ABB Drukverschiltransmitter DP-Style 266DSH


266DSH is de drukverschiltransmitter met standaard DP-stijl ontwerp. Gekenmerkt door lange stabiliteit en hoge prestaties, vertegenwoordigt deze druktransmitter ABB-toewijding om aan de behoeften van de klant te voldoen. Deze zender heeft een in het veld te vervangen elektronische module die dankzij de automatische configuratiefunctie de productiviteit van de fabriek drastisch verbetert.
Het intuïtieve plug-en-play-display met eenvoudige instellingsprocedure helpt gebruikers echt door tijd te besparen en onderhouds- en voorraadkosten te verlagen. Bovendien kunnen gebruikers met de innovatieve TTG-technologie (Through The Glass) de instrumenten in het veld configureren zonder de voorklep te verwijderen en dus veel tijd besparen door alle parameters in te stellen met behulp van de vingertoppen in enkele minuten. 266DSH beschikt bovendien standaard over een Plugged Impuls Line Detection die de klant helpt bij het detecteren wanneer de impulsleiding wordt aangesloten. Dit is echt voorspellend onderhoud.
 
SIL2 / SIL3-certificering uitgegeven door TÜV Nord volgens IEC 61508 vertegenwoordigt nog een belangrijk kenmerk binnen de portfolio van 266 druktransmitters. Deze certificering is een echte garantie voor bescherming en maakt van 266DSH de slimste pasvorm in Safety-critical loops. 266DSH beschikt over een WirelessHART communicatieprotocol waarmee u tijdens uw hele operatie drukmeetpunten kunt toevoegen. U kunt nu moeilijk bereikbare locaties controleren en uw werknemers buiten gevaarlijke en gevaarlijke gebieden houden. De 266 WirelessHART-druktransmitters hebben een batterijlevensduur van ongeveer 10 jaar bij een update van 32 seconden, wat een zeer kosteneffectieve en betrouwbare oplossing biedt voor het bewaken van uw procesactiva. Verkort de installatietijd door ingewikkelde bedrade infrastructuren te elimineren en de algehele implementatiekosten van procesmetingen te verlagen, met draadloze ABB-apparaten met WirelessHART-communicatie - eenvoudig meten.

Toon alle productspecificaties

 


- Basisnauwkeurigheid: van ± 0,06%
- Spanlimieten: 0,05 tot 16000 kPa; 0,2 ... 2320 psi
- Meerdere protocolbeschikbaarheid - biedt integratie met HART®, PROFIBUS PA en FOUNDATION Fieldbus-platforms die uitwisselmogelijkheden en zenderupgrades bieden
- Volledige naleving van PED Categorie III

Specificaties

Principe
Procesaansluiting
Afmeting
Behuizing
Meetelement
Uitgang
Drukbereik
Manometer diameter
Aansluitpositie
Manometer vulling
Merk ABB
Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl