Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Hengesbach Inbouw druk- en niveausensor - TPF serie 200/201 -

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Stuur mij een offerteZet in favorieten

De aangegeven levertijden zijn de werkdagen of werkweken die de fabrikant opgeeft.

Indien de levertijd voor u kritisch is verzoeken wij u contact op te nemen zodat wij de levertijd voor u kunnen checken.

Klik op dit item om de artikelen te zien.
Toevoegen aan favorieten

Waarom Ebora:

 

  • Denkt met u mee
  • Duidelijke aanbiedingen
  • Flexibel en pro-actief
  • Kennis van zaken
  • Snelle levering
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Hengesbach Inbouw druk- en niveausensor - TPF serie 200/201



Omschrijving:

De TPF druktransmitters zijn geschikt voor het uitvoeren van druk- en vulpeilmetingen in leidingen en containers. Het brede scala aan hygiënische procesaansluitingen maakt toepassing in alle toepassingen in de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie mogelijk. Op aanvraag zijn ook klantspecifieke procesaansluitingen mogelijk.


De vacuümvaste meetcel met RVS membraan werkt op basis van het piëzoresistieve meetprincipe. De TPF druktransmitters zijn ontworpen om te meten van -1 / 0… 0,35 tot -1 / 0… 100bar. Op aanvraag zijn ook speciale meetbereiken verkrijgbaar. Gezien de aard van het ontwerp voor langdurige mediumtemperaturen tot 125 ° C / 200 ° C, kunnen CIP- en SIP-reinigingsmethoden worden gebruikt op de zenders.

Door de hoge beschermingsklassen IP67 en IP69K kunnen de apparaten ook aan de buitenkant veilig worden gereinigd met schuim en een hogedrukreiniger en wordt op betrouwbare wijze verhinderd dat vocht het apparaat binnendringt. Voor extra bescherming tegen vocht is de elektronica volledig ingekapseld in de behuizing.


Alle druktransmitters van de serie 200/201 zijn zeer nauwkeurig en zijn ontwikkeld voor moeilijke tankinhoudmetingen en in het bijzonder voor toepassingen met constant hoge temperaturen tot 200 ° C. Bovendien kunnen de druktransmitters eenvoudig worden uitgelezen, geconfigureerd en gediagnosticeerd met behulp van het on-site display met serie 200 en de display- en bedieningsmodule OPUSi in serie 201.

Met de EASY TRANSFER-functie kunnen de configuratiegegevens via de OPUS-module naar andere druktransmitters uit de serie 201 worden gekopieerd. Dit maakt de inbedrijfstelling voor dezelfde toepassingen eenvoudiger. De mogelijkheid om tankafmetingen te programmeren voor zowel standaard tankontwerpen als voor speciale tanks met behulp van de volumes die worden berekend door middel van volumetrische metingen, betekent dat exacte vulniveaus en tankinhoud direct kunnen worden weergegeven.

Naast de kenmerken van de 200/201-serie beschikken de druktransmitters in de 200H / 201H-serie over een geïntegreerd HART®-modem. Dit maakt ook configuratie en evaluatie van de zenders op afstand mogelijk met behulp van het HART®-protocol.




Kenmerken:

  • Hoge precisie 0,05% FS, Draai 10, Vacuum veilig
  • Breed assortiment procesaansluitingen voor hygiënische toepassingen
  • Optioneel met HART®-protocol
  • Tanklinearisatie voor standaard tankvormen en speciale ontwerpen dankzij volumetrische meting
  • Diagnosefunctie voor monitoring van apparaten
  • Kopiëren van apparaatparameters met eenvoudige overdracht
  • Geïntegreerd on-site display of extern OPUSi display- en bedieningsmodule voor parametrisatie en weergave van meetwaarden
  • Toepassingssterkte: meting van het inhoud van tanks onder druk / vacuummetingen met hoge temperaturen

Naast de kenmerken van de 200/201-serie beschikken de druktransmitters in de 200H / 201H-serie over een geïntegreerd HART®-modem. Dit maakt ook configuratie en evaluatie van de zenders op afstand mogelijk met behulp van het HART®-protocol.


Documenten

Specificaties

MerkHengesbach
CategorieDruksensor
Tags Hengesbach Inbouw druk- niveausensor TPF serie 200/201
Artikelcode3257
VerpakkingStuk(s)

Stel een vraag over dit artikel

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen