Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Wika

In één oogopslag

Wika is wereldwijd marktleider op het gebied van drukmeting, temperatuurmeting, niveaumeting, kracht en debietmetingen, alsook op het gebied van kalibratie. Wika ontwikkelt ook in samenwerking met haar klanten uitgebreide oplossingen gebaseerd op meettechnologie componenten van hoge kwaliteit, waarbij de oplossing uiteindelijk in hun bedrijfsprocessen worden geintergreerd.

 

Ebora process automation is een officiele partner van Wika en kan u het gehele assortiment Wika producten snel aanbieden en leveren. Via onze website, welke ook als catalogus dient kunt u in onze webshop een groot aantal standaard producten online bestellen.

 

Als wereldwijd opererend familiebedrijf met meer dan 10.000 hooggekwalificeerde medewerkers is WIKA een wereldwijde leider in druk- en temperatuurmetingen. Wika zet ook de standaard in de meting van niveau, kracht, debiet, kalibratietechnologie en SF6-gasoplossingen. 

 

WIKA, opgericht in 1946, is vandaag de dag een sterke en betrouwbare partner voor alle vereisten van de industriële meettechnologie, dankzij een breed portfolio van zeer nauwkeurige instrumenten en uitgebreide diensten.

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen