Inloggen
Offertelijst
Neem contact op +31(0)26 370 6830

HELS Rechthoekige compensatoren HLS Rectangular

Welke lengte heeft u nodig?
/
U heeft 0 stuks nodig voor 0 euro incl. BTW
Stuur mij een offerteZet in favorieten

De aangegeven levertijden zijn de werkdagen of werkweken die de fabrikant opgeeft.

Indien de levertijd voor u kritisch is verzoeken wij u contact op te nemen zodat wij de levertijd voor u kunnen checken.

Klik op dit item om de artikelen te zien.
Toevoegen aan favorieten

Waarom Ebora:

 

  • Denkt met u mee
  • Duidelijke aanbiedingen
  • Flexibel en pro-actief
  • Kennis van zaken
  • Snelle levering
  • Artikelomschrijving & specificaties
  • Documenten
  • Veel gestelde vragen

Barcode

Artikelomschrijving

Rechthoekige compensatoren worden vervaardigd volgens individuele afmetingen en functionele vereisten door standaard golfelementen en hoekconfiguraties te combineren met zelf ontwikkelde fabricagemethoden die kunnen worden gebruikt als kanaalexpansie compensator. Verkrijgbaar als enkele of universele rechthoekige verbindingen, ze zijn ontworpen om zowel axiale als laterale bewegingen te absorberen als gevolg van thermische uitzetting van rechthoekige kanaalsystemen.

Rechthoekige compensatoren worden gebruikt in verschillende toepassingen zoals:

  • Rechthoekige compensator voor kerncentrale.
  • Rechthoekige balg voor de petrochemische industrie.
  • Kanaalexpansiekoppelingen voor de staalindustrie.
  • Rechthoekige compensator voor cementindustrieën.

Typische locaties zijn onder meer het aanzuigen en afvoeren van ID- en FD-ventilatoren, scrubber, stofvanger, gasvoorverwarmer, diffusor, omleider voor luchtinlaat en rookgastoepassingen bij hoge temperaturen.

Het meest gebruikte materiaal voor de balgelementen zijn austenitisch roestvrij staal van verschillende kwaliteiten en koolstofstaal voor de verbindingen. Materiaalkeuze wordt voornamelijk bepaald door de servicevoorwaarden. Wij ontwerpen en vervaardigen kanaalexpansiekoppelingen volgens de erkende E.J.M.A. (Expansion Joints Manufacturers Association)

Rechthoekige compensator kan worden vervaardigd met ronde of afgeschuinde hoeken. Het absorbeert axiale, laterale en hoekbewegingen die vergelijkbaar zijn met de ronde metalen compensatoren. Het balgelement is vervaardigd uit austenitisch roestvrij staal van SS 304 / SS321 / SS 316, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden.

Kanaalexpansie compensatoren worden vervaardigd volgens de vereiste groottelimieten. Dit type compensator is voorzien van verschillende configuraties van hoeken zoals

  • Vierkante uitzetting
  • Afgeschuinde hoek.
  • Dubbele mijter.
  • Afgeronde hoek

Een rechthoekige compensator kan ook worden geleverd met extra accessoires zoals interne stroomvoering, limietstangen / controlestaven / scharnieren enz. Om de bewegingen en uitzetting van de kanalen op een positieve manier te regelen.

Deze kanaalexpansieverbindingen kunnen worden voorzien van lasbare buisuiteinden die in de kanaalleiding kunnen worden gelast. Ze kunnen ook worden voorzien van flensuiteinden met het gewenste boorpatroon, zodat ze in de bestaande beschikbare opening passen, passend bij het boren van bijpassende flenzen, zodat ze eenvoudig kunnen worden vastgeschroefd met de bestaande bijpassende flenzen in het kanaal.

Specificaties

Mat. aansluitingRvs
Staal
BinnenbusNee
Soort artikelCompensatoren
MerkHELS
CategorieCompensatoren
Tags HELS Appendages Compensatoren HLS-DBF
Artikelcode1981
VerpakkingStuk(s)

Veel gestelde vragen

Wat is Compensator in het Engels?

Een Compensator wordt in het Engels meestal expansion Joint genoemd

Wat is Compensator in het Duits?

Een Compensator wordt in het Duits meestal Kompensator genoemd

Wat is een compensator?

Een compensator of expansiestuk is een samenstel dat is ontworpen om onderdelen bij elkaar te houden terwijl het door temperatuur veroorzaakte uitzetting en samentrekking van materialen en trillingen veilig wordt geabsorbeerd, of om beweging toe te staan als gevolg van grondafzetting of seismische activiteit. Ze worden vaak aangetroffen tussen secties van gebouwen, bruggen, trottoirs, spoorlijnen, leidingsystemen, schepen en andere constructies.

Bouwvlakken, betonplaten en pijpleidingen zetten uit en krimpen in door verwarming en koeling door seizoensvariaties of door andere warmtebronnen.
Indien er in deze constructies geen compensatoren zouden worden ingebouwd zouden ze barsten of spanningen veroorzaaken.

Welke woorden worden vaak gerelateerd aan compensator?

compensator aansluiten, compensator bellow, compensator dn150, compensator dn100, compensator dn65, compensator dn80, compensator dn50, compensator dn250, compensator dn200, compensator flens, compensator function,compensator inox, compensator in piping, compensator joint, compensator leiding, compensator leidingwerk, compensator pomp, compensator piping, compensator ptfe, compensator p&id, compensator p&id symbol, compensator phantom forces, compensator rubber, compensator rvs, compensator stoomleiding, compensator types, compensator translate, compensator use, compensator wikipedia, compensator wiki

Andere vraag stellen

         

Neem contact op!

+31(0)26 370 6830

Vraag een account aan!

info@ebora.nl

Neem contact op!

info@ebora.nl

Vraag een account aan!

+31(0)26 370 6830

Winkelmandje

Offertelijst

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen