S4130 Low cost drukschakelaar NC of NO


Mechanische drukschakelaar met NC / NO-contact voor hoog vermogen tot 5A Meetbereiken: 0,3..2 bar tot 50..200 bar

Toon alle productspecificaties

Mechanische drukschakelaar met een membraan of zuiger en een geschakelde uitgang als NO of NC contact voor het omzetten van pneumatische en hydraulische druk in een elektrisch signaal.

Met een stelschroef kan het setpoints gemakkelijk worden ingesteld. Dit kan optioneel ook af fabriek worden gedaan. De schakelaar is geschikt voor media zoals perslucht, niet agressieve vloeistoffen of zelfsmerende vloeistoffen. Het is standaard verkrijgbaar met een 1/4 " buitendraad (optioneel 1/8") van verzinkt staal, of optioneel in roestvast staal. Andere aansluitingen zijn mogelijk op aanvraag.

De schakelaar kan worden geïnstalleerd in elke gewenste positie. De geïntegreerde microschakelaar maakt schakelingen mogelijk van maximaal 5 A. Vergulde contacten zijn optioneel verkrijgbaar voor het schakelen van lage stromen. De platte connector is speciaal ontworpen voor gebruik binnen in apparatuur. Een flexibele beschermkapje kan worden besteld als accessoire.

Specificaties

Principe Drukschakelaar
Procesaansluiting draad G", draad NPT
Afmeting 1/4"
Behuizing Staal
Meetelement Staal
Uitgang Contacten
Drukbereik 0..10 bar, 0..25 bar, 0..40 bar, 0..400 bar
Manometer diameter
Aansluitpositie
Manometer vulling
Merk Tecsis
Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl