Druksensor


Foto-tabel  Lijst 


 1. Wika Model 131.11 Bourdon tube pressure gauge, stainless steel

  Wika Model 131.11 Bourdon tube pressure gauge, stainless steel

  Applications

  • Suitable for corrosive environments and gaseous or liquid media that will not obstruct the pressure system
  • CDA (Clean Dry Air) applications
  • Indication of failure alarm on gas bottles
  • Mechanical engineering and plant construction

  Special Features

  • All stainless steel construction
  • Cost effective and reliable
  • Compatible with switch contacts (50 mm)
  • Scale ranges up to 0...1,000 bar
  € 0,00
 2. ABB Drukverschiltransmitter DP-Style 266DSH

  ABB Drukverschiltransmitter DP-Style 266DSH

  266DSH is de drukverschiltransmitter met standaard DP-stijl ontwerp. Gekenmerkt door lange stabiliteit en hoge prestaties, vertegenwoordigt deze druktransmitter ABB-toewijding om aan de behoeften van de klant te voldoen. Deze zender heeft een in het veld te vervangen elektronische module die dankzij de automatische configuratiefunctie de productiviteit van de fabriek drastisch verbetert.
  Het intuïtieve plug-en-play-display met eenvoudige instellingsprocedure helpt gebruikers echt door tijd te besparen en onderhouds- en voorraadkosten te verlagen. Bovendien kunnen gebruikers met de innovatieve TTG-technologie (Through The Glass) de instrumenten in het veld configureren zonder de voorklep te verwijderen en dus veel tijd besparen door alle parameters in te stellen met behulp van de vingertoppen in enkele minuten. 266DSH beschikt bovendien standaard over een Plugged Impuls Line Detection die de klant helpt bij het detecteren wanneer de impulsleiding wordt aangesloten. Dit is echt voorspellend onderhoud.
   
  SIL2 / SIL3-certificering uitgegeven door TÜV Nord volgens IEC 61508 vertegenwoordigt nog een belangrijk kenmerk binnen de portfolio van 266 druktransmitters. Deze certificering is een echte garantie voor bescherming en maakt van 266DSH de slimste pasvorm in Safety-critical loops. 266DSH beschikt over een WirelessHART communicatieprotocol waarmee u tijdens uw hele operatie drukmeetpunten kunt toevoegen. U kunt nu moeilijk bereikbare locaties controleren en uw werknemers buiten gevaarlijke en gevaarlijke gebieden houden. De 266 WirelessHART-druktransmitters hebben een batterijlevensduur van ongeveer 10 jaar bij een update van 32 seconden, wat een zeer kosteneffectieve en betrouwbare oplossing biedt voor het bewaken van uw procesactiva. Verkort de installatietijd door ingewikkelde bedrade infrastructuren te elimineren en de algehele implementatiekosten van procesmetingen te verlagen, met draadloze ABB-apparaten met WirelessHART-communicatie - eenvoudig meten.
  € 0,00
 3. ABB Absolute druktransmitter 261AC, 261AG, 261AJ, 261AM, 261AN

  ABB Absolute druktransmitter 261AC, 261AG, 261AJ, 261AM, 261AN

  De compacte transmitterklasse voor absolute druk met diafragma's aan de voorkant werkt in een brede selectie van varianten, opties, vulvloeistoffen en bevochtigde materialen. De compacte, robuuste transmitterbehuizing is standaard gemaakt van 316 roestvrij staal. Vanwege zijn hoge corrosieweerstand kan het zonder problemen worden gebruikt in een groot aantal proces- en omgevingsomstandigheden. Het gebruikersvriendelijke display maakt een eenvoudige en intuïtieve bediening van de lokale zender mogelijk. Volledige apparaatondersteuning, inclusief diagnostische / onderhoudsinformatie, wordt gegarandeerd via de Device Type Manager-software die wordt gebruikt in een stand-alone of systeemtechnisch hulpprogramma. De zender biedt lokale zero- en span-aanpassingen, zelfs zonder display. Het brede scala aan beschikbare procesaansluitingen voldoet aan zelfs speciale industriële vereisten: Schroefdraadverbindingen: b.v. voor de kracht, pulp / papier- of olie- en gasindustrie Flensverbindingen: b.v. voor de chemische industrie Hygiënische verbindingen: b.v. voor de farmaceutische of voedings- en drankenindustrie

  € 0,00
 4. ABB Absolute druktransmitter 261AR

  ABB Absolute druktransmitter 261AR

  De compacte transmitterklasse voor absolute druk met membraanafdichtingen op afstand binnen de 2600T-serie. Het betrouwbare detectiesysteem met de nieuwste digitale technologieën, biedt een grote turndown-ratio van maximaal 20: 1. De compacte, robuuste transmitterbehuizing is standaard gemaakt van 316 roestvrij staal. Vanwege zijn hoge corrosieweerstand kan het zonder problemen worden gebruikt in een groot aantal proces- en omgevingsomstandigheden. Het gebruikersvriendelijke display maakt een eenvoudige en intuïtieve bediening van de lokale zender mogelijk. Volledige apparaatondersteuning, inclusief diagnostische / onderhoudsinformatie, wordt gegarandeerd via de Device Type Manager-software die wordt gebruikt in een stand-alone of systeemtechnisch hulpprogramma. De zender biedt lokale zero- en span-aanpassingen, zelfs zonder display.
  € 0,00
 5. ABB Absolute druktransmitter 261AS

  ABB Absolute druktransmitter 261AS

  De compacte transmitterklasse voor absolute druk binnen de 2600T-serie. Het betrouwbare detectiesysteem met de nieuwste digitale technologieën, biedt een grote turndown-ratio van maximaal 20: 1.
  De compacte, robuuste transmitterbehuizing is standaard gemaakt van 316 roestvrij staal. Vanwege zijn hoge corrosieweerstand kan het zonder problemen worden gebruikt in een groot aantal proces- en omgevingsomstandigheden. Het gebruikersvriendelijke display maakt een eenvoudige en intuïtieve bediening van de lokale zender mogelijk. Volledige apparaatondersteuning, inclusief diagnostische / onderhoudsinformatie, wordt gegarandeerd via de Device Type Manager-software die wordt gebruikt in een stand-alone of systeemtechnisch hulpprogramma. De zender biedt lokale nul- en bereikaanpassingen, zelfs zonder weergave
  € 0,00
 6. ABB Absolute druktransmitter DP-Style 266VSH

  ABB Absolute druktransmitter DP-Style 266VSH

  Model 266VSH is een absolute druktransmitter vervaardigd in DP-stijl. Het is geschikt voor het meten van vloeistof-, gas- of stoomdruk. De stabiliteit op lange termijn en zijn bewezen betrouwbaarheid maken van 266VSH de beste applicatieoplossing voor absolute drukmetingen. Deze zender heeft een in het veld te vervangen elektronische module die dankzij de automatische configuratiefunctie de productiviteit van de fabriek drastisch verbetert.

  Het intuïtieve plug-en-play-display met eenvoudige instellingsprocedure helpt gebruikers echt door tijd te besparen en onderhouds- en voorraadkosten te verlagen. Bovendien kunnen gebruikers met de innovatieve TTG-technologie (Through The Glass) de instrumenten in het veld configureren zonder de voorklep met venster te verwijderen en dus veel tijd te besparen. Dankzij de IEC61508-certificering (SIL2 / SIL3-loops) en de hardware / software-redundantie met MTBF van meer dan 100 jaar, is de 266VSH de slimste oplossing in Safety Loop-toepassingen.

  € 0,00
 7. ABB Absolute druktransmitter DP-Style met externe membraanafdichting 266VRH

  ABB Absolute druktransmitter DP-Style met externe membraanafdichting 266VRH

  Model 266VRH is een absolute druktransmitter vervaardigd in DP-stijl geschikt voor het meten van vloeistof-, gas- of stoomstroming, evenals niveau, druk en dichtheid, gekenmerkt door de afgelegen afdichting aan de hogedrukzijde. Dankzij de "All-Welded" -technologie van Taylor bij de productie van afdichtingen op afstand en de jarenlange expertise, biedt 266VRH ongeëvenaarde totale prestaties en een breed scala aan opties, zoals vulvloeistof, diafragma-materiaal, capillaire bescherming en montageverbindingen. ABB, leider in strenge procesmetingen, is in staat om de juiste oplossing te bieden voor de meest kritieke procesmedia bij extreme omgevings- en procesomstandigheden. De stabiliteit op lange termijn en zijn bewezen betrouwbaarheid maken van 266VRH de beste applicatieoplossing voor absolute drukmetingen.
   
  Deze zender heeft een in het veld te vervangen elektronische module die dankzij de automatische configuratiefunctie de productiviteit van de fabriek drastisch verbetert. Het intuïtieve plug-en-play-display met eenvoudige instellingsprocedure helpt gebruikers echt door tijd te besparen en onderhouds- en voorraadkosten te verlagen. Bovendien kunnen gebruikers dankzij de innovatieve TTG-technologie (Through The Glass) de instrumenten in het veld configureren zonder de voorklep met venster te verwijderen en dus veel tijd te besparen. De SIL2- en SIL3-certificering, uitgegeven volgens de internationale productiestandaard IEC 61508, vertegenwoordigt een ander belangrijk kenmerk van 266VRH dat de slimste oplossing wordt in toepassingen met Safety Loop.
  € 0,00
 8. ABB Absolute druktransmitter DP-Style 266RST

  ABB Absolute druktransmitter DP-Style 266RST

  Model 266RST is een absolute druktransmitter vervaardigd in DP-stijl. Het is geschikt voor het meten van vloeistof-, gas- of stoomdruk. De stabiliteit op lange termijn en zijn bewezen betrouwbaarheid maken van 266RST de beste applicatieoplossing voor absolute drukmetingen. Naast het plug-inaansluitblok is deze transmitter voorzien van in het veld te vervangen elektronische module die dankzij de automatische configuratiefunctie de productiviteit van de fabriek drastisch verbetert.
   
  Het intuïtieve plug-en-play-display met eenvoudige instellingsprocedure helpt gebruikers echt door tijd te besparen en onderhouds- en voorraadkosten te verlagen. Bovendien stelt de innovatieve TTG (Through The Glass) technologie gebruikers in staat om de instrumenten in het veld te configureren zonder de voorste kap te verwijderen en dus veel tijd te besparen. De 266RST is gecertificeerd door TUV NORD voor gebruik in met veiligheid geïnstrumenteerde systemen volgens de vereisten van IEC61508. De zenders voldoen aan de vereisten voor SIL2-toepassingen in een enkele transmitterconfiguratie (1oo1) en voor SIL3-toepassingen in een redundante configuratie (1oo2).
  € 0,00
 9. ABB Absolute druktransmitter DP-stijl met afstandsmembraan Afdichting 266RRT

  ABB Absolute druktransmitter DP-stijl met afstandsmembraan Afdichting 266RRT

  Model 266RRT is de absolute druktransmitter met topprestaties vervaardigd in DP-stijl geschikt voor het meten van vloeistof-, gas- of stoomstroming, evenals niveau, druk en dichtheid, gekenmerkt door de afstandsafdichting aan de hogedrukzijde.
   
  Dankzij de "All-Welded" -technologie van Taylor in de productie van afstandsafdichting en de jarenlange expertise, biedt 266RRT ongeëvenaarde totale prestaties en een breed scala aan opties, zoals vulvloeistof, diafragma-materiaal, capillaire bescherming en montageverbindingen. ABB, leider in strenge procesmetingen, is in staat om de juiste oplossing te bieden voor de meest kritieke procesmedia bij extreme omgevings- en procesomstandigheden. De stabiliteit op lange termijn en de bewezen betrouwbaarheid maken van 266RRT de beste applicatieoplossing voor absolute drukmetingen.
   
  Naast het plug-inaansluitblok is deze transmitter voorzien van in het veld te vervangen elektronische module die dankzij de automatische configuratiefunctie de productiviteit van de fabriek drastisch verbetert. Het intuïtieve plug-en-play-display met eenvoudige instellingsprocedure helpt gebruikers echt door tijd te besparen en onderhouds- en voorraadkosten te verlagen. Bovendien stelt de innovatieve TTG (Through The Glass) -technologie gebruikers in staat om de instrumenten in het veld te configureren zonder de voorste kap te verwijderen en dus veel tijd te besparen.
   
  De 266RRT is gecertificeerd door TUV NORD voor gebruik in met veiligheid geïnstrumenteerde systemen volgens de vereisten van IEC61508. De zenders voldoen aan de vereisten voor SIL2-toepassingen in een enkele transmitterconfiguratie (1oo1) en voor SIL3-toepassingen in een redundante configuratie (1oo2).
  € 0,00
 10. ABB Absolute overdruk absolute transmitter 266NSH

  ABB Absolute overdruk absolute transmitter 266NSH

  Model 266NSH, absolute druktransmitter met geïntegreerd hoogbeveiligingssysteem. Model 266NSH is geschikt voor een breed scala aan opties waardoor totale flexibiliteit mogelijk is, waardoor het kosteneffectieve aspect wordt gemaximaliseerd, terwijl tegelijkertijd een betrouwbare oplossing wordt geboden voor al die toepassingen die worden gekenmerkt door kritieke procesmedia bij uitgebreide temperatuurbereiken. Naast de traditionele configuratiehulpmiddelen (lokale toetsen, LCD-indicator, handterminal of pc-configuratiesoftware), kunnen gebruikers met de innovatieve TTG-technologie (Through The Glass) de instrumenten in het veld configureren zonder de voorste kap te verwijderen en bijgevolg bespaar veel tijd, benadruk de toewijding van ABB om te voldoen aan de behoeften van gebruikers van eenvoud en flexibiliteit. Deze zender heeft een in het veld te vervangen elektronische module die dankzij de automatische configuratiefunctie de productiviteit van de fabriek drastisch verbetert. Het intuïtieve plug-en-play-display met eenvoudige instellingsprocedure helpt gebruikers echt door tijd te besparen en onderhouds- en voorraadkosten te verlagen. SIL2 / SIL3-certificering uitgegeven door TÜV Nord volgens IEC 61508 vertegenwoordigt nog een belangrijk kenmerk binnen de portfolio van 266 druktransmitters. Deze certificering is een echte garantie voor bescherming en maakt van 266NSH de slimste pasvorm in veiligheidskritieke loops. 266NSH is voorzien van het WirelessHART communicatieprotocol waarmee u tijdens uw hele operatie drukmeetpunten kunt toevoegen. U kunt nu moeilijk bereikbare locaties controleren en uw werknemers buiten gevaarlijke en gevaarlijke gebieden houden. De 266 WirelessHART-druktransmitters hebben een batterijlevensduur van ongeveer 10 jaar bij een update van 32 seconden, wat een zeer kosteneffectieve en betrouwbare oplossing biedt voor het bewaken van uw procesactiva. Verkort de installatietijd door ingewikkelde bedrade infrastructuren te elimineren en de algehele implementatiekosten van procesmetingen te verlagen, met draadloze ABB-apparaten met WirelessHART-communicatie - eenvoudig meten.

  € 0,00
 11. ABB Absolute overbelastingsdruktransmitter met membraanmof op afstand 266NRH

  ABB Absolute overbelastingsdruktransmitter met membraanmof op afstand 266NRH

  Model 266NRH is een transmitter voor absolute overdruk met hoge overbelasting die geschikt is voor het meten van de vloeistof-, gas- of stoomstroming, evenals het niveau, de druk en de dichtheid die worden gekenmerkt door de constructie van de afstandsafdichting. Dankzij de "All-Welded" -technologie van Taylor bij de productie van afdichtingen op afstand en de jarenlange expertise, biedt 266NRH ongeëvenaarde totale prestaties en een brede selectie opties, zoals vulvloeistof, diafragma-materiaal, capillaire bescherming en montageverbindingen. ABB, leider in strenge procesmetingen, is in staat om de juiste oplossing te bieden voor de meest kritische procesmedia bij extreme omgevings- en procesomstandigheden. De stabiliteit op lange termijn en zijn bewezen betrouwbaarheid maken van 266NRH de beste applicatieoplossing voor absolute drukmetingen. Deze zender is voorzien van in het veld te vervangen elektronische module die dankzij de automatische configuratiefunctie de productiviteit van de fabriek drastisch verbetert. Het intuïtieve plug-en-play-display met eenvoudige instellingsprocedure helpt gebruikers echt door tijd te besparen en onderhouds- en voorraadkosten te verlagen. Bovendien stelt de innovatieve TTG (Through The Glass) technologie gebruikers in staat om de instrumenten in het veld te configureren zonder de voorste kap te verwijderen en dus veel tijd te besparen. SIL2 / SIL3-certificering uitgegeven door TÜV Nord volgens IEC 61508 vertegenwoordigt nog een belangrijk kenmerk binnen de portfolio van 266 druktransmitters. Deze certificering is een echte garantie voor bescherming en maakt van 266NRH de slimste pasvorm in Safety-kritische loops. 266NRH is voorzien van het WirelessHART-communicatieprotocol waardoor kortere installatietijden mogelijk zijn door complexe bekabelde infrastructuren te elimineren en de algehele implementatiekosten van procesmetingen te verlagen. 266NRH levensduur van de batterij is ongeveer 10 jaar op 32 seconden. updatetarieven, een zeer kosteneffectieve en betrouwbare oplossing om uw procesactiva te bewaken.

  € 0,00
 12. ABB Absolute overbelastingsdruktransmitter met direct gemonteerde membraanafdichting 266NDH

  ABB Absolute overbelastingsdruktransmitter met direct gemonteerde membraanafdichting 266NDH

  266NDH is de absolute transmitter met hoge overbelasting en direct gemonteerde membraanafdichtingen die dankzij zijn stabiliteit en betrouwbaarheid de beste keuze is voor absolute drukmetingen.  De elektronische module ABB 266NDH met de ingebouwde autoconfiguratie vermindert de uitvaltijd van de installatie bij storingen en verhoogt de algemene productiviteit en beschikbaarheid. Bovendien helpt het intuïtieve plug-en-play-display met de eenvoudige instellingsprocedure gebruikers echt door tijd te besparen en de onderhouds- en voorraadkosten te verlagen. Dankzij de "All-Welded" -technologie van Taylor in de productie van externe afdichtingen en de jarenlange expertise, biedt deze overbelaste absolute druktransmitter ongeëvenaarde totale prestaties, zelfs in extreme omgevings- en procesomstandigheden. Naast de traditionele configuratiehulpmiddelen (lokale toetsen, LCD-indicator, handterminal of pc-configuratiesoftware), kunnen gebruikers met de innovatieve TTG-technologie (Through The Glass) de instrumenten in het veld configureren zonder de voorste kap te verwijderen en bijgevolg bespaar veel tijd, benadruk de toewijding van ABB om te voldoen aan de behoeften van gebruikers van eenvoud en flexibiliteit. SIL2 / SIL3-certificering uitgegeven door TÜV Nord volgens IEC 61508 vertegenwoordigt nog een belangrijk kenmerk binnen de portfolio van 266 druktransmitters. Deze certificering is een echte garantie voor bescherming en maakt van 266NDH de slimste pasvorm in veiligheidskritieke loops. 266NDH is voorzien van het WirelessHART-communicatieprotocol, waardoor kortere installatietijden mogelijk zijn door complexe bekabelde infrastructuren te elimineren en de totale implementatiekosten van procesmetingen te verlagen. 266NDH De levensduur van de batterij is ongeveer 10 jaar na 32 seconden. updatetarieven, een zeer kosteneffectieve en betrouwbare oplossing om uw procesactiva te bewaken.

  € 0,00
 13. ABB Absolute druktransmitter 266AST

  ABB Absolute druktransmitter 266AST

  Model 266AST is de absolute druktransmitter met topprestaties die geschikt is voor toepassingen in vloeistof, gas of stoom. Het biedt een breed scala aan opties, zoals vulvloeistoffen en bevochtigde materialen, waardoor ze zelfs bij kritische procesmedia in een ruwe omgeving kunnen worden gebruikt. Langdurige stabiliteit en bewezen betrouwbaarheid zijn de sleutelfactoren van 266AST. Naast het plug-inaansluitblok is deze transmitter voorzien van in het veld te vervangen elektronische module die dankzij de automatische configuratiefunctie de productiviteit van de fabriek drastisch verbetert. Het intuïtieve plug-en-play-display met eenvoudige instellingsprocedure helpt gebruikers echt door tijd te besparen en onderhouds- en voorraadkosten te verlagen. Bovendien stelt de innovatieve TTG (Through The Glass) -technologie gebruikers in staat om de instrumenten in het veld te configureren zonder de voorste kap te verwijderen en dus veel tijd te besparen. De 266AST is gecertificeerd door TUV NORD voor gebruik in met veiligheid geïnstrumenteerde systemen volgens de vereisten van IEC61508. De zenders voldoen aan de vereisten voor SIL2-toepassingen in een enkele transmitterconfiguratie (1oo1) en voor SIL3-toepassingen in een redundante configuratie (1oo2).

  € 0,00
 14. ABB Absolute druktransmitter 266ASH

  ABB Absolute druktransmitter 266ASH

  266ASH is de transmitter voor overdrukmetingen. Met een langdurige stabiliteit biedt 266ASH langdurige prestaties, zelfs in extreme omgevings- en procesomstandigheden. Naast de traditionele configuratietool (lokaal geleverd via lokale toetsen in combinatie met een LCD-indicator of via handterminal of pc-configuratietools), biedt de innovatieve TTG-technologie (Through The Glass) gebruikers de mogelijkheid om de instrumenten in het veld te configureren zonder de venstergevel te verwijderen bestrijken en dus veel tijd besparen door aandacht te vestigen op de toewijding van ABB om te voldoen aan de behoeften van gebruikers van eenvoud en flexibiliteit. Deze zender heeft een in het veld te vervangen elektronische module die dankzij de automatische configuratiefunctie de productiviteit van de fabriek drastisch verbetert. Het intuïtieve plug-en-play-display met eenvoudige instellingsprocedure helpt gebruikers echt door tijd te besparen en onderhouds- en voorraadkosten te verlagen. SIL2 / SIL3-certificering uitgegeven door TÜV Nord volgens IEC 61508 vertegenwoordigt nog een belangrijk kenmerk binnen de portfolio van 266 druktransmitters. Deze certificering is een echte garantie voor bescherming en maakt van 266ASH de slimste pasvorm in veiligheidskritieke loops. 266ASH: slimmer dan uitvoeringen.

  € 0,00
 15. ABB Absolute druktransmitter met membraanmof op afstand 266ART

  ABB Absolute druktransmitter met membraanmof op afstand 266ART

  Model 266ART is de absolute druktransmitter met absolute topprestaties, met membraanafdichtingen op afstand, geschikt voor toepassingen in vloeistof, gas of stoom. Dankzij de "All-Welded" -technologie van Taylor bij de productie van afdichtingen op afstand en de jarenlange expertise, biedt 266ART ongeëvenaarde totale prestaties en een breed scala aan opties, zoals vulvloeistof, diafragma-materiaal, capillaire bescherming en montageverbindingen. ABB, leider in strenge procesmetingen, is in staat om de juiste oplossing te bieden voor de meest kritische procesmedia bij extreme omgevings- en procesomstandigheden. De stabiliteit op lange termijn en zijn bewezen betrouwbaarheid maken van 266ART de beste applicatieoplossing voor absolute drukmetingen. Naast het plug-inaansluitblok is deze transmitter voorzien van in het veld te vervangen elektronische module die dankzij de automatische configuratiefunctie de productiviteit van de fabriek drastisch verbetert. Het intuïtieve plug-en-play-display met eenvoudige instellingsprocedure helpt gebruikers echt door tijd te besparen en onderhouds- en voorraadkosten te verlagen. Bovendien stelt de innovatieve TTG (Through The Glass) -technologie gebruikers in staat om de instrumenten in het veld te configureren zonder de voorste kap te verwijderen en dus veel tijd te besparen. De 266ART is gecertificeerd door TUV NORD voor gebruik in met veiligheid geïnstrumenteerde systemen volgens de vereisten van IEC61508. De zenders voldoen aan de vereisten voor SIL2-toepassingen in een enkele transmitterconfiguratie (1oo1) en voor SIL3-toepassingen in een redundante configuratie (1oo2).

  € 0,00
 16. ABB Absolute druktransmitter met membraanafsluiting op afstand 266ARH

  ABB Absolute druktransmitter met membraanafsluiting op afstand 266ARH

  266ARH is de transmitter voor absolute drukmetingen met een op afstand bediende diafragmaafdichting. Dankzij de "All-Welded" -technologie die Taylor heeft geërfd in het ontwerp en de fabricage van externe afdichtingen, biedt 266ARH ongeëvenaarde totale prestaties en een brede selectie opties, zoals vulvloeistof, diafragma-materiaal, capillaire bescherming en montageverbindingen. ABB, leider in strenge procesmetingen, is in staat om de juiste oplossing te bieden voor de meest kritische procesmedia bij extreme omgevings- en procesomstandigheden. De stabiliteit op lange termijn en de bewezen betrouwbaarheid maken van 266ARH de beste oplossing voor het meten van drukverschillen. Vervangende plug & play-elektronica met automatische configuratiemogelijkheid helpt u bij het verkorten van de onderhoudstijd en -kosten. Het Easy Set-up-menu biedt configuratie en zero trim in minuten zonder dat een dure communicator nodig is. SIL2 / SIL3-certificering uitgegeven door TÜV Nord volgens IEC 61508 vertegenwoordigt nog een belangrijk kenmerk binnen de portfolio van 266 druktransmitters. Deze certificering is een echte garantie voor bescherming en maakt van 266ARH de slimste pasvorm in Safety-kritische loops. 266ARH: intelligentie voorbij prestaties.

  € 0,00
 17. ABB Absolute druktransmitter met direct gemonteerde membraanafdichting 266ADT

  ABB Absolute druktransmitter met direct gemonteerde membraanafdichting 266ADT

  266ADT is de absolute toptransmissiedruktransmitter met direct gemonteerde membraanafdichting geschikt voor toepassingen in vloeistof, gas of stoom. Dankzij de stabiliteit en betrouwbaarheid is het de beste keuze voor absolute drukmeting.

  € 0,00
 18. ABB Drukverschiltransmitter met direct gemonteerde membraanafdichting 266DDH

  ABB Drukverschiltransmitter met direct gemonteerde membraanafdichting 266DDH

  266DDH is de drukverschiltransmitter met direct gemonteerde diafragmaafdichting die volledige installatiemogelijkheden biedt. 266DDH is voorzien van WirelessHART-communicatie. Deze zender kan worden geconfigureerd met een direct gemonteerde membraanafdichting en een standaard drukaansluiting of gecombineerd met een membraanafdekking op afstand. Om de flexibiliteit ervan aan te tonen, kan de 266DDH worden getransformeerd in een meter met drukmeter door middel van een speciaal gauge-filter voor referentie naar de atmosfeer. Maak gebruik van ABB's ongeëvenaarde leiderschap op het gebied van membraanafdichtingen, ontwerp en fabricage: - geen draadverbindingen of pakkingen die snel kunnen falen of afdrijven - minder vulvolume om betere temperatuureffecten te bereiken Naast het plug-inaansluitblok is deze transmitter voorzien van in het veld te vervangen elektronische module die dankzij de automatische configuratiefunctie de productiviteit van de fabriek drastisch verbetert.
   
  Het intuïtieve plug-en-play-display met eenvoudige instellingsprocedure helpt gebruikers echt door tijd te besparen en onderhouds- en voorraadkosten te verlagen. Bovendien kunnen gebruikers dankzij de innovatieve TTG-technologie (Through The Glass) de instrumenten in het veld configureren zonder de voorklep met venster te verwijderen en dus veel tijd te besparen. SIL2 / SIL3-certificering uitgegeven door TÜV Nord volgens IEC 61508 vertegenwoordigt nog een belangrijk kenmerk binnen de portfolio van 266 druktransmitters. Deze certificering is een echte garantie voor bescherming en maakt de 266DDH de slimste pasvorm in Safety-kritische loops. 266DDH is voorzien van het WirelessHART-communicatieprotocol, waardoor kortere installatietijden mogelijk zijn door complexe bekabelde infrastructuren te elimineren en de totale implementatiekosten van procesmetingen te verlagen. De levensduur van de 266DDH-batterij is ongeveer 10 jaar na 32 seconden. updatetarieven, een zeer kosteneffectieve en betrouwbare oplossing om uw procesactiva te bewaken.
  € 0,00
 19. ABB Drukverschiltransmitter met geïntegreerde flens 266DHH

  ABB Drukverschiltransmitter met geïntegreerde flens 266DHH

  Model 266DHH is een op flenzen gemonteerde drukverschiltransmitter. Dit veldapparaat met WirelessHART-communicatie vertegenwoordigt het optimale compromis tussen hoge prestaties en flexibiliteit. Met een maximale werkdruk van maximaal 5 MPa (725psi) is deze transmitter de juiste applicatie-oplossing voor schone procesvloeistoffen (meestal water en schone olie). De prestaties van de 266DHH overtreffen de verwachtingen ten aanzien van de prestaties van de direct gemonteerde diafragma-afdichtingsversies. 266 is de eerste en enige druktransmitter met TTG-technologie die volledige configuratie met gesloten deksels mogelijk maakt.

  Naast het plug-inaansluitblok is deze transmitter voorzien van in het veld te vervangen elektronische module die dankzij de automatische configuratiefunctie de productiviteit van de fabriek drastisch verbetert. Het intuïtieve plug-en-play-display met eenvoudig setup-menu biedt configuratie en zero trim in minuten, waardoor klanten tijd besparen en onderhouds- en inventariskosten verlagen. SIL2 / SIL3-certificering uitgegeven door TÜV Nord volgens IEC 61508 vertegenwoordigt nog een belangrijk kenmerk binnen de portfolio van 266 druktransmitters. Deze certificering is een echte garantie voor bescherming en maakt van 266DHH de slimste pasvorm in veiligheidskritieke loops. 266DHH beschikt over een WirelessHART communicatieprotocol dat kortere installatiekosten en -tijden mogelijk maakt. 266DHH De levensduur van de batterij is ongeveer 10 jaar na 32 seconden. updatetarieven, een zeer kosteneffectieve en betrouwbare oplossing om uw procesactiva.applicaties te bewaken.

   

  € 0,00
 20. ABB Drukverschiltransmitter voor interface niveaumetingen 266DLH

  ABB Drukverschiltransmitter voor interface niveaumetingen 266DLH

  Model 266DLH is een specifieke toepassingszender met een differentieel ontwerp voor vloeistofniveau-interface en dichtheidsmetingen, meestal voor twee niet-mengbare vloeistoffen (een op de ander) met verschillende soortelijke dichtheid in een tank. De zender heeft een gedefinieerde structuur met twee afdichtingen: - een direct gemonteerde, van een flens voorziene membraanplaatafdichting bevindt zich aan de hogedrukzijde - een externe afdichting, selecteerbare wafer of geflensd vlak diafragma, is via mogelijkheid aan de lagedrukzijde aangebracht. Het is erg belangrijk om te benadrukken dat de afdichtingen dezelfde fysieke kenmerken (grootte, materialen, enz.) Voor de twee kanten moeten hebben. Met een MTBF van meer dan 200 jaar gecombineerd met de Taylor "All-welded" -technologie kan deze zender de beschikbaarheid van de installatie verbeteren. Het in het veld vervangen van de communicatieprint en het klemmenblok is gemakkelijk en veilig: reparaties kunnen in enkele minuten worden uitgevoerd, waardoor de beschikbaarheid van zender en installatie toeneemt. SIL2 / SIL3-certificering uitgegeven door TÜV Nord volgens IEC 61508 vertegenwoordigt nog een belangrijk kenmerk binnen de portfolio van 266 druktransmitters. Deze certificering is een echte garantie voor bescherming en maakt van 266DLH de slimste pasvorm in veiligheidskritieke loops. 266DLH is voorzien van het WirelessHART-communicatieprotocol, waardoor kortere installatietijden mogelijk zijn door complexe bekabelde infrastructuren te elimineren en de totale implementatiekosten van procesmetingen te verlagen. De levensduur van de batterij van de 266DLH is ongeveer 10 jaar na 32 seconden. updatetarieven, een zeer kosteneffectieve en betrouwbare oplossing om uw procesactiva te bewaken.
  € 0,00
 21. Wika Model 732.51 Differential pressure gauge

  Wika Model 732.51 Differential pressure gauge

  Applications

  • For gaseous and liquid aggressive media that are not highly viscous or crystallising, also in aggressive ambience
  • Monitoring and control of pumps
  • Filter monitoring
  • Level measurement in closed tanks

  Special Features

   • Differential pressure measuring ranges from 0 … 16 mbar
   • High working pressure (static pressure) up to 40 bar
   • High overpressure safety up to 40 bar
   • All welded media chamber
   • Option: Low-temperature version down to an ambient temperature of -70 °C (-94 °F)
  € 0,00
 22. Wika Models 432.50, 433.50 Diaphragm pressure gauge

  Wika Models 432.50, 433.50 Diaphragm pressure gauge

  Applications of the diaphragm pressure gauge

  • For measuring points with increased overpressure
  • With liquid-filled case for applications with high dynamic pressure loads or vibrations (Model 433.50)
  • For gaseous and liquid, aggressive and highly viscous or contaminated media, also in aggressive ambience
  • Process industry: Chemical/petro-chemical, power stations, mining, on- and offshore, environmental technology, machine building and general plant construction

  Special Features of the diaphragm pressure gauge

  • All stainless steel construction
  • High overpressure safety
  • Process connection thread or open flange
  • Wide choice of special materials
  • Scale ranges from 0 … 16 mbar
  € 0,00
 23. Wika Models 111.16, 111.26 Bourdon tube pressure gauge, copper alloy

  Wika Models 111.16, 111.26 Bourdon tube pressure gauge, copper alloy

  Applications

  • For gaseous and liquid media that are not highly viscous or crystallising and will not attack copper alloy parts
  • Heating and air-conditioning technology
  • Small-capacity compressors
  • Drink dispensers
  • Medical engineering

  Special Features

  • Specifically for panel mounting
  • Reliable and cost-effective
  • Design per EN 837-1
  • Scale ranges up to 0 ... 400 bar
  € 0,00
 24. Wika Model 213.53 Liquid filled gauge

  Wika Model 213.53 Liquid filled gauge

  Applications of the liquid filled gauge

  • For measuring points with high dynamic pressure loads and vibrations
  • For gaseous and liquid media that are not highly viscous or crystallising and will not attack copper alloy parts
  • Hydraulics
  • Compressors, shipbuilding

  Special Features of the liquid filled gauge

  • Vibration and shock-resistant
  • Especially robust design
  • Type approval for the shipbuilding industry
  • Scale ranges up to 0 ... 1,000 bar
  € 0,00
 25. Wika Models 232.50, 233.50 Bourdon tube pressure gauge, stainless steel

  Wika Models 232.50, 233.50 Bourdon tube pressure gauge, stainless steel

  Applications

  • With liquid-filled case for applications with high dynamic pressure pulsations or vibrations
  • For gaseous and liquid aggressive media that are not highly viscous or crystallising, also in aggressive ambience
  • Process industriy: Chemical/petro-chemical, power stations, mining, on- and offshore, environmental technology, machine building and plant construction 

  Special Features

  • Excellent load-cycle stability and shock resistance
  • All stainless steel construction
  • German Lloyd approval
  • Scale ranges up to 0 … 1,600 bar
  € 0,00
 26. Wika Models 111.10, 111.12 Bourdon tube pressure gauge, copper alloy

  Wika Models 111.10, 111.12 Bourdon tube pressure gauge, copper alloy

  Applications

  • For gaseous and liquid media that are not highly viscous or crystallising and will not attack copper alloy parts
  • Pneumatics
  • Heating and air-conditioning technology
  • Medical engineering

  Special Features

  • Reliable and cost-effective
  • Design per EN 837-1
  • Nominal size 40, 50, 63, 80, 100 and 160
  • Scale ranges up to 0 ... 400 bar
  € 0,00
 27. Wika High-performance submersible pressure transmitter

  Wika High-performance submersible pressure transmitter

  Applications

  • Level measurement in rivers and lakes
  • Deep well and groundwater monitoring
  • Level measurement in vessel and storage systems
  • Control of sewage lift and pumping stations
  • Monitoring of sewage, settling and stormwater retention basins

  Special Features

  • Precise and reliable
  • Integrated temperature measurement (option)
  • Design out of Hastelloy® and FEP cable for especially high resistance (option)
  • Ingress protection IP 68 permanently up to 300 m water column
  € 0,00
 28. Wika Model IL-10 Intrinsically safe submersible pressure transmitter

  Wika Model IL-10 Intrinsically safe submersible pressure transmitter

  Applications

  • Wastewater treatment and biogas production
  • Brackish water and fuel tanks in shipbuilding
  • Oil and fuel storage tanks
  • Mining and gas extraction

  Special Features

  • Suitable for all level measurements in hazardous areas
  • Explosion protection in accordance with IECEx, ATEX, FM and CSA
  • Shipbuilding approval in accordance with GL
  • Ingress protection IP68 up to 300 m immersion depth
  € 0,00
 29. Wika Model LH-20 High-performance submersible pressure transmitter

  Wika Model LH-20 High-performance submersible pressure transmitter

  Applications

  • Deep well and borehole measurements
  • Groundwater monitoring
  • Level measurement in open bodies of water
  • Sewage lift and pumping stations
  • Settling ponds and rainwater basins

  Special Features

  • Slender design
  • Scaleable measuring range (option)
  • Resistant against harshest environmental conditions
  • Reliable and secure by double-sealed design
  • Titanium case for especially high resistance (option)
  € 0,00
 30. Wika Submersible pressure sensor Model LW-1

  Wika Submersible pressure sensor Model LW-1

  Applications

  • Level measurement in rivers and lakes
  • Deep well and groundwater monitoring
  • Control of sewage lift and pumping stations
  • Monitoring of sewage, settling and rainwater retention basins

  Special features

  • Permanent use even in contaminated media
  • An optimised discharge behaviour and a large pressure port prevent the instrument from clogging and ensure a minimum maintenance effort
  • Explosion protection selectable in accordance with ATEX or IECEx
  • Low-power output signals for battery-operated measuring systems available
  • Optional temperature output for density compensation and temperature monitoring
  € 0,00
 31. Wika Submersible pressure sensor

  Wika Submersible pressure sensor

  Applications

  • Level measurement in vessel and storage systems for oils and fuels
  • Overfilling and dry-run monitoring
  • Battery-operated level measuring systems

  Special features

  • Developed for all common oils and fuels
  • Explosion protection selectable in accordance with ATEX or IECEx
  • Low-power output signals for battery-operated measuring systems available
  • Optional temperature output for density compensation and temperature monitoring
  € 0,00
 32. Wika Submersible pressure transmitter

  Wika Submersible pressure transmitter

  Applications

  • Level measurement in rivers and lakes
  • Level measurement in vessel and storage systems
  • Control of sewage lift and pumping stations
  • Monitoring of sewage, settling and stormwater retention basins

  Special Features

  • Robust
  • Reliable
  • Economical

    

  € 0,00
 33. ABB Pneumatische besturingen Campo-serie

  ABB Pneumatische besturingen Campo-serie

  De Campo-reeks van aanwijzingscontrolemechanismen is geschikt voor gebiedsbouw en staat nauwkeurige meting van druk of temperatuur door bijbehorend primair meetelement toe; een speciaal model is beschikbaar voor generieke pneumatische invoer van 3 tot 15 psi. Deze instrumenten bieden een hoge betrouwbaarheid met dynamische respons, weinig onderhoud, gemakkelijk vervangbare componenten, laag luchtverbruik en verbeterde compatibiliteit met pneumatische kleppen. Selecteerbare besturingsmodus en actie, setpointbron, automatische / handmatige voorziening en alarmbeschikbaarheid zijn beschikbaar om precies aan de procesvereisten te voldoen.

  € 0,00
 34. ABB Pneumatische druktransmitters Deltapi N-serie

  ABB Pneumatische druktransmitters Deltapi N-serie

  De Deltapi N-serie omvat een reeks pneumatische transmitters geschikt voor betrouwbare metingen van druk, drukverschil, stroming of niveau van vloeistoffen, stoom en gas. Deltapi N-transmitters bieden een breed scala aan meetelementen om te voldoen aan de vereiste werkdrukwaarden en gecalibreerde overspanningen. Deze instrumenten hebben een eenvoudige instelling door nauwkeurige overspanning en externe nulafstellingen, optimale reactiesnelheid en waterdichte bescherming

  € 0,00
 35. ABB Seal line voor 2600T druktransmitters S261

  ABB Seal line voor 2600T druktransmitters S261

  De S261-afdichtingen worden gebruikt in combinatie met de 261 compacte transmitterklasse, waardoor metingen van het meetbereik, niveau of absolute druk mogelijk zijn.  Er is een breed scala aan externe afdichtingstypen beschikbaar, wat een optimaal ontwerp voor elke toepassing mogelijk maakt zonder de prestaties te schaden. Grote keuze aan opties, materialen en vulvloeistoffen die aan bijna alle procesvereisten voldoen. Alle gelaste constructies
  - combineer een economisch haalbare en technisch verantwoorde oplossing die totale betrouwbaarheid bij lijndruk tot volledig vacuüm garandeert.
  Speciaal ontworpen externe afdichtingen voor individuele procesoplossingen die flexibiliteit toevoegen voor de meest veeleisende services.
  € 0,00
 36. ABB Seal-lijn voor 266 druktransmitters S266

  ABB Seal-lijn voor 266 druktransmitters S266

  De S26-lijn, samen met de 266 druktransmitterfamilie staat voor hoge betrouwbaarheid en combineert de uitzonderlijke eigenschappen van de 266-serie voor meten, absolute druk en drukverschilmeting. De S26-lijn maakt een optimaal ontwerp voor elke toepassing mogelijk zonder de prestaties van de zender te beïnvloeden. Dankzij de bewezen "All-Welded" -technologie van Taylor is ABB de beste keuze voor externe afdichtingen. De S26-lijn bevat een ruime keuze aan procesverbindingen waarmee de gebruiker altijd de juiste kan kiezen voor zijn installatievereisten. De innovatieve bevochtigde materialen openen nieuwe grenzen om de bestaande meettijd te verbeteren en nieuwe veeleisende applicaties met vertrouwen te implementeren. Bovendien bieden we speciaal ontworpen externe afdichtingen voor individuele procesoplossingen die flexibiliteit toevoegen voor de meest veeleisende, op maat gemaakte installaties.

  € 0,00
 37. ABB Absolute druktransmitter met direct gemonteerde membraanafdichting 266ADH

  ABB Absolute druktransmitter met direct gemonteerde membraanafdichting 266ADH

  266ADH is de direct gemonteerde afdichting voor transmitter voor absolute drukmetingen.

  € 0,00
 38. GF type 2450 druksensor d20 mm aansluiting d.m.v. wartel + inlegdeel van 3-delige koppeling

  GF type 2450 druksensor d20 mm aansluiting d.m.v. wartel + inlegdeel van 3-delige koppeling

  temperatuur/druk:

  • materiaal dat in aanraking komt met medium: PVDF, keramiek, FKM
  • 4 tot 20 mA of digitale (S3L) output
  • in-line montage: 1/2 inch buitendraad
  • werktemperatuur:** 15° tot 85°C (5° tot 185°F)
  • werkdruk:**
   -XU Ultra Low: 0 tot 0.7 bar (0 tot 10 psi)
   -XL Low: 0 tot 3.4 bar (0 tot 50 psi)
   -XH High: 0 tot 17 bar (0 tot 250 psi)
  • compatibel met: 8900, 9900 en 9950
  • * Niveaubereik berekend op basis van het soortelijk gewicht van water maximum bereik kan varieren voor andere vloeistoffen
  • controleer de druk/temperatuur diagrammen in de catalogus voor reductie-informatie
  • Makkelijke installatie
  • ½ inch mannelijke unie procesaansluiting
  • 4 tot 20 mA output of digitale (S3L) output
  • Keuze uit drie drukbereiken
  • Spuitgegoten PVDF-behuizing uit één stuk
  • Druk- of niveaumeting S
  • poel het keramische diafragma
  € 0,00
 39. TPF050 bondige druksensor metaaldichtend

  TPF 050 Druktransmitter

  Hygiënische metaal op metaal procesaansluiting Roestvrij stalen behuizing met glad oppervlak, gemakkelijk te reinigen, hoge beschermingsklasse Alle gebruikte materialen geschikt voor voeding en farmaceutische industrie Meetbereiken tussen 100 mbar en 100 bar optioneel voor hoge temperaturen tot 200 ° C Niet programmeerbaar !
  € 0,00
 40. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Bourdon pressure gauge, copper alloy model 111.11

   

  Applications

  • For equipment and plants for welding, cutting and allied processes

   

  Special features

  • Design ISO 5171
  • Pressure relief in case back
  • Reliable and cost-effective
  € 0,00
 41. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Bourdon tube pressure gauge, stainless steel

  Applications

  • Suitable for corrosive environments and gaseous or liquid media that will not obstruct the pressure system
  • CDA (Clean Dry Air) applications
  • Indication of failure alarm on gas bottles
  • Mechanical engineering and plant construction

  Special Features

  • All stainless steel construction
  • Cost effective and reliable
  • Compatible with switch contacts (50 mm)
  • Scale ranges up to 0...1,000 bar
  € 0,00
 42. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Capsule pressure gauge, stainless steel

  Applications

  • With liquid filled case for applications with high dynamic pressure pulsations or vibrations
  • For gaseous, dry and aggressive media, also in aggressive ambience
  • Process industry: chemical/petro-chemical, pharmaceutical, biotechnology, machine and power generation industries

   

  Special Features

  • Zero adjustment in front
  • All stainless steel construction
  • Special connection location on request
  • Low scale ranges from 0 ... 2.5 mbar
  € 0,00
 43. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Bourdon tube pressure gauge, copper alloy Heavy-duty version

  Applications

  • For measuring points with high dynamic pressure loads or vibrations
  • For gaseous and liquid media that are not highly viscous or crystallising and will not attack copper alloy parts
  • Mining
  • Hydraulics
  • Shipbuilding

   

  Special Features

  • Vibration and shock resistant
  • Especially robust design
  • NS 63 and 100 with Germanischer Lloyd and Gosstandart approval
  • Scale range up to 0 ... 1,000 bar
  € 0,00
 44. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Absolute pressure gauge, stainless steel High overload safety

  Applications of the absolute pressure gauge

  • Pressure measurement independent of fluctuations in the atmospheric pressure
  • For gaseous, liquid and aggressive media, also in aggressive ambience
  • Monitoring of vacuum pumps
  • Control of vacuum packing machines
  • Monitoring of condensation pressures and determination of the vapour pressure of liquids

   

  Special Features of the absolute pressure gauge

  • High overpressure safety
  • Long service life due to metallic media chamber sealing
  • Media chamber protected against unauthorised intervention, DT-GM 86 08 176
  • Gauges compatible with switch contacts
  • Scale ranges from 0 … 25 mbar absolute pressure
  € 0,00
 45. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Bourdon tube pressure gauge, copper alloy stainless steel case

  Applications

  • For measuring points with high dynamic pressure pulsations or vibration
  • For gaseous and liquid media that are not highly viscous or crystallising and will not attack copper alloy parts
  • Hydraulics
  • Compressors

   

  Special Features

  • Vibration and schock resistant
  • Robust design
  • Stainless steel case with liquid filling
  • Scale ranges up to 0 ... 600 bar
  € 0,00
 46. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Differential pressure gauge axial

  Applications

  • For measuring locations with a high differential pressure overload and/or high working pressures (static pressures), also in aggressive ambience.
  • For gaseous, liquid, particulates-containing, viscous and aggressive media
  • Monitoring and control of pumps
  • Filter monitoring
  • Level measurement in closed tanks

   

  Special Features

  • Differential pressure measuring ranges from 0 … 60 mbar
  • High working pressure (static pressure) and high overload safety up to 40, 100, 250 or 400 bar
  • Hydraulic cushioning protection against rapid pressure changes
  • Compatible with switch contacts and transmitters
  • Model 762.14: Monel version
  € 0,00
 47. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Bourdon tube pressure gauge, copper alloy Plastic case

  Applications

  • For measuring points with high dynamic pressure loads or vibrations
  • For gaseous and liquid media that are not highly viscous or crystallising and will not attack copper alloy parts
  • Hydraulics
  • Compressors

   

  Special Features

  • Vibration and shock resistant
  • Design per EN 837-1
  • Scale ranges up to 0 ... 400 bar
  € 0,00
 48. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Differential pressure gauge

  Applications

  • For gaseous and liquid aggressive media that are not highly viscous or crystallising, also in aggressive ambience
  • Monitoring and control of pumps
  • Filter monitoring
  • Level measurement in closed tanks

   

  Special Features

   • Differential pressure measuring ranges from 0 … 16 mbar
   • High working pressure (static pressure) up to 40 bar
   • High overpressure safety up to 40 bar
   • All welded media chamber
   • Option: Low-temperature version down to an ambient temperature of -70 °C (-94 °F)
  € 0,00
 49. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Diaphragm pressure gauge

  Applications of the diaphragm pressure gauge

  • For measuring points with increased overpressure
  • With liquid-filled case for applications with high dynamic pressure loads or vibrations (Model 433.50)
  • For gaseous and liquid, aggressive and highly viscous or contaminated media, also in aggressive ambience
  • Process industry: Chemical/petro-chemical, power stations, mining, on- and offshore, environmental technology, machine building and general plant construction


  Special Features of the diaphragm pressure gauge

  • All stainless steel construction
  • High overpressure safety
  • Process connection thread or open flange
  • Wide choice of special materials
  • Scale ranges from 0 … 16 mbar
  € 0,00
 50. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Bourdon tube pressure gauge, copper alloy Panel mounting series

  Applications

  • For gaseous and liquid media that are not highly viscous or crystallising and will not attack copper alloy parts
  • Heating and air-conditioning technology
  • Small-capacity compressors
  • Drink dispensers
  • Medical engineering

  Special Features

  • Specifically for panel mounting
  • Reliable and cost-effective
  • Design per EN 837-1
  • Scale ranges up to 0 ... 400 bar
  € 0,00
 51. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Liquid filled gauge

  Applications of the liquid filled gauge

  • Intended for adverse service conditions where pulsating or vibration exists
  • Suitable for all gaseous and liquid media that will not obstruct the pressure system or attack copper alloy parts
  • Hydraulics
  • Compressors, shipbuilding

   

  Special Features of the liquid filled gauge

  • Vibration and shock resistant
  • Especially sturdy design
  • NS 63, 100 approved by German Lloyd and Gosstandart approval
  • Scale ranges up to 0 ... 1,000 bar
  € 0,00
 52. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Bourdon tube pressure gauge, Stainless steel 'Safety'

  Applications

  • Increased safety requirements
  • With liquid-filled case for applications with high dynamic pressure pulsations or vibrations (Model 233.30)
  • For gaseous and liquid aggressive media that are not highly viscous or crystallising, also in aggressive ambience
  • Process industries: chemical/petrochemical, power stations, mining, on- and offshore, environmental technology, machine building and plant construction

   

  Special Features

  • Safety pressure gauge with solid baffle wall designed in compliance with operational safety requirements of EN 837-1
  • Excellent load-cycle stability and shock resistance
  • All stainless steel construction
  • Scale ranges up to 0 … 1,600 bar
  € 0,00
 53. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Bourdon tube pressure gauge, Stainless steel

  Applications

  • With liquid-filled case for applications with high dynamic pressure pulsations or vibrations
  • For gaseous and liquid aggressive media that are not highly viscous or crystallising, also in aggressive ambience
  • Process industriy: Chemical/petro-chemical, power stations, mining, on- and offshore, environmental technology, machine building and plant construction 

   

  Special Features

  • Excellent load-cycle stability and shock resistance
  • All stainless steel construction
  • German Lloyd approval
  • Scale ranges up to 0 … 1,600 bar
  € 0,00
 54. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Bourdon tube pressure gauge, copper alloy

  Applications

  • For gaseous and liquid media that are not highly viscous or crystallising and will not attack copper alloy parts
  • Pneumatics
  • Heating and air-conditioning technology
  • Medical engineering


  Special Features

  • Reliable and cost-effective
  • Design per EN 837-1
  • Nominal size 40, 50, 63, 80, 100 and 160
  • Scale ranges up to 0 ... 400 bar
  € 0,00
 55. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Model A-10 Druktransmitter Voor algemene industriële toepassingen

   

  • Speciale functies van de druktransmitter

  • Meetbereiken van 0 ... 0,05 tot 0 ... 1000 bar
  • Niet-lineariteit 0,25% of 0,5%
  • Uitgang 4 ... 20 mA, DC 0 ... 10 V, DC 0 ... 5 V en andere
  • Elektrische aansluiting: hoekconnector vorm A en C, ronde connector M12 x 1, kabeluitgang 2 m
  • Procesaansluiting G ¼ A DIN 3852-E, ¼ NPT en andere
  € 0,00
 56. Model A-10 Pressure transmitter For general industrial applications

  Bourdon buismanometer, koperlegering, model 212.20

   

         Toepassingen

  • Stevige industriële manometer ontworpen in overeenstemming met de operationele veiligheidseisen van EN 837-1, BS 1780 en ASME B 40.1
  • Betrouwbare manometer voor de machine- en installatiebouw en huishoudelijke technologie
  • Voor gasvormige en vloeibare media die niet hoogviskeus of kristalliserend zijn en die onderdelen van koperlegeringen niet aanvallen
  • Bewezen in koeltechnologie

   Speciale functies

  • Lange levensduur, robuust
  • Kosteneffectief en betrouwbaar
  • Te combineren met WIKA-membraanafdichtingen
  • Duitse Lloyd en Gosstandart goedkeuring
  • Schaalbereiken tot 0 ... 1.000 bar
  € 0,00
 57. Capsule manometer, koperlegering, model 612.20

  Capsule manometer, koperlegering, model 612.20

   

         Toepassingen

  • Robuust ontwerp en bescherming tegen indringing IP54
  • Voor gasvormige, droge en niet-agressieve media
  • Medisch, vacuüm, milieu, laboratoriumtechnologie, voor meting van de inhoud en filtercontrole

   Speciale functies

  • Nulpuntinstelling vooraan
  • Kast van roestvrij staal
  • Speciale verbindingslocatie op aanvraag
  • Lage schaal varieert van 0 ... 6 mbar
  € 0,00
 58. Bourdon buismanometer, koperlegering, model 111.31

  Bourdon buismanometer, koperlegering, model 111.31

   

          Toepassingen

  • Voor apparatuur en installaties voor las-, snij- en aanverwante processen
  • Toepassing voor zuurstof en acetyleen
  • Verhoogde veiligheidseisen

   Speciale functies

  • Veiligheidsdrukmeter met massieve keerschotwand
  • Betrouwbaar en kostenbesparend
  • Nominale maat 50
  • Schaalbereiken tot 0 ... 400 bar
  € 0,00
 59. GF Signet druk integraal systeem met 9900 zender

  GF Signet druk integraal systeem met 9900 zender

  Normen:

  • CE
  • RoHS conform
  • alleen beschikbaar in Europa
  € 0,00
 60. Diaphragm pressure gauge, model 422.12

  Diaphragm pressure gauge, model 422.12

  Applications

  • For measuring points with increased overpressure
  • With liquid-filled case for applications with high dynamic pressure pulsations or vibrations (Model 423.12)
  • For gaseous and liquid media, with the open connecting flange option also for particulates-containing and viscous media
  • For mining, environmental technology, machine building and plant construction

  Special Features

  • Compatible with switch contacts
  • Process connection thread or open flange
  • Scale ranges from 0 … 16 mbar
  € 0,00
 61. Bourdon tube pressure gauge, stainless steel, Model PG23HP-S

  Bourdon tube pressure gauge, stainless steel, Model PG23HP-S

  Applications

  • For liquid media in high-pressure applications (e.g. water, hydraulic oil)
  • Test benches (e.g. for hydraulic components)
  • Water jet cutting
  • High-pressure cleaning
  • High-pressure generation

  Special features

  • Safety pressure gauge with solid baffle wall designed in compliance with the requirements and test conditions of the DIN 16001 high-pressure standard
  • Wetted parts from stainless steel 316L
  • Long service life with static pressure profiles
  • Scale ranges from 0 ... 2,000 bar to 0 … 3,000 bar
  € 0,00
 62. Bourdon buismanometer, roestvrij staal, model PG23HP-P

  Bourdon buismanometer, roestvrij staal, model PG23HP-P

   

          Toepassingen

  • Voor vloeibare media in hogedruktoepassingen (bijvoorbeeld water, hydraulische olie)
  • Testbanken (bijvoorbeeld voor autofrettage, burstdruk)
  • Waterstraalsnijden
  • Hogedrukreiniging
  • Hoge druk genereren

   Speciale functies

  • Veiligheidsdrukmeter met massieve keerschotwand, ontworpen in overeenstemming met de eisen en testomstandigheden van de DIN 16001-hogedrukstandaard
  • Hoge belastingscyclusstabiliteit, ook bij dynamische drukprofielen
  • Hoge indicatie nauwkeurigheid van 1%, optioneel 0,6%
  • Schaal varieert van 0 ... 2000 bar tot 0 ... 6000 bar
  € 0,00
 63. Testmaten, model 342.11

  Testmaten, model 342.11

   

  Ontwerp
  volgens EN 837-1, inclusief transportkoffer en acceptatietestcertificaat (individuele vermelding van de kalibratiepunten)

  Nominale maat in mm
  250

  Nauwkeurigheidsklasse
  0.1

  Schaalbereiken
  0 ... 1.0 tot 0 ... 1.600 bar
  of alle andere gelijkwaardige vacuüm- of gecombineerde druk- en vacuümbereiken

  Aanpassingsmedium
  ≤ 25 bar: gas
  > 25 bar: water

  Drukbeperking
  Steady: volledige schaalwaarde
  Fluctuerend: 0,9 x volledige schaalwaarde

  Toegestane temperatuur
  Omgeving: -20 ... +60 ° C
  Gemiddeld: +100 ° C maximaal

  Temperatuur effect
  Wanneer de temperatuur van het meetsysteem afwijkt van de referentietemperatuur (+20 ° C):
  Max. ± 0,1% / 10 K van de volledige schaalwaarde

  Beschermingsgraad
  IP54 volgens IEC / EN 60529

   

  € 0,00
 64. Bourdon tube pressure gauge, stainless steel , Model PG23LT

  Bourdon tube pressure gauge, stainless steel , Model PG23LT

          Toepassingen

  • Voor gebruik buitenshuis bij omgevingstemperaturen tot -70 ° C (-94 ° F)
  • Voor gasvormige en vloeibare agressieve media die niet erg viskeus of kristalliserend zijn, ook in agressieve omgevingen
  • Olie- en gasindustrie, chemische en petrochemische industrie

   Speciale functies

  • Speciaal instrumentontwerp voor extreem lage omgevingstemperaturen tot -70 ° C (-94 ° F)
  • Ingressbescherming IP66 en IP67
  • Volledig roestvrij stalen constructie
  • Meetbereiken van 0 ... 0.6 tot 0 ... 1.000 bar
  • Optioneel als veiligheidsversie "S3" volgens EN 837-1
  € 0,00
 65. Bourdon buismanometer, koperlegering of roestvrij staal, model 112.28

  Bourdon buismanometer, koperlegering of roestvrij staal, model 112.28

   

         Toepassingen

  • Voor gasvormige en vloeibare media die niet hoogviskeus of kristalliserend zijn
  • Model 112.28: Meetsysteem Cu-legering
  • Model 132.28: Meetsysteem roestvrij staal, ook voor agressieve media
  • Hydraulica
  • compressoren
  • Koeltechniek

   Speciale functies

  • Trillings- en schokbestendig
  • Bijzonder stevig ontwerp
  • Roestvrijstalen kast
  • Schaalbereiken tot 0 ... 40 bar
  € 0,00
 66. Bourdon buismanometer, roestvrij staal, model PG23CP

  Bourdon buismanometer, roestvrij staal, model PG23CP

         Toepassingen

  • Voor gasvormige en vloeibare agressieve media die niet erg viskeus of kristalliserend zijn, ook in agressieve omgevingen
  • Specifiek voor de vereisten binnen de procesindustrie, voornamelijk in de chemische en petrochemische industrie, de olie- en gasindustrie, energietechniek en ook in water / afvalwatertechnologie
  • Bijzonder geschikt voor gebruik in wellhead-bedieningspanelen (WHCP's) en hydraulische aggregaten (HPU's)

   Speciale functies

  • Volledig gelaste montagering om te voorkomen dat water het bedieningspaneel binnenkomt (beschermingsgraad IP 66)
  • Volledig roestvrij stalen constructie
  • Optioneel als veiligheidsversie "S3" volgens EN 837-1
  € 0,00
 67. Thermomanometer, Model MFT

  Thermomanometer, Model MFT

   

         Toepassingen van de thermomanometer

  • Verwarmingsfaciliteiten
  • Combiketel met warm water en verwarming

   Speciale functies van de thermomanometer

  • Gecombineerde indicatie voor druk en temperatuur
  • Met haarvaten
  • Schaalbereik 0 ... 4 bar, 0 ... 120 ° C
  • Betrouwbaar en kostenbesparend
  € 0,00
 68. Testmanometer, roestvast staal, model 332.30

  Testmanometer, roestvast staal, model 332.30

   

         Toepassingen

  • Voor gasvormige en vloeibare agressieve media die niet erg viskeus of kristalliserend zijn, ook in agressieve omgevingen
  • Precisiemeting in laboratoria
  • Hoognauwkeurige drukmeting, testen van industriële manometers
  • Verhoogde veiligheidseisen voor persoonlijke bescherming
  • Met vloeistofgevulde koffer voor toepassingen met hoge dynamische drukbelastingen of trillingen

   Speciale functies

  • Veiligheidsdrukmeter met massieve schotwand ontworpen in overeenstemming met de operationele veiligheidseisen van EN 837-1
  • Volledig roestvrij stalen constructie
  • Mesrandaanwijzer voor optimale leesnauwkeurigheid
  • Slijtvaste precisiebeweging van roestvrij staal
  • Schaalbereiken tot 0 ... 1.600 bar
  € 0,00
 69. Testmanometer, roestvast staal

  Testmanometer, roestvast staal

    Toepassingen

  • Met vloeistofgevulde koffer voor toepassingen met hoge dynamische drukbelastingen of trillingen (Model 333.50)
  • Voor gasvormige en vloeibare agressieve media die niet erg viskeus of kristalliserend zijn, ook in agressieve omgevingen
  • Precisiemeting in laboratoria
  • Hoognauwkeurige drukmeting
  • Testen van manometers van het industriële type

   Speciale functies

  • Volledig roestvast stalen constructie
  • Mesrandaanwijzer voor optimale leesnauwkeurigheid
  • Slijtvaste precisiebeweging van roestvrij staal
  • Schaalbereiken tot 0 ... 1.600 bar
  € 0,00
 70. Testmanometer, model 312.20

  Testmanometer, model 312.20

  Ontwerp
  EN 837-1


  Nominale maat in mm
  160
  Nauwkeurigheidsklasse
  0.6

  Schaalbereiken
  0 ... 0,6 tot 0 ... 600 bar
  of alle andere gelijkwaardige vacuüm- of gecombineerde druk- en vacuümbereiken

  Aanpassingsmedium
  ≤ 25 bar: gas
  > 25 bar: vloeistof

  Drukbeperking
  Steady: volledige schaalwaarde
  Fluctuerend: 0,9 x volledige schaalwaarde
  Korte tijd: 1,3 x volledige schaalwaarde

  Toegestane temperatuur
  Omgeving: -40 ... +60 ° C
  Medium: +80 ° C maximaal

  Temperatuur effect
  Wanneer de temperatuur van het meetsysteem afwijkt van de referentietemperatuur (+20 ° C):
  max. ± 0,4% / 10 K van de volledige schaalwaarde

  Beschermingsgraad
  IP54 volgens IEC / EN 60529

  € 0,00
 71. Bourdon buismanometer, koperlegering, kunststof capillair

  Bourdon buismanometer, koperlegering, kunststof capillair

  • toepassingen
  • Voor verwarmingsapparatuur en -installaties

  • Speciale functies

  • Procesverbinding: G ¼ B- of stekkerverbinding
  • Schaalbereik: 0 ... 4 bar of 0 ... 6 bar
  • Model 101.00: Zeer eenvoudig te installeren (inklikbevestiging)
  • Geen buiging of opwikkelen van capillair nodig
  • Geschiktheid bevestigd in langetermijntests onder kenmerkende toepassingsomstandigheden
  € 0,00
 72. Bourdon buismanometer, roestvast staal, modellen 232.34

  Bourdon buismanometer, roestvast staal, modellen 232.34

   

  • Toepassingen

  • Verhoogde veiligheidseisen
  • Met vloeistofgevulde koffer voor toepassingen met pulsaties of trillingen met hoge dynamische druk
  • Geschikt voor corrosieve omgevingen en gasvormige of vloeibare media die het druksysteem niet zullen belemmeren
  • Procesindustrieën: chemisch / petrochemisch, energiecentrales, mijnbouw, on- en offshore, milieutechnologie, machinebouw en installatietechniek
  • Speciale functies

  • Veiligheidsdrukmeter met massieve vlamboogwand, ontworpen in overeenstemming met operationele veiligheidseisen van ASME B 40.1
  • Uitstekende belastingsstabiliteit en schokbestendigheid
  • Schaalbereiken tot 0 ... 1000 bar
  € 0,00
 73. Thermomanometer, Model THM10

  Thermomanometer, Model THM10

    toepassingen

  • Verwarmingssystemen
  • Combi-boilers met warm water en verwarming

   Speciale functies

  • Gecombineerde indicatie voor druk en temperatuur
  • Schaalbereiken tot 0 ... 10 bar, 0 ... 120 ° C
  • Afsluitklep bij de levering inbegrepen
  € 0,00
 74. Bourdon buismanometer, roestvrij staal, modellen 232.36

  Bourdon buismanometer, roestvrij staal, modellen 232.36

   

         Toepassingen

  • Met name geschikt voor incidentele kortdurende overdrukken tot een schaalbereik van maximaal 4 maal
  • Verhoogde veiligheidseisen
  • Met vloeistofgevulde koffer voor toepassingen met pulsaties of trillingen met hoge dynamische druk (Model 233.36)
  • Voor gasvormige en vloeibare agressieve media die niet erg viskeus of kristalliserend zijn, ook in agressieve omgevingen
  • Procesindustrieën: chemisch / petrochemisch, energiecentrales, mijnbouw, on- en offshore, milieutechnologie, machinebouw en installatietechniek

   Speciale functies

  • Hoge overdrukveiligheid, overdrukbereik is volledig op schaal aangegeven
  • Veiligheidsdrukmeter met massieve schotwand ontworpen in overeenstemming met de operationele veiligheidseisen van EN 837-1
  • Volledig roestvrij stalen constructie

    

    
  € 0,00
 75. Thermomanometer, Model 100.0x

  Thermomanometer, Model 100.0x

   

          Toepassingen

  • Verwarmingssystemen
  • Combi-boilers met warm water en verwarming

   Speciale functies

  • Gecombineerde indicatie voor druk en temperatuur
  • Model 100.01: bij de hoogste druk, bij de bodemtemperatuur, boog de temperatuurschaal naar beneden
  • Model 100.02: bij de hoogste druk, bij de bodemtemperatuur
  • Modellen 100.10 en 100.12: bij de hoogste temperatuur, bij de bodemdruk
  • Schaalbereiken tot 0 ... 16 bar, 0 ... 150 ° C
  € 0,00
 76. Hengesbach PZM VRM 050 bondig modulaire druksensor

  PZM/VRM 050 Druksensor

  Deze sensor heeft een EHEDG goedgekeurde hygienische modulaire adaptersysteem naar de meest gangbare procesaansluitingen als: VARIVENT, Melkkoppeling DIN11851/DIN11864, Tri-clamp, DRD flens lassokken, maar ook naar de merk speciefieke adapters van onze collega's: Endress + Hauser, Klay, Vega etc. Door de uitvoering van het systeem zijn klantspecifieke oplossing ook relatief eenvoudig te maken. Niet programmeerbaar ! optioneel voor hoge temperaturen tot 200 ° C
  € 0,00
 77. KERAMESS KERASTAB 100 101 met bondige keramiek programmeerbare drukssensor

  KERAMESS 100/101 Druksensor

  Droge keramische capacitieve sensor, zeer overbelasting vast roestvrij stalen behuizing met glad oppervlak, gemakkelijk te reinigen, hoge beschermingsklasse Alle gebruikte materialen geschikt voor voeding en farmaceutische industrie meetbereiken vanaf 10 mbar met temperatuur display Programmeerbaar !
  € 0,00
 78. PZM VRM 100 101 bondige modulaire programmeerbare druksensor

  PZM/VRM 100/101 Druksensor

  Deze sensor heeft een EHEDG goedgekeurde hygienische modulaire adaptersysteem naar de meest gangbare procesaansluitingen als: VARIVENT, Melkkoppeling DIN11851/DIN11864, Tri-clamp, DRD flens lassokken, maar ook naar de merk speciefieke adapters van onze collega's: Endress + Hauser, Klay, Vega etc. Door de uitvoering van het systeem zijn klantspecifieke oplossing ook relatief eenvoudig te maken. Programmeerbaar !
  € 0,00
 79. KERAMESS_KERASTAB 050 met bondige keramiek druksensor met melkkoppeling

  KERAMESS 050 Druksensor

  Bondige keramische druksensor of niveausensor voor hygienische toepassing Robuust en compact voor proces-druk en niveau metingen, in een RVS behuizing met beschermingsklasse IP67. robuuste, olie-vrije keramische meetcel, bestand tegen over- en wisselende belasting. optioneel met display Niet programmeerbaar !
  € 0,00
 80. Verschildruk sensor KERADIFF

  Verschildruk sensor KERADIFF

  Voor het meten van drukverschil, niveau en flow Comfortabele en eenvoudige bediening 4 ... 20 mA, Profibus of Hart ® Meetbereik: 1 mbar tot 40 bar Hoge meetnauwkeurigheid <0,1% Turndown 100: 1 Verschillende procesaansluitingen
  € 0,00

Foto-tabel  Lijst 

Manometers: buisveer manometers, kapselveer manometers, vacuum manometer, drukmeting: drukmeter, druksensoren, drukschakelaars, drukverschilmeter, hygienische druksensoren, hoge druksensoren etc.