ABB Absolute druktransmitter DP-stijl met afstandsmembraan Afdichting 266RRT


Model 266RRT is de absolute druktransmitter met topprestaties vervaardigd in DP-stijl geschikt voor het meten van vloeistof-, gas- of stoomstroming, evenals niveau, druk en dichtheid, gekenmerkt door de afstandsafdichting aan de hogedrukzijde.
 
Dankzij de "All-Welded" -technologie van Taylor in de productie van afstandsafdichting en de jarenlange expertise, biedt 266RRT ongeëvenaarde totale prestaties en een breed scala aan opties, zoals vulvloeistof, diafragma-materiaal, capillaire bescherming en montageverbindingen. ABB, leider in strenge procesmetingen, is in staat om de juiste oplossing te bieden voor de meest kritieke procesmedia bij extreme omgevings- en procesomstandigheden. De stabiliteit op lange termijn en de bewezen betrouwbaarheid maken van 266RRT de beste applicatieoplossing voor absolute drukmetingen.
 
Naast het plug-inaansluitblok is deze transmitter voorzien van in het veld te vervangen elektronische module die dankzij de automatische configuratiefunctie de productiviteit van de fabriek drastisch verbetert. Het intuïtieve plug-en-play-display met eenvoudige instellingsprocedure helpt gebruikers echt door tijd te besparen en onderhouds- en voorraadkosten te verlagen. Bovendien stelt de innovatieve TTG (Through The Glass) -technologie gebruikers in staat om de instrumenten in het veld te configureren zonder de voorste kap te verwijderen en dus veel tijd te besparen.
 
De 266RRT is gecertificeerd door TUV NORD voor gebruik in met veiligheid geïnstrumenteerde systemen volgens de vereisten van IEC61508. De zenders voldoen aan de vereisten voor SIL2-toepassingen in een enkele transmitterconfiguratie (1oo1) en voor SIL3-toepassingen in een redundante configuratie (1oo2).

Toon alle productspecificaties

 

 • Basisnauwkeurigheid: ± 0,04%
 • Spanlimieten: 2 ... 2000 kPa abs .; 15 mmHG ... 290 psia
 • Uitgangssignaal: meerdere protocolbeschikbaarheid die mogelijkheden voor uitwisselbaarheid en zenderupgrade biedt
  - 4 tot 20 mA, HART
  - PROFIBUS PA 3.01
  - FOUNDATION Fieldbus ITK 5.1
 • Lokale bediening met LCD met TTG (Through The Glass) -technologie zonder de behuizing te hoeven openen
 • Voldoet aan SIL2 / SIL3 acc. volgens IEC 61508
 • Volledige naleving van PED Categorie III

Specificaties

Principe
Procesaansluiting
Afmeting
Behuizing
Meetelement
Uitgang
Drukbereik
Manometer diameter
Aansluitpositie
Manometer vulling
Merk ABB
Hygienisch
Vraag meer informatie en/of een offerte op van het product

© 2012-2019 Ebora Process Automation is een handelsmerk van Ebora BV - 't Veld 3 - S, Heteren, Nederland - info@ebora.nl