Festo klepstandstellers CMSX


 

  • Instelmechanisme voor dubbelwerkende kwartslagaandrijvingen voor de aansturing van afsluiters of kogelkranen bij procesautomatisering.

Toon alle productspecificaties

De positioner CMSX wordt gebruikt om de positie van enkel- en dubbelwerkende pneumatische actuators en dubbelwerkende lineaire actuators te regelen in procesautomatiserings systemen. Het is geschikt voor gebruik met actuators die een draaihoek hebben van ong. 90 ° en een mechanische interface in overeenstemming met de VDI / VDE-richtlijn 3845.
De CMSX maakt eenvoudige en efficiënte positieregeling mogelijk op basis van de PID besturingsalgoritme. Posities worden gespecificeerd via een setpointsignaal. De geïntegreerde potentiometer registreert de actuele positie van de kwartslagaandrijving via de schacht en stuurt de gemeten waarde naar de interne regelaar. De regulator vergelijkt de analoge waarden met de gemeten streefwaarde en bedient de magneetventielen dienovereenkomstig via pulsbreedtemodulatie (PWM).

Behuizing PC, Aluminium
Beschermingsklasse IP65
Certificering C-Tick
Druk (bar)  3 ... 8
Medium   Perslucht naar ISO 8573-1:2010 [7:4:4] 
Temperatuur van Medium (°C)  -5 ... +60

  

 

Specificaties

Principe
Bediening
Medium
Materiaal
Afmeting
Procesaansluiting
Werkingswijze
Merk Festo
Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl