KERAMESS 100/101 Druksensor


Droge keramische capacitieve sensor, zeer overbelasting vast roestvrij stalen behuizing met glad oppervlak, gemakkelijk te reinigen, hoge beschermingsklasse Alle gebruikte materialen geschikt voor voeding en farmaceutische industrie meetbereiken vanaf 10 mbar met temperatuur display Programmeerbaar !

Toon alle productspecificaties

Beschrijving De intelligente digitale procesdruk en niveautransmitter KERAMESS - Serie 100 - in een robuuste RVS behuizing met keramische sensor, is ook beschikbaar in een staaf versie, KERASTAB, inclusief een verlengingspijp. De sensor kan in de applicatie worden geprogrammeerd middels drie drukknoppen en een display / bedienmodule zonder mediumdruk. Het nulpunt en het maximale bereik kan eenvoudig worden ingesteld via twee drukknoppen, wat een groot voordeel is in niveau applicaties. Het display kan tijdens bedrijf worden ingesteld op een van de druk-eenheden. Tevens kan het display de temperatuur als secundaire waarde weergeven. Het display/bedienmodule is ofwel geïntegreerd in het apparaat of kan tijdelijk worden aangesloten via een steker op de sensor. Het ingebouwde display is 360 ° draaibaar. Indien uw sensor onder de tank zit spaart een separaat display/bedieneenheid natuurlijk kosten uit, omdat u voor al deze sensoren maar een display/bedieneenheid nodig heeft. Het meetelement is gemaakt van een robuust en corrosiebestendig keramisch membraan van 96% of 99,9% aluminiumoxide (check met uw toepassing). De druk van het medium resulteert in een lichte mechanische verplaatsing van het keramische sensor membraan. De capacitieve meting en de toepassing van het membraan welke al een verplaatseing meet van slechts 25 micrometer resulteert in een extreme bestendigheid tegen overbelasting van maximaal 40 keer het meetbereik. De sensor-specifieke gegevens worden opgeslagen in een referentie-geheugen en worden beschikbaar gesteld aan de microprocessor. Alle Hengesbach druktransmitters zijn temperatuur gecompenseerd. Een extra temperatuur sensor als secundair meetelement maakt de temperatuur gemeten op de sensor beschikbaar op de display als aanvullende informatie.

Specificaties

Principe Druksensor
Procesaansluiting Bondig, Hygienisch
Afmeting
Behuizing Roestvaststaal
Meetelement Roestvaststaal
Uitgang Visueel, 4..20 mA
Drukbereik
Manometer diameter
Aansluitpositie
Manometer vulling
Merk Hengesbach
Hygienisch Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

Verwante producten

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl