Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

Dinel Capacitieve niveaumeters CLM-70

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Stuur mij een offerteZet in favorieten

De aangegeven levertijden zijn de werkdagen of werkweken die de fabrikant opgeeft.

Indien de levertijd voor u kritisch is verzoeken wij u contact op te nemen zodat wij de levertijd voor u kunnen checken.

Klik op dit item om de artikelen te zien.
Toevoegen aan favorieten

Waarom Ebora:

 

 • Denkt met u mee
 • Duidelijke aanbiedingen
 • Flexibel en pro-actief
 • Kennis van zaken
 • Snelle levering
 • Artikelomschrijving & specificaties
 • Documenten
 • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Capacitieve niveaumeting CLM–70


Capacitieve niveaumeters CLM-70 zijn compacte meettoestellen die bestaan ??uit de behuizing en een meetelektrode en een displaymodule. De elektronica meet de elektrische capaciteit van de elektrode systeem, dat afhankelijk is van de niveauhoogte. Het elektrisch vermogen van de niveaumeter komt overeen met de capaciteit (niveauhoogte) en het gemeten gegevens worden weergegeven op het display van de meter.

De niveaumeter kan worden afgesteld door middel van een display- en bedieningsmodule die bovenaan de sensor onder het transparante deksel is geplaatst. De niveaumeter heeft een 4–20 mA stroomuitgang met HART® communicatie. De niveaumeter wordt gevoed door middel van een kabel aangesloten op de aansluitblok onder het display- en bedieningsmodule. De niveaumeters zijn verkrijgbaar in verschillende modificaties van de sensorelektroden (staaf- en kabelelektroden). Elektroden kunnen bedekt zijn met isolatie, wat belangrijk is voor hun werking in het geval van aanhechtende, elektrisch geleidende en agressieve media. De staafelektroden zijn ook verkrijgbaar in een versie voorzien van een referentiebuis of een paar parallelle elektroden voor het meten van vloeistoffen in niet-geleidende tanks.

Ontworpen voor continue niveaumeting van vloeistoffen, stortgoederen en poeders in allerlei industrieën.

Een breed scala aan toepassingen, directe installatie in opslagsilo's, putten, etc.
 • Varianten met kabel-, staaf- of coaxiale elektroden.
 • Varianten met ongecoate elektroden voor agressieve of elektrisch geleidende media.
 • Stroomuitgang 4 tot 20 mA met HART® protocol.
 • Eenvoudige handmatige instelling door afneembaar display module DM-70.
 • Directe weergave van de gemeten niveauwaarden op OLED- of LCD-beeldschermen.
 • Specifieke prestaties en elektrodenlengte zijn op maat gemaakt.
 • Kopiëren van de configuratie tussen niveaus meters met behulp van de weergavemodule.

 


VARIANTEN VAN NIVEAUMETERS

CLM-70N-00
Niveausensor zonder elektrode maakt de klant de elektrode zelf (alleen type 10 of 30) en bevestigt deze aan de elektrodehouder met behulp van de M8-schroefdraadverbinding.

CLM-70N-10
Ongecoate roestvaststalen niveausensor staafelektrode, voor niveaumeting van elektrisch niet geleidende vloeistoffen (oliën, dieselbrandstof, benzine) en stortgoederen (bloem, zand, cement, kunststofgranulaat, enz.). Maximale elektrodenlengte 8 meter.

CLM-70N-11
Volledig gecoate roestvaststalen staafelektrode (PFA) met verbeterde weerstand tegen diffusie van dampen en gassen. Voor het meten van het niveau van water en andere elektrisch geleidende vloeistoffen in voedselverwerking en chemicaliën industrieën. Het kan tijdelijk worden gebruikt voor toepassingen op hoge temperatuur (bijv. Ontsmetting met hete stoom), of voor vluchtige agressieve vloeistoffen, enz. Maximale elektrodelengte 2 meter.

CLM-70N-12
Volledig gecoate roestvrijstalen staafelektrode (FEP), geschikt voor niveaumeting van water en andere elektrisch geleidende vloeistoffen. Ook geschikt voor onzuivere vloeistoffen in metalen tanks, betonnen putten, etc. Maximaal elektrode lengte 2 meter.

CLM-70N-13
Half gecoate roestvrijstalen staafelektrode (FEP), voor niveaumeting van elektrisch niet-geleidend vloeistoffen in de omgeving waar gedeeltelijke condensatie van dampen op de elektrode kan optreden. Maximale elektrodenlengte 8 meter.

CLM-70N-20
Ongecoate roestvrijstalen staafelektrode met referentiebuis, voor oppervlaktemeting van niet-verontreinigd en elektrisch niet-geleidende vloeistoffen (oliën, dieselbrandstof, benzine). Maximale elektrodenlengte 3 meter.

CLM-70N-22
Volledig gecoate roestvrijstalen staafelektrode (FEP) met referentiebuis, voor oppervlaktemeting van schoon elektrisch geleidende vloeistoffen (bijv. in plastic en glazen tanks) en voor hogere meetnauwkeurigheid. Maximaal elektrode lengte 3 meter.

CLM-70N-30
Ongecoate roestvrijstalen kabelelektrode en gewicht, voor oppervlaktemeting van stortgoederen (zand, meel, cement, etc.) Mogelijkheid om het touw kort te knippen. Maximale elektrodelengte 20 meter.

CLM-70N-31
Ongecoate roestvrijstalen kabelelektrode en gecoat dynamisch anker, voor het meten van stortgoederen in hogere silo's.

CLM-70N-32
Volledig gecoat roestvaststallen kabelelektrode en gewicht (kabelisolatie FEP, gewichtsisolatie PTFE), ontworpen voor niveaumeting van elektrisch geleidende en niet-geleidende vloeistoffen. Maximale elektrodenlengte 12 meter.

CLM-70N-61
Twee volledig gecoate niveausensor staafelektroden (FEP-isolatie van elektroden, kop PTFE), voor oppervlaktemeting van agressieve vloeistoffen. Maximale elektrodelengte 2 meter.

Documenten

Specificaties

PrincipeCapacitief
Uitgang4 ... 20 mA HART protocol
Soort artikelNiveau meting
MerkDinel
CategorieNiveaumeting
Artikelcode3222
VerpakkingStuk(s)

Stel een vraag over dit artikel

         

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen