Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Festo Ronde cilinders CRDSNU

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Stuur mij een offerteZet in favorieten

De aangegeven levertijden zijn de werkdagen of werkweken die de fabrikant opgeeft.

Indien de levertijd voor u kritisch is verzoeken wij u contact op te nemen zodat wij de levertijd voor u kunnen checken.

Klik op dit item om de artikelen te zien.
Toevoegen aan favorieten

Waarom Ebora:

 

 • Denkt met u mee
 • Duidelijke aanbiedingen
 • Flexibel en pro-actief
 • Kennis van zaken
 • Snelle levering
 • Artikelomschrijving & specificaties
 • Documenten
 • Veel gestelde vragen
 • Blogs

Barcode

Artikelomschrijving

Ronde cilinders CRDSNU


Roestvaststalen ronde cilinder CRDSNU in Clean Design: uiterst reinigingsvriendelijk en zeer bestand tegen reinigings- en ontsmettingsmiddelen. U kunt CRDSNU zonder enig bezwaar in toepassingen met direct contact met voedingsmiddelen gebruiken.


 • Corrosiebestendig tegen agressieve omgevingsfactoren
 • Reinigingsvriendelijk design
 • Hoge levensduur door optionele droogloopafdichting
 • Breed variantenaanbod voor individuele toepassingen
 • Zelfinstellende pneumatische eindbuffer die zich optimaal aanpast aan last- en snelheidswisselingen


Toepassingen

Betrouwbare componenten moeten volledig functioneel en operationeel zijn, zelfs in zware bedrijfsomstandigheden. Het doel is de beschikbaarheid van machines te maximaliseren en stilstandtijden tot een minimum te beperken. Roestvrijstalen cilinders worden daarom gebruikt in toepassingen waar de oppervlakteafwerking van normale pneumatische aandrijvingen ze niet bestand zouden maken tegen de omringende media. Het ontwerpen van een corrosiebestendig systeem omvat meer dan alleen het selecteren van een geschikt staal - het vereist ook de selectie van een passend concept voor de montage van componenten en accessoires.

Sterke punten

De roestvrijstalen cilinders van Festo gekenmerkt door resistente materialen, zoals 1.4301 en 1.4401. Deze populaire hooggelegeerde, roestvrije austenitische chroomnikkel- en chroomnikkel-molybdeenstaalsoorten beschermen tegen chemische of elektrochemische belasting en en beschadiging van het materiaaloppervlak veroorzaakt door reinigings- of ontsmettingsmiddelen. Deze materiaalgroepen zijn bijzonder bestand tegen uniforme oppervlaktecorrosie en bieden een verhoogde bescherming tegen put- en spleet corrosie.

Voordelen

Het wereldwijde servicenetwerk van Festo zorgt voor een optimale beschikbaarheid van roestvrijstalen cilinders. Naast een omvangrijk programma van op normen gebaseerde cilinders volgens DIN ISO 15552 en 6432, bieden wij ook een reeks bijpassende bevestigingscomponenten en toebehoren. De roestvrijstalen cilinders zijn gemonteerd met vet dat voldoet aan NSF-H1 en afstrijkers volgens de BGVV-richtlijnen ( federaal instituut voor Risicobeoordeling). Dit betekent dat ze geschikt zijn voor gebruik in de levensmiddelensector. Wij zullen u graag u meer informatie geven over toekomstige toevoegingen aan ons roestvrijstalen assortiment. Neem gewoon contact met ons op.

Goed om te weten

Onze jarenlange ervaring op het op het gebied van roestvast staal kan van onschatbare waarde zijn wanneer u oplossingen zoekt voor ruwe omgevingen. Onze experts kunnen al uw vragen beantwoorden zou kunnen hebben over oppervlakteafwerking en chemische weerstand.

Weerstand


Volledige weerstand tegen put- en spleetcorrosie is niet altijd mogelijk, zelfs niet met ideale toepassingsparameters. De volgende parameters verhogen het pittingeffect van chloride-ionen:

 • Concentratie van chloride-ionen
 • Duur van het contact
 • Temperatuur
 • Afnemende pH-waarde


Daarom moet er bij het ontwerp, de montage en de werking op worden toegezien dat alle onderdelen van de machine naar behoren kunnen worden gereinigd om ophoping van chloride-ionen te voorkomen.

Geselecteerde afdichtingsmaterialen garanderen een zeer hoge bestendigheid tegen een breed scala van chemische verbindingen.

In principe raden wij aan de cilinder te reinigen met de zuigerstang in ingetrokken positie om het risico te vermijden dat de levensduursmering wordt weggespoeld.

Verschillende soorten machineverontreiniging maken reinigingsprocessen noodzakelijk in vele industriële sectoren. De vereiste reinigingsgraad varieert van het afvegen van de machine tot natte reiniging tot schuimreiniging met verschillende inwerkingstijden en concentraties.

Het is derhalve onmogelijk een algemene aanbeveling inzake compatibiliteit te doen.


Documenten

Specificaties

Type cilinderRonde Cilinder
Piston diameter16mm
20mm
25mm
32mm
40mm
Slag10mm
25mm
40mm
50mm
80mm
100mm
DempingInstelbare demping beide zijden
Flexiblele demping ring/plates beide zijden
Standmeldingvoor naderingsschakelaar
BedieningPneumatisch dubbelwerkend
Soort artikelCilinders
GewichtNiet bekend gram
MerkFesto
CategorieCilinders
Artikelcode3524
VerpakkingStuk(s)

Stel een vraag over dit artikel

         

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen