Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Mixproof kleurcodering | Erik's blog

Mixproof kleurcodering | Erik's blog
Geplaatst op 12-3-2021 door Frank Schiere

Kleurgecodeerde insteekkoppelingen en PTFE-slang verhogen de voedselveiligheid!

De kleurgecodeerde roestvrijstalen insteekkoppelingen van Ebora Process Automation dragen bij aan de voedselveiligheid en verminderen stilstandtijden.

Mengvaste kleppen zijn ontworpen om de productie te verhogen en om tijdens de productie te kunnen reinigen zonder de voedselveiligheid in gevaar te brengen.

https://lnkd.in/e2ghBeS

Het grootste risico voor de voedselveiligheid is tijdens onderhoud of vervanging van de besturingskop of onderdelen van de mixproof afsluiter. Om een ??verkeerde aansluiting van de luchtleidingen van de bedieningskop naar het ventiel te voorkomen, heeft Ebora RVS insteekkoppelingen met kleurcodering op de markt gebracht.

De slangen dienen gecodeerd te worden bij het loskoppelen van de luchtslangen, maar in de praktijk blijkt dat hier geen tijd voor wordt genomen. Met de kleurcodering van de slangen met bijbehorende koppelingen is dit probleem bij voorbaat opgelost.

In combinatie met onze gekleurde PTFE slangen en een insteekkoppeling met terugslagklep op de luchtverzamelaar is dit een ideale situatie.

Uit voorraad leverbaar als Neutraal, Rood, Blauw en Geel, andere kleuren op aanvraag.

De koppelingen zijn ontworpen voor mengveilige kleppen, maar blijken ook handig te zijn op klepaansluitingen om bijvoorbeeld de eerste klep van de byte aan te duiden.

Tags: Push-in RVS

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen