodus voor stroomuitgangen, 3,6 mA of 22 mA
  • “Dial-type” digitale grafiek
  • HCOMM configuratietool optioneel
  • intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface conform Signet ProPoint® en ProcessPro®-apparaten
  • 4 to 20 mA input (met 8058 signaalconverter optioneel)
  • relais te upgraden
  • fabrieksinstellingen reset mogelijkheden
  • 13-karakter labelmogelijkheden voor kanaaltype
  • grote display met de gegevens in één oogopslag
  € 0,00
 35. FLS M9.10 dubbele analoge monitor & transmitter

  FLS M9.10 dubbele analoge monitor & transmitter

  De FLS M9.10 is een krachtige flow monitor die ontwikkeld is om 2 x 4..20 mA of 1 x 4..20 mA en een frequentiesignaal van de FLS flowsensoren om te zetten in een doorstroomwaarde. De M9.10 is uitgerust met een groot 4" volledig grafisch display dat de gemeten waarden duidelijk weergeeft en ook veel andere nuttige informatie toont. Bovendien kan de meettoestand dankzij een meerkleurig display met een krachtige achtergrondverlichting ook gemakkelijk van veraf vastgesteld worden. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle parameters. Kalibratie kan uitgevoerd worden door de installatiewaarden vast te leggen of gebruik te maken van een referentiewaarde via een nieuwe "in-line kalibratie". Er is een 4-20 mA uitgang beschikbaar om de doorstroomwaarde naar een extern apparaat op afstand te sturen. Een geschikte combinatie van digitale uitgangen maakt klantspecifieke instellingen mogelijk voor elk willekeurig proces dat geregeld moet worden.

  € 0,00
 36. FLS M9.00 2-draads Flowsensor en transmitter met display

  FLS M9.00 2-draads Flowsensor en transmitter met display

  De nieuwe FLS M9.00 is een krachtige stroom monitor en transmitter op basis van 2-draads technologie ontworpen om de frequentie signaal van FLS flow sensoren om te zetten in een debiet. M9.00 is uitgerust met een breed 4 display die de meetwaarden duidelijk weergeeft. Bovendien verbetert de achtergrondverlichting verder de zichtbaarheid. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle parameters. Kalibratie kan uitgevoerd worden door de installatiewaarden vast te leggen of gebruik te maken van een referentiewaarde via een nieuwe "in-line kalibratie". De M9.00 is uitgerust met een USB poort waarmee de software eenvoudig kan worden geupdate door de gebruiker.
  € 0,00
 37. FLS M9.20 Batterij gevoede Flowsensor met display

  FLS M9.20 Batterij gevoede Flowsensor met display

  De FLS M9.20 is een batterij gevoede flow monitor die ontwikkeld is om het frequentiesignaal van de FLS flowsensoren om te zetten in een doorstroomwaarde. De M9.20 is uitgerust met een long life lithium batterij welke de sensor voed. Een groot 4" volledig grafisch display geeft de gemeten waarden duidelijk weer. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle parameters. Kalibratie kan uitgevoerd worden door de installatiewaarden vast te leggen of gebruik te maken van een referentiewaarde via een nieuwe "in-line kalibratie". De M9.20 is uitgerust met een USB poort waarmee de software eenvoudig kan worden geupdate door de gebruiker.

  € 0,00
 38. FLS M9.08 Dubbele parameter pH/ORP en flow monitor

  FLS M9.08 Dubbele parameter pH/ORP en flow monitor

  De nieuwe FLS M9.08 is een dubbele monitor die pH/ORP en flowmetingen combineert. Een groot 4" volledig grafisch display geeft de gemeten waarden duidelijk weer en toont ook veel andere nuttige informatie. Bovendien kan de meettoestand dankzij een meerkleurig display met een krachtige achtergrondverlichting ook gemakkelijk van veraf vastgesteld worden. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle parameters. Er kunnen verschillende soorten kalibraties uitgevoerd worden om voor beide metingen aan de eisen van de gebruiker te voldoen. Een 4-20mA uitgang voor elke meting maakt het mogelijk om de waarden naar een extern apparaat op afstand te sturen. Een geschikte combinatie van digitale uitgangen maakt klantspecifieke instellingen mogelijk voor elk willekeurig proces dat geregeld moet worden.
  € 0,00
 39. FLS M9.50 Batch controller

  FLS M9.50 Batch controller

  De nieuwe FLS M9.50 is een elektronisch instrument dat bestemd is om verschillende vloeistoffen zorgvuldig te doseren of te mengen. Een groot 4" volledig grafisch display geeft de gemeten waarden duidelijk weer en toont ook veel andere nuttige informatie. Bovendien kan de doseertoestand dankzij een meerkleurig scherm met een krachtige achtergrondverlichting ook makkelijk van veraf vastgesteld worden. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle instellingen. Er zijn een aantal geavanceerde opties beschikbaar om de precisie te vergroten en de doseertijden te verkorten. De mogelijkheid om verschillende volumes in te stellen op basis van specifieke kalibratiefactoren vergroot de flexibiliteit van het systeem en garandeert het hoogste niveau van nauwkeurigheid. Een geschikt pakket uitgangen garandeert dat het doseersysteem op afstand bestuurd en gemonitord kan worden.
  € 0,00
 40. Kunststof flowschakelaar EB-LE inschroef

  EB-L Kunststof flowschakelaar

  Behuizing: Noryl GFN3 Procesaansluiting: POM / PVC / Messing Schakellast: 180 V, 10 W, 0,5 A max. Schakelaar: maakcontact NO
  € 0,00
 41. FIP vlotterdoorstroom flowmeter

  Rotameter PVC

  Vlotterdoorstroommeter Buis: PVC, Polysulfon, Trogamid, PVDF Materialen: PVC-U, PP, PVC-C, RVS Vlotter: RVS, PP, PVDF (met en zonder magneet) Maten: DN10 tot DN 65, d16..d75

  € 0,00
 42. GF type 2551 Magmeter; blinde versie frequentie of digitaal (S3L) output

  GF type 2551 Magmeter; blinde versie frequentie of digitaal (S3L) output

  • te installeren in buis: DN15 tot en met DN900, 0.5 tot en met 36 inch
  • meetbereik: 0.05 to"t 10 m/s, 0.15 tot 33 ft/s
  • maximale nominale druk: PP 10.3 bar bij 25ºC, 150psi bij 77F
  • stroomvoorziening: frequentie: 5 tot 24 VDC, 15 mA max.; digitaal (S³L): 5 tot 6.5 VDC, 15 mA max.
  • compatibel met: 8550, 8900, 9900, 9900-1BC
  • *alleen Signet installatiefittingen
  • Blind 4 tot 20 mA, digitaal / frequentie, relaisuitgang
  • Nauwkeurige meting, zelfs in vuile vloeistoffen
  • Meertalig weergavemenu beschikbaar
  • Bidirectionele stroom
  • Kan worden geïnstalleerd in buisdiameters DN15 tot DN900 (½ tot 36 inch)
  • corrosievrije materialen: PP of PVDF met RVS, Hastelloy-C van Titanium
  • Werkingssnelheidbereik 0,05 tot 10 m / s (0,15 tot 33 ft / s)
  • Gepatenteerde magmetertechnologie
  • Geen bewegende delen
  • Lege leidingdetectie
  € 0,00
 43. GF type 2551 Magmeter; display versie met relays display versie, met relais, frequentie of digitale output

  GF type 2551 Magmeter; display versie met relays display versie, met relais, frequentie of digitale output

  • te installeren in buis: DN15 tot en met DN900, 0.5 tot en met 36 inch
  • meetbereik: 0.05 to"t 10 m/s, 0.15 tot 33 ft/s
  • maximale nominale druk: PP 10.3 bar bij 25ºC, 150psi bij 77F
  • stroomvoorziening: frequentie: 5 tot 24 VDC, 15 mA max.; digitaal (S³L): 5 tot 6.5 VDC, 15 mA max.
  • compatibel met: 8550, 8900, 9900, 9900-1BC
  • *alleen Signet installatiefittingen
  • Blind 4 to 20 mA, digital/frequency, relay output
  • Accurate measurement even in dirty liquids
  • Multi-language display menu available
  • Bi-directional flow
  • Installs into pipe sizes DN15 to DN900 (½ to 36 in.)
  • corrosievrije materialen: PP of PVDF met RVS, Hastelloy-C of Titanium
  • Operating rate range 0.05 to 10 m/s (0.15 to 33 ft/s)
  • Patented Magmeter Technology
  • No moving parts
  • Empty pipe detection
  € 0,00
 44. ABB Elektromagnetische debietmeter ProcessMaster FEP630

  ABB Elektromagnetische debietmeter ProcessMaster FEP630

   

  • ProcessMaster FEP630 - De eerste keuze voor alle industriële toepassingen.
   Geavanceerde functies en functies waarmee u efficiënter kunt werken, kosten kunt besparen en winstgevend kunt groeien.
  • Realtime diagnose houdt uw proces actief
   - Het vroegtijdig detecteren van kritieke procescondities vermindert ongeplande downtime en onderhoud
   - Heldere tekstberichten vereenvoudigen het oplossen van problemen
  • Ingebouwde geluids- / aardingscontrole
   - Controleer of de installatie vanaf de eerste dag correct is
   - Controleert op juiste aarding die van fundamenteel belang is voor een nauwkeurige stroommeting
  • Ingebouwde verificatie voor het hoogste vertrouwen in uw flowmeting
   - Controleren op sensor- en transmitterintegriteit
   - Het is niet nodig om de flowmeter uit het proces te verwijderen
  • De beste filtertechnologie in zijn soort
   - Voor een meest stabiel flowsignaal
   - Helpt uw ​​proces op topprestaties te bedienen
  • Eenvoud van bediening
   - Automatische volgorde van zelfconfiguratie
   - Ongelooflijk eenvoudig om mee te werken
  • Backwards compatibiliteit
   - Bespaart uw investering in ABB flowmetering
  € 0,00
 45. ABB Coriolis-massastroommeter CoriolisMaster FCM2000-MS2

  ABB Coriolis-massastroommeter CoriolisMaster FCM2000-MS2

  De robuuste constructie van de flowmeter levert betrouwbare metingen in moeilijke omstandigheden. Of het nu gaat om het chemisch doseren van een oliebron, een papiermachine, het doseren van smaakstoffen in voedsel of het toedienen van chemicaliën aan afvalwater - ze staan ​​allemaal voor dezelfde uitdaging: hoe nauwkeurig de stroomsnelheden te meten.
  De FCM2000-MS2 levert: Kleine formaten voor precisietoepassingen Hoge druk mogelijkheid Zender met DSP-technologie - De nieuwste digitale filtertechnologie verzekert detectie van zelfs de zwakste sensorsignalen
  € 0,00
 • ABB Coriolis massaflowmeter CoriolisMaster FCH130 en FCH150

  ABB Coriolis massaflowmeter CoriolisMaster FCH130 en FCH150

   

  • De FCH100-serie levert:
   EHEDG, hygiënische certificering
   Superieure nauwkeurigheid en snelheid voor het vullen van applicaties
   Volledige parametertoegang tot 115 kBaud
   Aluminium behuizing of volledig roestvrij stalen oplossing
   Op DTM gebaseerde diagnostische en operabiliteitsfuncties
   De sensor levert:

   

  • Multivariabele meting van massastroom, dichtheid en temperatuur in één apparaat
   Lage drukval bespaart 25% op pompenergiekosten in vergelijking met andere merken
   Breed meetbereik in een enkele meter

   

  • FCH150 voegt toe:
   DensiMass: Zeer nauwkeurige concentratiemeting, watercut en net-oil computing, evenals nettomassa- en netto-volumemeting
   FillMass: vullende toepassingssoftware met geïntegreerde precounter-, over- en underfill-correctie en contactuitgang voor klepregeling
  € 0,00
 • ABB Coriolis massaflowmeter CoriolisMaster FCB130 en FCB150

  ABB Coriolis massaflowmeter CoriolisMaster FCB130 en FCB150

   

  • De FCB100-reeks levert:
  • Superieure nauwkeurigheid en snelheid voor het vullen van applicaties
   Volledige parametertoegang tot 115 kBaud
   Aluminium behuizing of volledig roestvrij stalen oplossing
   Op DTM gebaseerde diagnostische en operabiliteitsfuncties

   

  • De sensor levert:
   Multivariabele meting van massastroom, dichtheid en temperatuur in één apparaat
   Lage drukval bespaart 25% op pompenergiekosten in vergelijking met andere merken
   Breed meetbereik in een enkele meter

   

  • FCB150 voegt toe:
   DensiMass: Zeer nauwkeurige concentratiemeting, watercut en net-oil computing, evenals nettomassa- en netto-volumemeting
   FillMass: vullende applicatiesoftware met geïntegreerde precounter, over- en underfill-correctie en contactuitgang voor klepregeling
   
   
  € 0,00
 • ABB Coriolis massaflowmeter CoriolisMaster FCH430 en FCH450

  ABB Coriolis massaflowmeter CoriolisMaster FCH430 en FCH450


  De FCH400-reeks biedt: Ontworpen voor hygiënische toepassingen
  - EHEDG gecertificeerd
  Maximaal vijf modulaire I / O's
  - Multivariabel meterdesign
  - Optionele insteekkaarten
  - Automatische firmware-update
  SmartSensor
  - Alle digitale oplossing 
  - Installatie flexibiliteit 
  - Meterintelligentie in de sensor
  SensorApplicationMemory
  - Maximale gegevensbeveiliging 
  - Plug en play elektronica vervanging
  ABB algemene look and feel
  - Eenvoudige installatie
  - Bediening door het glas via capacitieve toetsen
  VeriMass on-board verificatie en diagnose
  - Online preventief onderhoud
  - Verlengde onderhoudscycli
  - Minder onderhoud nodig
  Ontworpen voor een omgevingstemperatuur van 70 ° C (158 ° F) en hoge trillingen Lagere drukval Zelflozende Wereldwijde goedkeuringen voor explosiebeveiliging De FCH450 voegt toe: DensiMass-software voor directe concentratiemeting FillMass-software voor het vullen van applicatiebeheer

  € 0,00
 • ABB Coriolis massaflowmeter CoriolisMaster FCB430 en FCB450

  ABB Coriolis massaflowmeter CoriolisMaster FCB430 en FCB450

  De FCB400-reeks biedt: Maximaal vijf modulaire I / O's - Multivariabel meterdesign - Optionele insteekkaarten - Automatische firmware-update SmartSensor - Alle digitale oplossing - Installatie flexibiliteit - Meterintelligentie in de sensor SensorApplicationMemory - Maximale gegevensbeveiliging - Plug en play elektronica vervanging ABB algemene look and feel - Eenvoudige installatie - Bediening door het glas via capacitieve toetsen VeriMass on-board verificatie en diagnose - Online preventief onderhoud - Verlengde onderhoudscycli - Minder onderhoud nodig Ontworpen voor een omgevingstemperatuur van 70 ° C (158 ° F) en hoge trillingen Lagere drukval Zelflozende Wereldwijde goedkeuringen voor explosiebeveiliging

  De FCB450 voegt toe: DensiMass-software voor directe concentratiemeting FillMass-software voor het vullen van applicatiebeheer

  € 0,00
 • GF type 2507 miniflowsensor

  GF type 2507 miniflowsensor

  • te installeren in buis: G 1/4 inch, 1/4 NPT
  • meetbereik: 400 tot 12,000 ml/m (0.1 tot 3.2 U.S. gpm)
  • maximale nominale druk: 5.5 bar 24 °C, 80 psi @ 75 °F
  • stroomvoorziening: 5 tot 24 VDC @ 10mA
  • compatibel met: 8550, 8900, 9900, 9900-1BC
  • Compacte montage
  • Werkbereik 400 tot 12.000 ml / m (0,1 tot 3,2 U.S. gpm)
  • Eenvoudige installatie
  • PVDF-constructie
  • Standaardkabel 7.6 m (25ft)
  • Afneembare signaalconnector
  € 0,00
 • GF type 2000 microflowsensor

  GF type 2000 microflowsensor

  • te installeren in buis: .25 NPT of ISO 7/1-R1/4 draad
  • meetbereik: 0.11 tot en met 12.11 Lpm 0.03 tot en met 3.2 U.S. gpm
  • maximale nominale druk: 5.5 bar bij 0 tot 80ºC, 80psi bij 32 tot 176F
  • stroomvoorziening: 5 tot 24 VDC @ 10mA
  • compatibel met: 8550, 8900, 9900, 9900-1BC
  • 1/4 in. NPT or ISO threads for simple pipe or tubing connection
  • Simple Mounting
  • Measures clear and dark liquids
  • Standard cable 7.6m (25ft)
  • Operating range 0.11 to 12.11 lpm (0.03 to 3.2 gpm)
  • Low pressure drop
  € 0,00
 • GF type 2100 turbinesensor

  GF type 2100 turbinesensor

  • te installeren in buis: 0.5 inch, DN15 slangafmeting: DN8, 1/4 inch, DN10, 3/8 inch, DN15, 0.5 inch
  • meetbereik: 0,38 tot 38 l/m
  • maximale nominale druk: 16 bar bij 20°C, 232psi bij 68F
  • stroomvoorziening: 5 tot en met 24 VDC, 1.5mA max.
  • compatibel met: 8550, 8900, 9900, 9900-1BC
  • eindschakelaar kits dienen separaat te worden besteld; zie accessoires
  • * -H versie kan worden gebruikt met een flarefitting; doorstroming: 3 - 27 lpm
  • Zowel heldere als ondoorzichtige vloeistoffen
  • PVDF en keramische bevochtigde onderdelen bieden superieure chemische compatibiliteit
  • Union eindigt voor verschillende soorten aansluitingen
  • Niet-magnetische turbine
  • Werkbereik van 0,38 tot 38 lpm (0,10 tot 10 U.S. gpm)
  € 0,00
 • GF Ultraflow U3000 ultrasone doorstroommeter en Ultraflow U4000 ultrasone doorstroommeter met ingebouwde datalogger

  GF Ultraflow U3000 ultrasone doorstroommeter en Ultraflow U4000 ultrasone doorstroommeter met ingebouwde datalogger

  U3000

  • principe: ultrasone transit tijd zonder contact
  • meetbereik: 0.1-20 m/s
  • buismaat: d13-2000 mm
  • buismateriaal: kunststof en metaal
  • output: 4-20 mA, 4-draad, pulse
  • geïntegreerde display en programmeertoetsen
  • stroomvoorziening: 12-24 V AC/DC, 110/230 V AC
  • inclusief geleiderails en alle montagebenodigdheden
  • Analoge, puls- en alarmuitgangen
  • Reynolds-nummercorrectie
  • eenvoudig programmeermenu
  • eenvoudige snelstart-procedure
  • Klem-op sensoren voor droog onderhoud
  • Makkelijk te installeren
  • Groot, eenvoudig af te lezen grafisch display

  U4000  

  • principe: ultrasone transit tijd zonder contact
  • meetbereik: 0.1-20 m/s
  • buismaat: d13-2000 mm
  • buismateriaal: kunststof en metaal
  • output: 4-20 mA, 4-draad, pulse; RS-232: USB
  • geïntegreerde display en programmeertoetsen
  • stroomvoorziening: 12-24 V AC/DC, 110/230 V AC
  • inclusief geleiderails en alle montagebenodigdheden
  • ingebouwde datalogger
  • Analoge, puls- en alarmuitgangen
  • Reynolds-nummercorrectie
  • eenvoudig programmeermenu
  • eenvoudige snelstart-procedure
  • Klem-op sensoren voor droog onderhoud
  • Makkelijk te installeren
  • Groot, eenvoudig af te lezen grafisch display
  € 0,00
 • GF Portaflow 330/220 "clamp-on" portable doorstroommeter (159300001 - 13-2000 mm; 159300002 - 13-114 mm; 159300003 - 50-1000 mm)

  GF Portaflow 330/220 "clamp-on" portable doorstroommeter (159300001 - 13-2000 mm; 159300002 - 13-114 mm; 159300003 - 50-1000 mm)

  • geen onderbreking van het proces tijdens de inbedrijfstelling, geen wachttijd voor het onderhoud, eenvoudig te installeren
  • Available with or without Data Logging
  • One unit can measure any pipe diameter/material 
  • Unlimited pressure rating, zero pressure loss (energy efficient), no moving parts
  • Ideal for temporary installation, pump efficiency testing, leak detection, flow sensor testing/calibration (e.g. Our insertion paddlewheel and magmeters)
  • inclusief geleidereails en alle montagebenodigdheden
  • met koffer, kabel, handleiding en overige onderdelen
  • de Portaflow 330 heeft een ingebouwde datalogger
  € 0,00
 • GF type U1000, compacte "clamp-on" doorstroommeter met display, 4-20 mA en pulse output

  GF type U1000, compacte "clamp-on" doorstroommeter met display, 4-20 mA en pulse output

  • principe: ultrasone transit tijd zonder contact
  • meetbereik: 0.1-10 m/s
  • buisafmeting: d25-115 mm
  • buismateriaal: kunststof en metaal
  • output: 4-20 mA, 4-draad, pulse
  • geïntegreerde display en programmeertoetsen
  • spanning: 12-24 V AC/DC
  • compact integraal ontwerp
  • eenvoudig programmeermenu
  • eenvoudige snelstart procedure
  • Easy to install without special tools
  • Clamp-on sensors for dry servicing
  • Large, easy to read graphic display with backlighting

   

  € 0,00
 • ABB Elektromagnetische flowmeter ProcessMaster FEP300

  ABB Elektromagnetische flowmeter ProcessMaster FEP300

  The powerful transmitter is easy to use and provides the output signal that meets the needs.
  ProcessMaster FEP300 is a versatile, reasonably priced, most accurate flow meter tailored for all process industry applications. A flowmeter with base functionality, short delivery and a simple and clearly understandable documentation.   

  • Versatile and simple configuration
   – Through glass configuration eliminating the need to remove the cover and reducing commissioning time
   – Soft key based functionality
   – "Easy Set-up" function  
  • State-of-the-art memory technology
   – Data storage enables transmitter exchange without the need for reconfiguration
  • Diagnostics for real-life-situations 
   – Simplified plant trouble shooting
   – Status messages in accordance with NAMUR
   – Help texts in LCD display
  • ScanMaster in situ verification software option
   – Allows the customer to perform in situ verification of the flowmeter and the plant 

  Looking for in situ verification software? Find out more about ScanMaster FZC500.  

  € 0,00
 • Mini flow sensor F3.10

  FLS F3.10 Peddelwiel mini flowsensor

  De eenvoudige en betrouwbare peddelwiel technologie is toegepast op deze mini flowsensor type FLS F3.10, ontwikkeld voor gebruik met allerlei soorten vloeistoffen die vrij zijn van vaste deeltjes. De sensor kan een flow vanaf 0,25 m/s (0,8 ft/s) meten en een uitgangsfrequentiesignaal produceren dat in hoge mate herhaalbaar is. De bijzonder sterke constructie en de bewezen technologie garanderen uitstekende prestaties waarbij weinig of geen onderhoud is vereist. Dankzij de bijzonder geringe afmetingen en de speciale vormgeving is dit instrument geschikt voor installatie op standaard FIP T-fittingen van DN15 tot DN40 (0,5” tot 1,5").
  € 0,00
 • FLS F3.00 Peddelwiel flowsensor

  FLS F3.00 Peddelwiel flowsensor

  De eenvoudige en betrouwbare peddelwiel flowsensor type F3.00 is ontwikkeld voor gebruik met allerlei soorten vloeistoffen die vrij zijn van vaste deeltjes. De sensor kan een flow van 0,15 m/s (0,5 ft/s) meten en een uitgangsfrequentiesignaal produceren dat in hoge mate herhaalbaar is. De bijzonder sterke constructie en de bewezen technologie garanderen uitstekende prestaties waarbij weinig of geen onderhoud is vereist. Speciale elektronica, met een push-pull uitgang, is verkrijgbaar voor een veilige aansluiting op allerlei soorten digitale ingangen van een PLC of andere instrumenten. Een speciaal ontwikkelde familie fittingen verzekert van makkelijke en snelle installatie in buizen van alle materialen en maten van DN15 tot DN600 (0,5” tot 24”).
  € 0,00
 • FLS F6.30 Peddelwiel flow transmitter

  FLS F6.30 Peddelwiel flow transmitter

  De FLS F6.30 is een blinde transmitter gebaseerd op een peddelwiel. Dit instrument kan gebruikt worden voor het meten van allerlei soorten vloeistoffen zonder vaste deeltjes. De F6.30 heeft verschillende uitgangsopties met 4-20 mA en een solid-state relais. De analoge uitgang kan gebruikt worden voor lange afstanden en het solid-state relais kan ingesteld worden als alarm of volumepulsuitgang. De peddelwiel flow transmitter F6.30 is voorzien van een USB interface en speciale software (deze kan gratis van onze website gedownload worden indien u ingelogd bent) waarmee het instrument makkelijk gekalibreerd kan worden en waarmee de uitgangen op bijzonder intuïtieve wijze via PC ingesteld kunnen worden. Door de specifieke vormgeving is een nauwkeurige flowmeting over een breed dynamisch bereik in buismaten van DN15 (0,5”) tot DN600 (24”) mogelijk.
  € 0,00
 • F3.20 hoge druk paddelwiel flowsensor

  FLS F3.20 Hoge druk peddelwiel flowsensor

  De FLS F3.20 is een peddelwiel flowsensor die geschikt is voor systemen op hoge druk en met een kritieke temperatuur. De F3.20 is ontwikkeld voor gebruik met allerlei soorten vloeistoffen vrij van vaste deeltjes in overeenstemming met de chemische compatibiliteit van de materialen die in contact komen met het medium. De hoogwaardige kwaliteit van de toegepaste materialen, zoals RVS voor het huis/de as en Halar® voor de rotor, garandeert hoge mechanische prestaties en een algemeen bekende betrouwbaarheid. De sensor is onderhoudsarm en het onderhoud is in ieder geval makkelijk uit te voeren dankzij een systeem met 4 schroeven en een vlakke grafiet afdichting. De sensor F3.20 is verkrijgbaar voor aansluiting op FLS monitoren en voor directe aansluiting op een PLC. Een RVS lasadapter is verkrijgbaar voor installatie van de sensor op buismaten van 1 ½” tot 8” (DN40 tot DN200).
  € 0,00
 • Ovaalrad flow sensor F3.80

  FLS F3.80 Ovaalrad flowsensor

  De FLS ovaalrad flowsensoren F3.80 zijn ontwikkeld op basis van de belangrijkste industriële toepassingseisen: hoge mechanische bestendigheid en betrouwbare werking. Deze sensoren zijn geschikt om vloeistoffen met een breed viscositeitsbereik zeer accuraat en met een zeer hoge mate van herhaalbaarheid te meten. De sensoren kunnen door middel van procesaansluitingen met 1/4" GAS draad op flexibele of onbuigzame buizen bevestigd worden. De constructiematerialen, ECTFE (Halar®), PP of RVS, bieden een grote sterkte en chemische bestendigheid.
  € 0,00
 • FLS F111 Hot-tap peddelwiel en turbine flowsensoren

  FLS F111 Hot-tap peddelwiel en turbine flowsensoren

  De metalen flowsensor type F111 biedt een hoge sterkte en mechanische weerstand die toegepast wordt bij de hot-tap insteek technologie. De sensor kan in buizen onder druk geïnstalleerd worden door gebruik te maken van een geschikt klemzadel voor nauwkeurige plaatsing in de buis en om de maximale nauwkeurigheid te verkrijgen. De sensor is zowel verkrijgbaar met peddelwiel als turbine technologie. De peddelwiel sensor kan flows van 0,15 m/s (0,5 ft/s) meten terwijl de turbine sensor met meten kan beginnen vanaf 0,08 m/s (0,26 ft/s); de bidirectionele versie kan de richting van de stroming herkennen.
  € 0,00
 • Paddelwheel flowschakelaar, IP65

  FLS F3.05 Peddelwiel flowschakelaar

  De eenvoudige insteek peddelwiel flowschakelaar type F3.05 is ontwikkeld om pompen tegen drooglopen te beschermen of het pompen tegen een gesloten klep. Dit instrument is uitgerust met een mechanisch SPST contact dat geactiveerd wordt als de stromingssnelheid onder de fabrieksinstelling van 0,15 m/s (0,5 ft/s) daalt. Een speciaal ontwikkelde familie fittingen verzekert van makkelijke en snelle installatie in buizen van alle materialen en maten van DN15 tot DN600 (0,5” tot 24”).
  € 0,00
 • FLS M9.03 Dubbele parameter flow monitor

  FLS M9.03 Dubbele parameter flow monitor

  De nieuwe FLS M9.03 is een krachtige dubbele flow monitor die ontwikkeld is om de frequentiesignalen van de FLS flowsensoren om te zetten in doorstroomwaarden. De M9.03 is uitgerust met een groot 4" volledig grafisch display dat de gemeten waarden duidelijk weergeeft en ook veel andere nuttige informatie toont. Bovendien kan de meettoestand dankzij een meerkleurig display met een krachtige achtergrondverlichting ook gemakkelijk van veraf vastgesteld worden. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle parameters. Kalibratie kan uitgevoerd worden door de installatiewaarden vast te leggen of gebruik te maken van een referentiewaarde via een nieuwe "in-line kalibratie". Er zijn twee 4-20 mA uitgangen beschikbaar om elke doorstroomwaarde naar een extern apparaat op afstand te sturen. Een geschikte combinatie van digitale uitgangen maakt klantspecifieke instellingen mogelijk voor elk willekeurig proces dat geregeld moet worden.
  € 0,00
 • M9.02 Flowsensor en monitor met display en uitgangen

  FLS M9.02 Flowsensor en transmitter met display

  De FLS M9.02 is een krachtige flow monitor die ontwikkeld is om het frequentiesignaal van de FLS flowsensoren om te zetten in een doorstroomwaarde. De M9.02 is uitgerust met een groot 4" volledig grafisch display dat de gemeten waarden duidelijk weergeeft en ook veel andere nuttige informatie toont. Bovendien kan de meettoestand dankzij een meerkleurig display met een krachtige achtergrondverlichting ook gemakkelijk van veraf vastgesteld worden. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle parameters. Kalibratie kan uitgevoerd worden door de installatiewaarden vast te leggen of gebruik te maken van een referentiewaarde via een nieuwe "in-line kalibratie". Er is een 4-20 mA uitgang beschikbaar om de doorstroomwaarde naar een extern apparaat op afstand te sturen. Een geschikte combinatie van digitale uitgangen maakt klantspecifieke instellingen mogelijk voor elk willekeurig proces dat geregeld moet worden.
  € 0,00
 • Flowsensor en monitor op batterijen F9.20.0X

  F9.20.0X Flowsensor en monitor op batterijen

  Insteek Flow monitor en transmitter op batterijen Uitgang: geen Display: Actuele flow, totaalteller (resettable), Totaalteller Sensor body: C-PVC, PVDF, Messing of RVS316, O-ring: EPDM of FPM Fittingen
  € 0,00
 • Flowmonitor op batterijen

  F9.20 Flow monitor op batterijen

  Uitgang: geen Display: Actuele flow, totaalteller (resettable), Totaalteller Voeding: batterijen (2 jaar, praktijk ca 4 jaar) Aan te sluiten sensors moeten van het tyoe "coil" zijn !
  € 0,00
 • FLS ULF Ultra LOW flowsensor voor het lage bereik

  FLS ULF Ultra LOW flowsensor

  De compacte ultra low flowsensor type ULF is ontwikkeld voor gebruik met allerlei soorten agressieve vloeistoffen die vrij zijn van vaste deeltjes. De sensor kan bevestigd worden op flexibele of onbuigzame buizen via procesaansluitingen met 1/4" GAS draad. De peddelwiel sensor produceert een frequentieuitgang die evenredig is aan de stromingssnelheid en die makkelijk gestuurd en verwerkt kan worden. De ULF sensor biedt twee verschillende flowbereiken beginnend bij 1,5 of 6 l/h (0,0066 of 0,0264 gpm). De constructiematerialen, POM of ECTFE (Halar®), zorgen voor een grote sterkte en chemische bestendigheid.
  € 0,00
 • Ultrasoon transit time flowmeter TTFM100B set in koffer

  Ultrasoon transit time flowmeter TTFM100B

  IP20- handheld monitor, oplaadbaar Voor tijdelijke metingen op leidingen Van DN15 tot DN1000 Inclusief koffer, contactgelei, etc. DEZE METER IS OOK PER WEEK TE HUUR !!!
  € 0,00
 • Fittingen voor Flowmeters FlowX3

  Fittingen voor flowmeters

  Materialen: PVC-U, CPVC, PE, PP, PVDF, RVS316 en staal Dichtingen: EPDM en FPM Maten: DN15 tot DN 600 Voor paddelwheel (ook GF+ sensoren) en magmeter
  € 0,00

 • Foto-tabel  Lijst