ABB Absolute druktransmitter DP-Style 266RST


Model 266RST is een absolute druktransmitter vervaardigd in DP-stijl. Het is geschikt voor het meten van vloeistof-, gas- of stoomdruk. De stabiliteit op lange termijn en zijn bewezen betrouwbaarheid maken van 266RST de beste applicatieoplossing voor absolute drukmetingen. Naast het plug-inaansluitblok is deze transmitter voorzien van in het veld te vervangen elektronische module die dankzij de automatische configuratiefunctie de productiviteit van de fabriek drastisch verbetert.
 
Het intuïtieve plug-en-play-display met eenvoudige instellingsprocedure helpt gebruikers echt door tijd te besparen en onderhouds- en voorraadkosten te verlagen. Bovendien stelt de innovatieve TTG (Through The Glass) technologie gebruikers in staat om de instrumenten in het veld te configureren zonder de voorste kap te verwijderen en dus veel tijd te besparen. De 266RST is gecertificeerd door TUV NORD voor gebruik in met veiligheid geïnstrumenteerde systemen volgens de vereisten van IEC61508. De zenders voldoen aan de vereisten voor SIL2-toepassingen in een enkele transmitterconfiguratie (1oo1) en voor SIL3-toepassingen in een redundante configuratie (1oo2).

Toon alle productspecificaties

 

 • Basisnauwkeurigheid: ± 0,04%
 • Spanlimieten: 2 ... 2000 kPa abs .; 15 mmHG ... 290 psia
 • Uitgangssignaal: meerdere protocolbeschikbaarheid die mogelijkheden voor uitwisselbaarheid en zenderupgrade biedt
  - 4 tot 20 mA, HART
  - PROFIBUS PA 3.01
  - FOUNDATION Fieldbus ITK 5.1
 • Lokale bediening met LCD met TTG (Through The Glass) -technologie zonder de behuizing te hoeven opene
 • Voldoet aan SIL2 / SIL3 acc. volgens IEC 61508
 • Volledige naleving van PED Categorie III

Specificaties

Principe
Procesaansluiting
Afmeting
Behuizing
Meetelement
Uitgang
Drukbereik
Manometer diameter
Aansluitpositie
Manometer vulling
Merk ABB
Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl