Analyse


Foto-tabel  Lijst 


 1. FLS M9.05 Geleidbaarheidsmonitor

  FLS M9.05 Geleidbaarheidsmonitor

  De nieuwe FLS M9.05 is een krachtige geleidbaarheidsmonitor die ontwikkeld is om aan een breed toepassingsbereik te voldoen inclusief ultrazuivere waterverwerking. Een groot 4" volledig grafisch display geeft de gemeten waarden duidelijk weer en toont ook veel andere nuttige informatie. Bovendien kan de meettoestand dankzij de heldere meerkleurige achtergrondverlichting ook op een erg grote afstand gemakkelijk vastgesteld worden. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle parameters. De gemeten waarden kunnen getoond worden als resistiviteit of TDS al naargelang de eisen van de klant. Een vrij instelbare celconstante maakt het mogelijk om alle soorten geleidbaarheidssondes met 2 cellen te gebruiken. Twee 4-20 mA uitgangen maken het mogelijk om de geleidbaarheids- en temperatuurwaarden naar externe apparaten op afstand te sturen. Een geschikte combinatie van digitale uitgangen maakt klantspecifieke instellingen mogelijk voor elk willekeurig proces dat geregeld moet worden.
  € 0,00
 2. ABB Enkele ronde cirkelrecorder C1901

  ABB Enkele ronde cirkelrecorder C1901

  Een robuuste, volledig programmeerbare ronde cirkelrecorder voor alle toepassingen voor opname van één kanaal De C1901 cirkelgrafiekrecorder is een volledig programmeerbare cirkelgrafiekrecorder met één pen. De eenvoudige bedieningselementen en robuuste constructie van het instrument maken het geschikt voor een verscheidenheid aan industriële omgevingen. NEMA 4X-bescherming zorgt ervoor dat de C1901 kan overleven in de zwaarste omgevingen en maakt de recorder ideaal voor gebruik in panelen die regelmatig worden afgespoten. De stevige, zuurbestendige behuizing en de beveiligde kabelinvoerklemmen behouden de NEMA 4X-classificatie voor instrumenten op de muur of op een buis.

  € 0,00
 3. ABB Advanced circulaire grafiekrecorder C1300

  ABB Advanced circulaire grafiekrecorder C1300

  Een krachtige en flexibele datarecorder voor vele industriële toepassingen, met name water- en afvalwaterzuivering De C1300 is een geavanceerde, programmeerbare cirkelgrafiekrecorder voor maximaal 4 processignalen. Voortbouwend op ABB's succesvolle Commander recorder-assortiment, en gebaseerd op feedback van klanten, biedt de C1300 een groot aantal nieuwe ontwikkelingen om een ​​krachtige en flexibele datarecorder te bieden voor vele industriële toepassingen, maar met name water- en afvalwaterzuivering.

  € 0,00
 4. ABB DataManager Pro data-analyse software RDM500

  ABB DataManager Pro data-analyse software RDM500

  Een geavanceerd softwarepakket voor beheer, analyse en opslag van gegevens die zijn gearchiveerd door papierloze recorders van ScreenMaster DataManager Pro is een applicatie die een database met geregistreerde gegevens aanmaakt die veilige langetermijnopslag biedt en onmiddellijke toegang tot gegevens mogelijk maakt, ongeacht wanneer of op welke ScreenMaster het is opgenomen. De gearchiveerde gegevens kunnen handmatig naar DataManager Pro worden overgebracht, via de geheugenkaart van de ScreenMaster of automatisch via Ethernet-communicatie. De opgeslagen gegevens kunnen in zowel tabel- als grafisch formaat worden weergegeven en geanalyseerd met behulp van de uitgebreide reeks beschikbare hulpmiddelen.

  € 0,00
 5. ABB Multipoint papierloze recorder SM3000

  ABB Multipoint papierloze recorder SM3000

  Een bekroonde 36-kanaals papierloze recorder met 12,1-inch display De SM3000 heeft nu de klassieke status ingevoerd. Neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger voor informatie over de beschikbaarheid. Met maximaal 36 opnamekanalen, een intuïtieve interface in Windows-stijl en ongeëvenaarde bescherming van het milieu, is de SM3000 een ideale vervanging voor papierrecorders en een uitstekende oplossing voor een breed scala aan toepassingen, waaronder waterzuiveringsinstallaties, koude opslag, monitoring van stapelgas, milieu monitoring, voedselverwerking en meer. Toepassingsgebieden waar de SM3000-recorder wordt gebruikt, zijn onder andere:
   
  Milieu Controle
  Waterzuiveringsinstallaties
  Hittebehandeling
  autoclaven
  Verwerking van voedingsmiddelen,
  zuivel en dranken
  Elektriciteitscentrale
  Koude opslag
  Emissie monitoring
  Levenswetenschappen
  € 0,00
 6. ABB Field-mount papierloze recorder SM500F

  ABB Field-mount papierloze recorder SM500F


  'S Werelds eerste op het veld te monteren papierloze recorder met een uniek behuizingontwerp dat wand- of paneelmontage mogelijk maakt Een volledig afgedichte IP66- en NEMA 4X-behuizing garandeert volledige bescherming tegen het binnendringen van water en stof, waardoor de SM500F ideaal is voor gebruik met een slang en vuile applicaties, zelfs in de meest vijandige omgevingen. Dankzij een keuze aan montagemogelijkheden en een ultradun ontwerp, kan de recorder op vrijwel elke locatie, van paneel en wand tot buis worden geïnstalleerd. Aan de voorzijde gemonteerde drukknoppen maken een eenvoudige selectie van gegevens in een gebruikersvriendelijke Windows ™ -omgeving mogelijk. Inbedrijfstelling, instelling en fijnafstemming kunnen eenvoudig worden uitgevoerd met behulp van de eenvoudige en beknopte menu's. Toegevoegde ondersteuning wordt geboden door een uitgebreide, contextafhankelijke, ingebouwde helpfunctie.
   
  De SM500F voldoet volledig aan de voorschriften van de FDA (Food and Drug Administration) 21 CFR Part 11 met betrekking tot het verzamelen van elektronische procesgegevens en is ideaal voor elke installatie waar lokale indicatie en registratie van procescondities vereist is. Typische toepassingen omvatten het bewaken van temperatuur, vochtigheid, koude opslag, magazijnen, effluent en boorgaten.
  € 0,00
 7. ABB Papiervrij-recorder met touchscreen zonder opdruk RVG200

  ABB Papiervrij-recorder met touchscreen zonder opdruk RVG200

  Een veilige, eenvoudig te gebruiken, papierloze recorder zonder touchscreen met swipe gesture control. De RVG200-recorder neemt de gevestigde operationele en beveiligingsvoordelen van de ScreenMaster-reeks nog een stap verder. Kenmerken omvatten een 'swipe'-bediening via het touchscreen, USB-poorten aan de voor- en achterkant voor het aansluiten van randapparatuur (inclusief een barcodescanner en toetsenbord) en Ethernet- en RS485-communicatie. Maximaal 24 processignalen kunnen worden aangesloten op de analoge ingangen van de RVG200 of via digitale communicatie worden overgedragen.

  Zoals met alle apparaten in het papierloos recorderbereik van de ScreenMaster, beschikt de RVG200 over uitgebreide beveiligingsmaatregelen om te beschermen tegen ongeautoriseerd knoeien met procesgegevens, in overeenstemming met FDA 21 CFR Deel 11-vereisten. Standaard beveiligingsfuncties omvatten de mogelijkheid om meerdere gebruikers met individueel wachtwoord en toegangsrechten te configureren en toe te wijzen. Alle opgenomen gegevens worden ook veilig opgeslagen door het interne geheugen van 256 MB van de RVG200, dat indien nodig kan worden uitgebreid tot 2 GB.

  € 0,00
 8. ABB ControlMaster 1/8 DIN universele procesindicator CM15

  ABB ControlMaster 1/8 DIN universele procesindicator CM15

  Een universele procesindicator met 1/8 DIN-functies en een kristalhelder TFT-kleurendisplay in kleur De CM15 is een universele procesindicator met 1/8 DIN-functies. Een kristalhelder TFT-kleurendisplay geeft operators precies de informatie die ze moeten kennen en biedt bedieningsmenu's in volledige tekst, waardoor de CM15 eenvoudig en intuïtief te gebruiken is. Volledig configureerbaar via de menu's op het voorpaneel of ConfigPilot-configuratiesoftware. De CM15 is eenvoudig te installeren en in gebruik te nemen. De CM15 is beschikbaar als een model met alleen basisindicatie of is verbeterd via plug-and-play-functietoetsen en I / O-modules en biedt functies voor totalisatie, niveau, wiskunde, logica, teller en alarm, waardoor deze extreem flexibel is en vele lastige applicatie-eisen. MODBUS®- en Ethernet-communicatieopties zorgen voor eenvoudige integratie en connectiviteit met toezicht- of besturingssystemen.

  € 0,00
 9. ABB ControlMaster veldmonteerbare universele procesindicator CMF160

  ABB ControlMaster veldmonteerbare universele procesindicator CMF160

  Een procesindicator met uitgebreide functies, waaronder een kristalheldere weergave, probleemoplossend vermogen en flexibele connectiviteit De ControlMaster CMF160 is een universele procesindicator boordevol functies met een uniek, in het veld monteerbaar ontwerp dat wand- of buismontage mogelijk maakt zonder dat er een extra behuizing nodig is. IP66-, NEMA 4X- en UL Class 1-, Div2-goedkeuringen maken de CMF160 geschikt voor bijna alle omgevingen. Een kristalhelder TFT-kleurendisplay met kleurenscherm toont operators exact de informatie die ze moeten kennen en biedt bediening- en configuratiemenu's in volledige tekst, waardoor de CMF160 intuïtief en gebruiksvriendelijk is.

  Volledig configureerbaar via de menu's op het voorpaneel of ConfigPilot-configuratiesoftware. De CMF160 is eenvoudig te installeren en in gebruik te nemen. De CMF160 is beschikbaar als een model met alleen basisindicatie of is verbeterd via plug-and-play-functietoetsen en I / O-modules en biedt functies voor totalisatie, niveau, wiskunde, logica, teller en alarm, waardoor deze extreem flexibel is en veel veeleisende problemen kan oplossen applicatie-eisen. MODBUS®- en Ethernet-communicatieopties zorgen voor eenvoudige integratie en connectiviteit met toezicht- of besturingssystemen.

  € 0,00
 10. ABB ControlMaster veld monteerbare universele procescontroller CMF310

  ABB ControlMaster veld monteerbare universele procescontroller CMF310

  Een uiterst veelzijdige, in het veld te monteren, universele PID-procesbesturing met een TFT-kleurendisplay in kleur en een intuïtieve operatorinterface voor eenvoudige configuratie en bediening. De CMF310 is de nieuwste toevoeging aan de ABB-familie van universele procescontrollers. Het is een unieke, in het veld monteerbare controller die wand- of buismontage mogelijk maakt zonder dat er een extra behuizing nodig is. IP66-, NEMA 4X- en UL Class 1-, Div2-goedkeuringen maken de CMF310 geschikt voor bijna alle omgevingen. Het krachtige bedieningsdisplay beschikt over een kleurend tekstscherm van 9 cm (3,5 inch) dat eenvoudig te navigeren en gebruiksvriendelijk is. Zeer schaalbaar in zowel hardware- als softwarefunctionaliteit, een CMF310 kan eenvoudig worden gespecificeerd om te voldoen aan de behoeften van vrijwel elke procesbesturingstoepassing - eenvoudig of geavanceerd. Krachtige besturingsfuncties zoals adaptieve besturing, wiskunde, logica en totalisatie bieden probleemoplossende flexibiliteit en maken de CMF310 geschikt voor een breed scala aan procestoepassingen. Volledig configureerbaar via de gemakkelijk te navigeren menu's op het frontpaneel of ConfigPilot configuratiesoftware, kan de CMF310 snel in gebruik worden genomen en vervolgens worden afgestemd via de geavanceerde autotune-mogelijkheid. MODBUS- en Ethernet-communicatieopties zorgen voor eenvoudige integratie in een besturingssysteem.

   

  € 0,00
 11. GF 2610 optische zuurstofsensor

  GF 2610 optische zuurstofsensor

  Opgeloste zuurstof:
  Geen membranen of vuloplossingen
  Optische DO-meting geen stroomvereisten
  Robuuste constructie
  Kalibratie ingebouwd in de meetkap 2% van bereik 0 tot 20 mg / l
  Een jaar levensduur van de levensduur van de dop
  Flexibele communicatie, 4 tot 20 mA of Modbus (RS485)
  Meetbereik: 0 tot 20 mg / L
  Flexibele communicatie, 4 tot 20 mA of Modbus (RS485)
  Meetbereik: 0 tot 20 mg / L
  Robuuste constructie
  Kalibratie ingebouwd in de meetkap 2% van bereik 0 tot 20 mg / l
  Optische DO-meting geen stroomvereisten
  Een jaar levensduur van de levensduur van de dop
  Geen membranen of vuloplossingen
  € 0,00
 12. GF Signet 0486 Profibus Concentrator

  GF Signet 0486 Profibus Concentrator

   

  • interface zes Signet sensoren of relais modules en een proportionele afsluiter aan een PROFIBUS-netwerk met een enkele service
  • 4-kanaals ondersteuning (S3L) of flow frequentie-apparaten
  • 2-kanaals ondersteuning (S3L) of 4 tot 20 mA stroomlussen
  • 1 kanaal speciaal voor 4 tot 20 mA stroomlus input en output ideaal voor proportionele afsluiterregeling of ander stroomlusgebruik
  • vereenvoudigt het programmeren van sensoren, bespaart programmeertijd en vermindert fouten
  € 0,00
 13. GF 9900 SmartPro transmitter

  GF 9900 SmartPro transmitter

  • grote display met de gegevens in één oogopslag
  • "Dial-type" digitaal schema
  • optioneel upgradable veldrelais
  • 13-karakter labelmogelijkheden voor kanaaltype
  • intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface conform Signet ProPoint® en ProcessPro®-apparaten
  • instelbare foutmodus voor stroomuitgangen, 3,6 mA of 22 mA
  • relais te upgraden
  • fabrieksinstellingen reset mogelijkheden
  • waarschuwing LED-indicatie
  • PC COMM configuratietool optioneel
  • HCOMM configuratietool optioneel
  • “Dial-type” digitale grafiek
  • intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface conform Signet ProPoint® en ProcessPro®-apparaten
  • 4 to 20 mA input (met 8058 signaalconverter optioneel)
  • 13-karakter labelmogelijkheden voor kanaaltype
  • batchmodule en batchcontrole optioneel
  • grote display met de gegevens in één oogopslag
  € 0,00
 14. GF 9950 tweekanaalszender

  GF 9950 tweekanaalszender

  • één instrument voor verschillende sensortypes
  • twee verschillende sensortypes kunnen worden gecombineerd in één instrument
  • configureerbare display
  • afgeleide metingen
  • optionele modules kunnen worden toegevoegd voor extra mogelijkheden
  • USB poort voor veldupgrades; maakt gebruik van standaard USB stick
  • USB poort voor veldupgrades; maakt gebruik van standaard USB stick
  • optionele modules kunnen worden toegevoegd voor extra mogelijkheden
  • afgeleide metingen
  • configureerbare display
  • twee verschillende sensortypes kunnen worden gecombineerd in één instrument
  • één instrument voor verschillende sensortypes
  € 0,00
 15. FLS pH 800 vlakke electroden met Ryton huis

  FLS pH 800 vlakke electroden met Ryton huis

  Dit is de robuuste versie van de traditionele platte elektroden met een verbeterd zelfreinigend effect. Installatie en onderhoud zijn eenvoudig door de Quick Disconnect BNC aansluitingen. In de elektrode zit een gesloten, met gel gevulde double junction referentie. Dit ontwerp zorgt voor een extra barrière tegen vervuiling en stelt de elektrode in staat te meten in zwaardere toepassingen met een verlengde levensduur. Het platte pH glazen oppervlak is in het midden van het meetvlak geplaatst en is omringd door een platte poreuze kunststofverbinding waardoor een perfect contact tussen de referentie en het medium ontstaat. Een breed scala aan accessoires maakt in-line, dompelbare of hot-tap installatie mogelijk.
  € 0,00
 16. FLS M9.08 Dubbele parameter pH/ORP en flow monitor

  FLS M9.08 Dubbele parameter pH/ORP en flow monitor

  De nieuwe FLS M9.08 is een dubbele monitor die pH/ORP en flowmetingen combineert. Een groot 4" volledig grafisch display geeft de gemeten waarden duidelijk weer en toont ook veel andere nuttige informatie. Bovendien kan de meettoestand dankzij een meerkleurig display met een krachtige achtergrondverlichting ook gemakkelijk van veraf vastgesteld worden. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instellling van alle parameters. Er kunnen verschillende soorten kalibraties uitgevoerd worden om voor beide metingen aan de eisen van de gebruiker te voldoen. Een 4-20mA uitgang voor elke meting maakt het mogelijk om de waarden naar een extern apparaat op afstand te sturen. Een geschikte combinatie van digitale uitgangen maakt klantspecifieke instellingen mogelijk voor elk willekeurig proces dat geregeld moet worden.
  € 0,00
 17. FLS M9.06 pH / Orp monitor en transmitter

  FLS M9.06 pH / Orp monitor en transmitter

  De FLS M9.06 is een krachtige pH/ORP monitor die ontwikkeld is om aan een breed toepassingsbereik te voldoen. Een groot 4" volledig grafisch display geeft de gemeten waarden duidelijk weer en toont ook veel andere nuttige informatie. Bovendien kan de meettoestand dankzij de heldere meerkleurige achtergrondverlichting ook op een erg lange afstand gemakkelijk vastgesteld worden. Een tutorial software garandeert een feilloze en snelle instelling van alle parameters. Kalibratie gebaseerd op automatische bufferherkenning plus inline afregeling maakt een nauwkeurige en betrouwbare meting in alle omstandigheden mogelijk.
  € 0,00
 18. FLS pH/ORP 200 Bolvormige elektroden met epoxy huis

  FLS pH/ORP 200 Bolvormige elektroden met epoxy huis

  Deze lijn van de elektroden is ontworpen om een kosteneffectieve multi-purpose oplossing voor inlijn of dompelbare meting van de pH of Redox in een breed scala van toepassingen. Enkele en dubbel junction versies zijn beschikbaar, evenals modellen met of zonder Quick Disconnect aansluitingen. De elektroden kunnen ook worden voorzien van epoxy of glazen body. Een eenvoudige wartel kan worden gebruikt voor de economische in-line montage van de electrode. Een dompelbare versie is te bouwen met het extensie moduul.
  € 0,00
 19. CHEMX3 Platte, zelfreinigende pH en Redox (ORP) sensoren

  FLS pH/ORP 600 Vlakke elektroden met PVCC huis

  Dit is de robuuste versie van de traditionele platte elektroden met een verbeterd zelfreinigend effect. Installatie en onderhoud zijn eenvoudig door de Quick Disconnect BNC aansluitingen. In de elektrode zit een gesloten, met gel gevulde double junction referentie. Dit ontwerp zorgt voor een extra barrière tegen vervuiling en stelt de elektrode in staat te meten in zwaardere toepassingen met een verlengde levensduur. Het platte pH glazen oppervlak is in het midden van het meetvlak geplaatst en is omringd door een platte poreuze kunststofverbinding waardoor een perfect contact tussen de referentie en het medium ontstaat. Een breed scala aan accessoires maakt in-line, dompelbare of hot-tap installatie mogelijk.
  € 0,00
 20. FIP ChemX3 epoxy geleidbaarheid (EC) sensor

  FLS C150-200 Grafiet of platina geleidbaarheidssensoren

  De FLS geleidbaarheidssensoren C150-200 zijn voorzien van grafiet of platina meetringtechnologie met hoge resolutie. Een duurzame constructie met een epoxy huis zorgt voor stevige en betrouwbare sensoren. Door platina elektroden en ATCelementen zorgen deze sensoren voor accurate en hoge resolutie metingen. Zij kunnen zowel voor laboratorium- als industriële toepassingen worden gebruikt. De elektroden van de sensoren zijn goed beschermd zodat de celconstante niet makkelijk beschadigd kan worden door de aanwezigheid van vaste deeltjes. Er zijn drie celconstanten beschikbaar afhankelijk van het gewenste meetbereik. Een eenvoudige en herbruikbare wartel kan worden gebruikt voor de goedkope in-lijn montage van de elektrode terwijl voor dompelbare montage met een koppeling van ½” of ¾” met buisverlenging kan worden volstaan. Een speciale set maakt het mogelijk om deze sondes op de T-fittingen van FLS en ook op de klemzadels van FLS te monteren.
  € 0,00
 21. FIP ChemX3 RVS geleidbaarheid (EC) sensor

  FLS C100-300 RVS geleidbaarheidssensoren

  De geleidbaarheidssensoren van FLS met roestvaststalen elektroden (serie C100) zijn ontwikkeld voor toepassing in de landbouw en lichte industriële toepassingen, uiteraard waar de meetomstandigheden het gebruik van staal toestaan (waterbehandeling, levensmiddelenindustrie e.d.). Dit soort sensoren wordt gekenmerkt door een opmerkelijke prijs/ kwaliteitverhouding. Zij kunnen ook uitgerust worden met ATC om de meetnauwkeurigheid te verbeteren. Bovendien is het op basis van een groot aantal celconstanten mogelijk om de beste keuze voor de specifieke toepassing te maken. De serie C300 is ontwikkeld voor het monitoren van ultrazuiver water (celconstante 0,01) en voor afvalwatertoepassingen (celconstante 10). De sensoren C300 zijn volledig gemaakt van RVS en verzekeren van een breed toepassingsbereik.
  € 0,00
 22. Installatie fittingen pH, ORP en EC

  Installatie fittingen ChemX3

  Fittingen voor pH / ORP elektroden en de geleidbaarheid sensoren. Een volledig programma van accessoires en toebehoren voor alle elektroden en type installatie.
  € 0,00
 23. FLS C6.30 Inductieve geleidbaarheidstransmitter

  FLS C6.30 (C3.30) Inductieve geleidbaarheidstransmitter

  De FLS C6.30 (vroeger de serie C3.30) is een familie geleidbaarheidstransmitters die gemaakt zijn door een 4-20 mA uitgang (tweedraads) te integreren in een inductieve geleidbaarheidssensor. Dit soort meettechnologie biedt een breed toepassingsbereik met name om hoge geleidbaarheidswaarden te meten (tot 1000 millisiemens) in agressieve vloeistoffen (PVCC is het enige materiaal dat met het medium in aanraking komt). Aangezien er geen elektroden direct met het medium in aanraking komen wordt een betrouwbare en stabiele meting gegarandeerd gedurende een lange tijd. Een goede automatische temperatuurcompensatie wordt gegarandeerd door een Pt100 die in het huis van het instrument is geïntegreerd. De geïsoleerde 4-20 mA uitgang is uitermate geschikt voor directe aansluiting op PLC's of data loggers zonder dat er extra interfaces nodig zijn. Zowel de transmitter als de temperatuursensor wordt reeds gekalibreerd geleverd.
  € 0,00
 24. Hygienische geleidbaarheidsensor CONDUTEC

  EC sensor Condutec

  Metingen / controle van de geleidbaarheid of concentratie in vloeistoffen Verkrijgbaar als compacte eenheid of split-versie Uitgang voor geleidbaarheid en temperatuur 2 x 4 - 20 mA Meetbereik instelbaar van 0 ... 500 ms / cm Sensor kan worden gesteriliseerd tot 140 °, 1 H verschillende procesaansluitingen zijn beschikbaar, waaronder PZM/VRM
  € 0,00
 25. Hygienische troebelheidsmeting TURBIMESS

  TURBIMESS Troebelheidsensor

  Uitgangssignaal 4 ... 20 mA, 3-draads Robuuste en compacte RVS behuizing IP 67 Procesaansluiting: VARIVENT of Melkkoppeling Typische toepassingsgebieden: zuivel, ijs, vloeibare levensmiddelen, farmaceutische vloeistoffen
  € 0,00

Foto-tabel  Lijst 

Onder Analyse is bij ons het volgende te vinden:

 • pH electrode (Ook wel pH sonde of pH sensor genaamd)
 • pH meter of pH regelaar
 • ORP electrode (Ook wel ORP sonde of ORP sensor genaamd)
 • ORP meter of ORP regelaar
 • EC electrode (Ook wel EC sonde of geleidbaarheid sensor genaamd)
 • EC meter of EC regelaar

De pH electrode (van bijna alle merken) kan op de pH meter M9.06 worden aangesloten om de pH waarde weer te geven op het display. Tevens kan er een temperatuursensor op de pH meter worden aangesloten en worden uitgelezen. De pH meter heeft voor zowel pH als voor de temperatuur een 4..20 mA uitgangssignaal en enkele digitale uitgangen waarmee bijvoorbeeld een doseerpomp direct kan worden geregeld.Kalibratie gebaseerd op automatische bufferherkenning plus inline afregeling maakt een nauwkeurige en betrouwbare meting in alle omstandigheden mogelijk. 

De ORP electrode kan op de ORP meter (zelfde als de pH meter) M9.06 worden aangesloten om de Redox waarde weer te geven op het display. Tevens kan er een temperatuursensor op de ORP meter worden aangesloten en worden uitgelezen. De ORP meter heeft voor zowel Redox als voor de temperatuur een 4..20 mA uitgangssignaal en enkele digitale uitgangen waarmee bijvoorbeeld een doseerpomp direct kan worden geregeld.Kalibratie gebaseerd op automatische bufferherkenning plus inline afregeling maakt een nauwkeurige en betrouwbare meting in alle omstandigheden mogelijk. 

De EC electrode (van bijna alle merken) kan op de EC meter M9.05 worden aangesloten om de EC waarde weer te geven op het display. Tevens kan er een temperatuursensor op de Redox meter worden aangesloten en worden uitgelezen. De gemeten waarden kunnen getoond worden als resistiviteit of TDS al naargelang de eisen van de klant. Een vrij instelbare celconstante maakt het mogelijk om alle soorten geleidbaarheidssondes met 2 cellen te gebruiken. De EC meter heeft voor zowel Redox als voor de temperatuur een 4..20 mA uitgangssignaal en enkele digitale uitgangen waarmee bijvoorbeeld een doseerpomp direct kan worden geregeld.

Voor processen waar zowel flow als een van de analitische signalen pH, Redox of EC gewenst zijn hebben we gecombineerde monitoren M9.07 en M9.08. Deze kunnen beide waarden weergeven en regelen en kan daarmee ruimte en kosten besparen.

Naast deze typische analitische meters hebben we ook een monitor met 2 keer een 4..20 mA signaal voor bijvoorbeeld de weergave van de waarden van 2 druksensoren of andere sensoren met een 4..20 mA uitgang. Indien gewenst kan 1 van de 4..20 mA signalen ook geconfigureerd worden als pulsingang voor flowmeters en is deze zelfs als batchcontroller toe te passen.

Toepassingen:

 • Waterbehandeling en regeneratie
 • Industrieel afvalwaterbehandeling en opvang
 • Onthardingsprocessen
 • Filtratiesystemen
 • Ontzoutingsprocessen
 • Productie van gedemineraliseerd water
 • Omgekeerde osmose/EDI processen
 • Koelwatercontrole
 • Proces- en productie-industrie
 • Chemische productie