Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

John Guest

Een firma met wereldwijde connecties!

De John Guest groep is wereldwijd de grootste producent van steekfittingen, ventielen, buis en slang uit kunststof voor verschillende industriële toepassingen.

De John Guest groep is in 1960 opgericht door John Guest MBE MUniv. en velen jaren door hem geleid als als CEO en bestuursvoorzitter. Vandaag de dag wordt de firma bestuurd door de drie zonen van John Guest die gezamelijk bouwen aan de verdere ontwikkeling van de John Guest groep.

De in total 9 hectare grootte productielocaties bevinden zich bij het hoofdkantoor net buiten Londen, in de buurt van Heatrow Airport en Maidenhead, Berkshire evenals het modern centraal magazijn in Middlesex, Hayes. Er zijn grote investeringen gedaan om deze locaties op het meest vooraanstaande technisch en geoutilleerd niveau te brengen.

International De John Guest Groep is met haar vestigingen en dealers wereldwijd actief in meer dan 50 landen! Ebora is een van de geselecteerde dealers in Nederland.

Internationale productie van kwaliteitsproducten Bij John Guest staat de kwaliteit hoog in het vaandel van onze producten. Dit wordt door een optimale kwaliteitsborging in het totale productieproces onderstreept. Er vindt een constante controle plaats, van ontwikkeling van gereedschapen tot en met het eind product. Daarmee is het John Guest gelukt om wereldwijd vele nationalen en internationale keuren en toelatingen teverkrijgen. John Guest heeft sinds 1989 het ISO 9001 certificaat. John Guest is dan ook bij vele internationale bedrijven voorkeursleverancier.

Indien u uw John Guest koppeling niet kunt vinden kunt u ook even kijken op de website van de fabriek: John Guest

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen