S4510 S4530 mechanische verschildruk schakelaar


Het meetprincipe van de mechanische drukschakelaar is een veerbelast membraan, voor hogere drukbereiken een veerbelaste zuiger. De hoge mechanische levensduur, hoge contact rating en het compacte design kenmerken de drukverschilschakelaar. .

Toon alle productspecificaties

Hoogwaardige onderdelen en een geïntegreerde microschakelaar waarborgen een hoge betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. De schakelbetrouwbaarheid en lange levensduur zijn gegarandeerd door een verzilverd of optioneel verguld contact. De mechanische drukverschil schakelaar is geschikt voor alle terreinen, waar een elektrisch signaal is gerelateerd aan een bepaalde drukverschil waarde. Ze zijn speciaal ontworpen voor toepassingen van de controle en het toezicht op drukverschillen van filters, niveau meting en het meten of voor gebruik in universele machine-en installatiebouw constructies. Er is helaas geen datablad beschikbaar, maar vragen u contact op te nemen voor verdere informatie.

Specificaties

Principe Drukschakelaar
Procesaansluiting
Afmeting
Behuizing
Meetelement
Uitgang Contacten
Drukbereik
Manometer diameter
Aansluitpositie
Manometer vulling
Merk Tecsis
Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl