Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Festo Normcilinder CRDNG

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Stuur mij een offerteZet in favorieten

De aangegeven levertijden zijn de werkdagen of werkweken die de fabrikant opgeeft.

Indien de levertijd voor u kritisch is verzoeken wij u contact op te nemen zodat wij de levertijd voor u kunnen checken.

Klik op dit item om de artikelen te zien.
Toevoegen aan favorieten

Waarom Ebora:

 

  • Denkt met u mee
  • Duidelijke aanbiedingen
  • Flexibel en pro-actief
  • Kennis van zaken
  • Snelle levering
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen
  • Blogs

Barcode

Artikelomschrijving

Normcilinder CRDNG

Corrosiebestendig tegen agressieve omgevingsfactoren. Varianten: doorlopende zuigerstang, warmtebestendige uitvoering.

  • ISO 15552 (ISO 6431, VDMA 24562)
  • Corrosiebestendig tegen agressieve omgevingsfactoren
  • Reinigingsvriendelijk design
  • Varianten. doorlopende zuigerstang, warmtebestendige uitvoering
  • Schroefdraadbevestiging, bevestiging met toebehoren
  • Voor positieherkenning


Toepassingen

Betrouwbare componenten moeten volledig functioneel en operationeel zijn, zelfs onder zware bedrijfsomstandigheden. Het doel is de beschikbaarheid van machines te maximaliseren en stilstandtijden tot een minimum te beperken. Roestvrijstalen cilinders worden daarom gebruikt in toepassingen waar de oppervlakteafwerking van normale pneumatische aandrijvingen ze niet bestand zouden maken tegen de omringende media. Het ontwerpen van een corrosiebestendig systeem omvat meer dan alleen het selecteren van een geschikt staal - het vereist ook de selectie van een passend concept voor de montage van componenten en accessoires.

Sterke punten

De roestvrijstalen cilinders van Festo worden gekenmerkt door resistente materialen, zoals 1.4301 en 1.4401. Deze populaire hooggelegeerde, roestvaste austenitische chroomnikkel- en chroomnikkel-molybdeenstalen beschermen tegen chemische of elektrochemische belasting, alsook en beschadiging van het materiaaloppervlak door reinigings- of ontsmettingsmiddelen. Deze materiaalgroepen zijn bijzonder goed bestand tegen gelijkmatige oppervlaktecorrosie en bieden een verhoogde bescherming tegen put- en spleetcorrosie.

Voordelen

Het wereldwijde servicenetwerk van Festo zorgt voor een optimale beschikbaarheid van roestvrijstalen cilinders. Naast een omvangrijk programma van op normen gebaseerde cilinders volgens DIN ISO 15552 en 6432, bieden wij ook een reeks bijpassende bevestigingscomponenten en toebehoren. De roestvrijstalen cilinders zijn gemonteerd met vet dat voldoet aan NSF-H1 en afstrijkers volgens de BGVV-richtlijnen ( Federaal Instituut voor Risicobeoordeling) richtlijnen. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor gebruik in de levensmiddelensector. Wij zullen u graag u meer informatie geven over toekomstige toevoegingen aan ons roestvrijstalen assortiment. Neem gewoon contact met ons op.

Goed om te weten

Onze jarenlange ervaring op het gebied van roestvast staal kan van onschatbare waarde zijn wanneer u oplossingen zoekt voor ruwe omgevingen. Onze experts kunnen al uw vragen beantwoorden over oppervlakteafwerking en chemische weerstand.

Weerstand

Volledige weerstand tegen put- en spleetcorrosie is niet altijd mogelijk, zelfs met ideale toepassingsparameters. De volgende parameters verhogen het pittingeffect van chloride-ionen:

  • Concentratie van chloride-ionen
  • Duur van het contact
  • Temperatuur
  • Afnemende pH-waarde


Daarom moet er bij het ontwerp, de montage en de werking op worden toegezien dat alle onderdelen van de machine naar behoren kunnen worden gereinigd om ophoping van chloride-ionen te voorkomen.

Geselecteerde afdichtingsmaterialen garanderen zeer hoge weerstand tegen een breed scala van chemische verbindingen.

In principe raden wij aan om de cilinder te reinigen met de zuigerstang in de ingetrokken positie om het risico van uitwassen van de levenslange smering.

Verschillende soorten machineverontreiniging maken reinigingsprocessen noodzakelijk in vele industriële sectoren. De vereiste reinigingsgraad varieert van het afvegen van de machine tot natte reiniging tot schuimreiniging met verschillende inwerkingstijden en concentraties.

Het is derhalve onmogelijk om een algemene aanbeveling te doen over de compatibiliteit


Documenten

Specificaties

Type cilinderNormcilinder
Piston diameter32mm
40mm
50mm
63mm
80mm
100mm
125mm
DempingInstelbare demping beide zijden
Standmeldingvoor naderingsschakelaar
Soort artikelCilinders
GewichtNiet bekend gram
MerkFesto
CategorieCilinders
Artikelcode3525
VerpakkingStuk(s)

Stel een vraag over dit artikel

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen