S1100 /S1200 Elektronische drukschakelaar MagSwitch met LED


Elektronische drukschakelaar (Atex) Meetbereik: 0,005 tot 600 bar Vacuum tot -900 mbar

Toon alle productspecificaties

De compacte elektronische drukschakelaar MagSwitch voor de bewaking van druk. Stelschroeven worden gebruikt om het schakelpunt, onder druk, in te stellen. Geïntegreerde LED's geven de schakeltoestand aan. De contactloze meting op basis van Hall-effect maakt dit een druk schakelaar die een hoge mate van herhaalbaarheid en duurzaamheid heeft, zelfs in het geval van een groot aantal drukwisselingen.

De contact functies (normaal open / normaal gesloten) en het contact type (p-switching / n-switching) is beschikbaar als optie. De geschakelde stromen kunnen variëren van een paar Micro-Amperes tot 100mA zodat de MagSwitch gemakkelijk kan worden aangesloten op de meeste besturingssystemen. Met de instelbare hysteresis kan men eenvoudig besturen zonder extra externe componenten.

De procesaansluiitng die vrij van elastomeren is maakt de MagSwitch geschikt voor veel vloeibare en gasvormige media. Het metalen membraan kan zonder problemen worden gebruikt bij gelijktijdig optredende druk en vacuüm.

Specificaties

Principe Drukschakelaar
Procesaansluiting
Afmeting
Behuizing
Meetelement
Uitgang Contacten
Drukbereik
Manometer diameter
Aansluitpositie
Manometer vulling
Merk Tecsis
Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl