TPF 050 Druktransmitter


Hygiënische metaal op metaal procesaansluiting Roestvrij stalen behuizing met glad oppervlak, gemakkelijk te reinigen, hoge beschermingsklasse Alle gebruikte materialen geschikt voor voeding en farmaceutische industrie Meetbereiken tussen 100 mbar en 100 bar optioneel voor hoge temperaturen tot 200 ° C Niet programmeerbaar !

Toon alle productspecificaties

Beschrijving Het design van de TPF 050 zijn geschikt voor druk-en niveau metingen zonder dode ruimten, alsmede voor viskeuze en kristalliserende media. De robuuste behuizing van roestvrij staal in beschermende IP 67 of IP 69K maakt hem geschikt voor alle extreme en niet-residu reinigingsprocessen, zoals die welke vereist zijn in de voedingsmiddelen-en farmaceutische industrie. Het ontwerp van de meetwaardeomvormer beschermt hem tegen water, vocht en andere interne ongunstige atmosferische invloeden zoals schuim-reiniging. De druksensor is gescheiden van het medium door een roestvrij stalen membraan. De druk wordt via een olie-vulling die veilig is voor gebruik met levensmiddelen doorgegeven. Alle onderdelen die in contact komen met het medium zijn gelast.

Specificaties

Principe Druksensor
Procesaansluiting Bondig, Hygienisch
Afmeting
Behuizing Roestvaststaal
Meetelement Roestvaststaal
Uitgang 4..20 mA
Drukbereik
Manometer diameter
Aansluitpositie
Manometer vulling
Merk Hengesbach
Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl