Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Spirax Sarco Elektropneumatische intelligente klepstandsteller SP500

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Stuur mij een offerteZet in favorieten

De aangegeven levertijden zijn de werkdagen of werkweken die de fabrikant opgeeft.

Indien de levertijd voor u kritisch is verzoeken wij u contact op te nemen zodat wij de levertijd voor u kunnen checken.

Klik op dit item om de artikelen te zien.
Toevoegen aan favorieten

Waarom Ebora:

 

  • Denkt met u mee
  • Duidelijke aanbiedingen
  • Flexibel en pro-actief
  • Kennis van zaken
  • Snelle levering
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Artikelomschrijving

Elektropneumatische intelligente klepstandsteller SP500De SP500 intelligente klepstandsteller is een toestel die in staat is om een lineaire of een kwartslag pneumatische servomotor te sturen en wordt gevoed via het regelsignaal.

Een 4-20mA signaal stelt de kleppositie in. De nauwkeurigheid van de kleppositie wordt onderhouden door de klepstand terug te koppelen. Het pneumatisch uitgangsignaal wordt bijgesteld om de klepsteel wrijving of stromingskrachten op de klep te compenseren.
De klepstand wordt weergegeven op een digitale display in een % van de totale lifthoogte. De positie van de klep wordt gemeten met een niet mechanische koppeling gebaseerd op het HALL effect.

Het pneumatische gedeelte is dan weer op de piezo klep techniek gebaseerd. Hierdoor wordt een hoge resolutie, grote betrouwbaarheid, gevoelloosheid tegen trillingen en extreem laag persluchtverbruik in een stabiele toestand gegarandeerd.

De SP500 omvat vele intelligente functies die allemaal kunnen geprogrammeerd worden met de software configuratiemenu en door gebruik te maken van het geïntegreerde klavier en de alfanumerieke data op de LCD display. Het in gebruik nemen van de klep wordt vereenvoudigd door een automatische opstart routine en een weergave van de programmeringstatus op het LCD display. Ook de status van de eindeloopcontacten, de ingang van het mA signaal, en de klepdiagnose data worden weergegeven.

Door de afwezigheid van een mechanische overbrenging tussen de klepsteel en de klepstandsteller wordt de montage van de SP500 drastisch vereenvoudigd en reduceert de montagetijd aanzienlijk. De SP500 wordt geleverd met een montage kit volgens de NAMUR standaard voor montage op juk of pillaar. Voor kwartslag klepstandsellers wordt een montage kit meegeleverd in overeenstemming met VDI/VDE 3845.
De SP500 is leverbaar (optie) met HART® communicatie protocol, die een complete configuratie via PC of mobiel toestel mogelijk maakt.

Perslucht toevoer:
De SP500 intelligente klepstandsteller moet voorzien worden met perslucht van hoge kwaliteit. Een persluchtdrukregelaar met coalescing filter of equivalent moet gebruikt worden.

Toepassing:
De SP500 kan gebruikt worden op onderstaande servomotoren:
Serie PN1000 en PN2000
Serie PNS3000 en PNS4000
Serie PN9000

Documenten

Specificaties

Soort artikelAandrijving
GewichtNiet bekend gram
MerkSpirax Sarco
CategorieAandrijvingen
Artikelcode3506
VerpakkingStuk(s)

Stel een vraag over dit artikel

         

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen