Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Pneumapole

Festo VTUG Pneumapole IP66 en IPx9 doorvoerplaat

Ebora Process Automation heeft in samenwerking met Festo een pneumatische pneumapole doorvoerplaat ontwikkeld voor de Festo VTUG ventieleilanden. Deze Pneumapole is ontwikkeld voor toepassing in een hygienische omgeving. Hij is hiermee een waardige opvolger voor de CPV ventieleilanden met pneumapole doorvoerplaten geworden met meer functionaliteit en gemak.

Festo VTUG met Pneumapole:

  • Het grote voordeel ten opzichte van de reeds bestaande Pneumapole is dat het ventieleiland de uitsnede in de kast afdekt. U kunt daardoor dus ook handmatig een gat in de kast voor het ventieleiland maken. (Zelfs al maakt u het gat door middel van een lasersnijder, de uitsparingsrand zal op den duur gaan roesten.)
  • Een tweede voordeel is dat u het ventieleiland van buitenaf de kast inschuift. Hiermee hoeft u dus geen extra ruimte te reserveren voor het monteren van het ventieleiland.
  • Een derde voordeel is dat de paneelbouwer maar heel weinig pneumatisch dient aan te sluiten. Hij hoeft zich dus niet in het pneumatische deel te verdiepen.

Bij dit ventieleiland kan men zeer eenvoudig en snel een ventiel wisselen door middel van twee schroeven in het ventiel.

De Pneumapole doorvoerplaat is gemaakt van roestvaststaal 304 met een ruwheid <0.8um. Heeft een blauwe siliconen afdichting naar de kast om het geheel zo hygiënisch mogelijk te maken.

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen