Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Plaatafsluiters

Plaatafsluiters standaard of speciaal

Plaatafsluiters zijn er in allerlei soorten en maten en worden vaak als special geleverd. Ebora heeft ongetwijfelt een passende oplossing voor u. Staat de juiste Plaatafsluiters er niet tussen, neem dan s.v.p. even contact met ons op.

 

Hand of hevelbediende, elektrisch of pneumatisch bediende plaatafsluiters (ook wel schuifafsluiter , meskantplaatafsluiter of mesafsluiter genoemd) in RVS, Staal, Gietijzer met verschillende materialen voor klepblad en dichtingen.


Wat is een plaatafsluiter?

Een plaatafsluiter is een afsluiter waarbij een plaat met behulp van een spindel in de baan van het stromende medium wordt geschoven om de doorstroming te doseren, regelen of af te sluiten Dit type afsluiter past men doorgaans toe bij grotere leiding diameters en bij moeilijkere media als poeders, slurry en afvalwater. Meskant-plaatafsluiters hebben een korte inbouwlengte en betrekkelijk weinig weerstand, in geopende positie wordt de doorstroming nauwelijks beïnvloed en heeft u een lage drukval. Bij de keuze van de plaatafsluiter is het belangrijk te kijken of er voor enkelzijdig of dubbelzijdige afdichting wordt gekozen.

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen