S4250 Compact drukschakelaar met instelbare hysteresis


Mechanische drukschakelaar, met instelbare hysteresis en wisselcontact. Meetbereiken: 0,2..2 bar tot 30..320 bar

Toon alle productspecificaties

Mechanische drukschakelaar met membraan of zuiger meetelement en een wisselcontact voor het schakelen van een elektrisch signaal.

Met een stelschroef kan het setpoints gemakkelijk worden aangepast ingesteld. Optioneel kunt vooraf ingestelde schakelaars bestellen. De serie S4250 heeft een instelbare hysteresis.

De schakelaar met membraan is geschikt voor media zoals perslucht, niet agressieve vloeistoffen of zelfsmerende vloeistoffen. De standaard zuiger versie kan worden gebruikt voor zelf-smerende vloeistoffen, andere media op aanvraag. De schakelaar is standaard voorzien van een ¼ " staal verzinkte proces-aansluiting. Tal van andere materialen, met inbegrip van messing en roestvrij staal zijn optioneel verkrijgbaar.

De schakelaar kan worden geïnstalleerd in elke gewenste positie. De bewezen styling van platte connectors is speciaal ontworpen voor gebruik binnen-apparatuur. Een flexibele beschermkapje kan worden besteld als accessoire. De kabel stopcontact versie is de ideale keuze voor variabele installatie.

Specificaties

Principe Drukschakelaar
Procesaansluiting draad G"
Afmeting 1/4"
Behuizing Staal
Meetelement Staal
Uitgang Contacten
Drukbereik 0..10 bar, 0..25 bar, 0..40 bar, 0..400 bar
Manometer diameter
Aansluitpositie
Manometer vulling
Merk Tecsis
Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl