Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Spirax Sarco Elektro-pneumatische klepstandsteller EP500A

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Stuur mij een offerteZet in favorieten

De aangegeven levertijden zijn de werkdagen of werkweken die de fabrikant opgeeft.

Indien de levertijd voor u kritisch is verzoeken wij u contact op te nemen zodat wij de levertijd voor u kunnen checken.

Klik op dit item om de artikelen te zien.
Toevoegen aan favorieten

Waarom Ebora:

 

  • Denkt met u mee
  • Duidelijke aanbiedingen
  • Flexibel en pro-actief
  • Kennis van zaken
  • Snelle levering
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Elektro-pneumatische klepstandsteller EP500ADe EP500 elektro-pneumatische klepstandsteller, met hoge nauwkeurigheid, kan elke klep sturen die bediend wordt door een pneumatische servomotor conform met NAMUR. Het garandeert een exacte evenredigheid tussen de koers van de klep en het elektronisch (mA) ingangssignaal naar de klepstandsteller.


Eenvoudige constructie en hoge bedrijfszekerheid zorgen voor een zeer nauwkeurig toestel dat daarbij horend eenvoudig is naar onderhoud en kalibratie toe.


De EP500 heeft een aluminium omkasting die is behandeld voor buitenopstelling. Het toestel kan gemonteerd worden op pneumatische servomotoren met een koers tussen 10 en 100 mm. Standaard worden de toestellen geleverd met montagekit voor pneumatische servomotoren met een koers van 10 tot 70 mm. Indien duidelijk vermeld op moment van bestelling kan het toestel voorzien worden met montage kit voor een koers van 10 tot 100 mm.


Standaard wordt de EP500 uitgerust met twee manometers die aangeven wat persluchttoevoerdruk en het persluchtsignaal naar de pneumatische servomotor is. De klepstandsteller is voorzien voor een regelsignaal in mA en voor een persluchttoevoerdruk van 6 bar.


Door middel van een eenvoudige kalibratie kunnen de klepstandstellers ingeregeld worden voor simultane bediening van twee of meerdere pneumatische kleppen op een manier dat de koers van elke klep wordt verkregen door een split-range regelsignaal. Bijvoorbeeld: 4 tot 12 en 12 tot 20 mA in het geval van twee kleppen; en 4 tot 9, 9 tot 14 en 14 tot 20 mA voor drie kleppen, enz.


De EP500 elektro-pneumatische klepstandsteller kan ook worden gebruikt om de werking van een regelsignaal om te keren.


Perslucht toevoer:
De EP500 klepstandsteller moet voorzien worden van perslucht van hoge kwaliteit. Een Spirax Sarco MPC2M filter regelaar met coalescentie filter of equivalent moet gebruikt worden. Een montagekit is beschikbaar om de MPC2M te monteren op de servomotor. Voor bijkomende productinformatie omtrent de MPC2M zie datablad.


Toepassingen:
De EP500 kan gebruikt worden met elke servomotor conform met NAMUR, dit omvat de volgende Spirax Sarco’s pneumatische servomotoren: PN1000 en PN2000 serie PNS300 en PNS4000 serie PN9000 serie TN2000 serie


Documenten

Specificaties

Soort artikelAandrijving
GewichtNiet bekend gram
MerkSpirax Sarco
CategorieAandrijvingen
Tags Spirax Sarco Elektro-pneumatische klepstandsteller EP500A
Artikelcode3500
VerpakkingStuk(s)

Stel een vraag over dit artikel

         

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

[email protected]

Neem contact op!

[email protected]

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen